Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس یافته های جدید دانشمندان شواهدی وجود دارد که آسپرین می‌تواند از برخی سرطان‌های دیگر جلوگیری کند و خطر گسترش آن را کاهش دهد.

اما هنوز خیلی زود است که به افراد توصیه شود مصرف آن را شروع کنند، چون تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

سالانه حدود هشت هزار زن مبتلا به سرطان پستان سه‌گانه منفی در انگلستان تشخیص داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوع سرطان پستان کمتر رایج است، اما اغلب تهاجمی‌تر است که به طور نامتناسبی بر زنان جوان و زنان سیاه‌پوست تأثیر می‌گذارد.

این تومور‌ها فاقد گیرنده‌هایی هستند که برخی دیگر از سرطان‌های پستان دارند، به این معنی که درمان‌های خاصی مانند هرسپتین بر روی آن موثر نخواهد بود. اگرچه سایر دارو‌ها و درمان‌ها می‌توانند کمک کنند.

در آزمایش‌های بالینی به برخی از بیماران قبل از جراحی و شیمی درمانی، آسپرین و همچنین داروی ایمونوتراپی داده می‌شود.

در صورت موفقیت‌آمیز بودن آزمایشات بالینی بیشتری با آسپرین و ایمونوتراپی برای سرطان ثانویه غیرقابل درمان سه‌گانه منفی پستان می‌شود. این مرحله از سرطان هنگامی است که سلول‌های سرطانی که از پستان شروع شده‌اند به سایر قسمت‌های بدن گسترش یافته‌اند.

روش نوین

دکتر آن آرمسترانگ، سرپرست آزمایش‌های تازه گفت: همه سرطان‌های پستان به ایمونوتراپی به خوبی پاسخ نمی‌دهند. 

آزمایش استفاده از دارویی مانند آسپرین هیجان‌انگیز است، زیرا تولید آن بسیار گسترده و ارزان است. 

ما امیدواریم آزمایش ما نشان دهد که آسپیرین در ترکیب با ایمونوتراپی می‌تواند اثرات آن را افزایش دهد و در نهایت راهی جدید و ایمن برای درمان سرطان پستان ارائه دهد. 

دکتر ربکا لی، یکی از محققان گفت که یافته‌های آزمایشگاهی آن‌ها نشان می‌دهد که آسپرین می‌تواند انواع خاصی از ایمونوتراپی را با بازداشتن سرطان از ایجاد موادی که واکنش ایمنی را تضعیف می‌کنند، موثرتر کند.

او گفت: ما امیدواریم آسپرین بتواند التهاب بد را از بین ببرد تا سیستم ایمنی بدن بتواند در کشتن سلول‌های سرطانی کار کند. 

بیشتر بخوانید

پیشگیری از سرطان سینه با خوراکی‌های دم دستی و خوش طعم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آسپرین سرطان سینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۲۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی