Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مهران خاکی زائی؛ توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی به‌عنوان یکی از ضروری‌ترین نیاز‌های هر جامعه و منطقه به شمار می‌رود که در سال‌های اخیر و خصوصاً پس از شیوع ویروس منحوس کرونا به دلیل استفاده بیشتر از فناوری‌های نوین اهمیت بیشتری پیدا کرده است، اما تداوم قطع تلفن خطوط ثابت و اینترنت در بخش «آشار» شهرستان مهرستان علاوه بر نارضایتی مردم موجب شده بسیاری از کار‌های مردم به علت قطعی تلفن و اینترنت با مشکل مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرقت تأسیسات مخابراتی همواره یکی از مهم‌ترین چالش‌های مردم و مسئولین در استان سیستان و بلوچستان، به طوری که در برخی مناطق این استان به یک رویه پرتکرار و آزار دهنده تبدیل شده و مردم را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.

اما طی روز‌های اخیر گزارش‌های مردمی در مهرستان حکایت از افزایش میزان سرقت کابل‌ها و تجهیزات مخابراتی دارد و اهالی مناطق مختلف شهر از سرقت کابل‌ها و به تبع آن قطع تلفن و اینترنت خود گلایه دارند.

در شرایط کنونی هم که به خاطر شیوع کرونا نیاز مردم به اینترنت بیشتر از قبل شده و بسیاری از اقشار از جمله دانشجویان آموزش‌های خود را در بستر فضای مجازی فرا می‌گیرند، این مسئله به یک معضل کاملاً جدی تبدیل شده است.

گفتنی است به موضوع مشکلات مخابراتی شهرستان مهرستان  پیش از این نیز در چندین گزارش در خبرگزاری مهر اشاره شده است، اما ظاهراً مجموعه مخابرات سیستان و بلوچستان به دلیل اینکه این منطقه برای آن‌ها بازخورد خبری ندارد ترجیح داده‌اند فعلاً به آن توجهی نداشته باشند.

تداوم قطعی خطوط ثابت و همراه در مهرستان

یکی از شهروندان مهرستانی اظهار داشت: قطعی‌های مکرر خطوط ارتباطی تلفن همراه و اینترنت به یک معضل جدی در این شهرستان تبدیل شده و حکایت ضرب المثلی است که «من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود» پیدا کنید پرتغال فروش را است.

وی افزود: اگر خدایی نکرده در هنگام قطعی‌های خطوط ارتباطی تلفن همراه اگر بیمار اورژانسی باشد یا تصادفی رخ دهد چه کسی مسئول و پاسخگو است.

این شهروند مهرستانی ادامه داد: همچنین هنگام قطعی‌های تلفن همراه و اینترنت بسیاری از کسبه مجبور به تعطیلی صنف خود هستند و اگر هم پول نقد نداشته باشند، نمی‌توانند خرید کنند و این معضل همچنین ضربه محکمی به کسبه به خصوص میوه فروشان می‌زند.

وی بیان کرد، امیدواریم در عصر دیجیتال و تکنولوژی این مشکل باید در شهرستان مهرستان و شهر آشار هر چه سریتعر حل شود، تا خسارات جبران ناپذیری به کسبه و حوزه اجتماعی وارد نشود.

سرقت کابل‌های مخابراتی عامل قطعی‌های مکرر خطوط ارتباطی است

محمدرفیع دهواری فرماندار مهرستان  اظهار داشت: قطع فیبر نوری از روز گذشته در محور مواصلاتی سیب و سوران و مهرستان اتفاق افتاده است.

وی افزود: ارتباط زمینی مهرستان ناشی از اتصال ۸ مفصل باقیمانده با استقرار دو اکیپ پیمانکار از شهرستان‌های سراوان و ایرانشهر آغاز شده و ظرف ۱۰ روز آینده مسیر ۴۲ کیلومتر زیر بار خواهد رفت و بخش اعظمی از مشکلات چند ماه اخیر برطرف خواهد شد.

فرماندار مهرستان ضمن پوزش از شهروندان مهرستانی گفت: قطعی‌های اخیر خارج از شهرستان اتفاق می‌افتد و از کنترل خارج است و برای برون رفت از بحران موجود تکمیل زیر ساخت‌های مخابرات و زمینی کردن فیبر در دو سال گذشته در دستور کار بوده و به زودی بهره برداری می‌شود.

در مجموع نکته مهم این است که بالاخره در این میان مردم مرزدار و غیور سیستان و بلوچستان به هیچ عنوان مقصر نیستند و یکبار برای همیشه باید این موضوع از سوی مسئولان شرکت مخابرات به صورت اصولی و زیرساختی برطرف شود تا دیگر شاهد تکرار آن نباشیم.

 چندین بار سعی کرد تا با مسئولان شرکت مخابرات استان سیستان و بلوچستان تماس بگیرد، اما متاسفانه هیچکدام از مسئولان این شرکت پاسخگو نبودند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زیرساخت مخابراتی وزارت ارتباطات سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ حیدر آسیابی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره حقوق کارگران در دیدار اخیر ایشان با این قشر گفت: رکن اصلی اقتصاد کشور و رزمندگان جنگ اقتصادی، کارگران هستند و تلاش ما در دادگستری استان پیگیری مشکلات این قشر و حل آن است.

آسیابی با تاکید بر این که تنظیم قرارداد‌های خاص و تحمیلی به کارگران، از نظر قانونی اعتبار ندارند و خلاف قانون است، افزود: اگر کارگران به این نوع قرارداد‌ها معترض باشند می‌توانند شکایت کنند.

وی از اختصاص وکلای معاضدتی برای کارگران هم خبر داد و گفت: برای کارگرانی که نیاز به مشاوره حقوقی یا وکیل در پرونده‌های خود دارند، در رایزنی با کانوی وکلای قوه قضاییه، سهمیه ویژه برای وکلای معاضدتی، در نظر گرفته خواهد شد.

رئیس کل دادگستری گلستان ادامه داد: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان نیز شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می‌یابد تا افراد بجای مراجعه به محاکم، اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند.

آسیابی با اشاره به این که رویکرد ما در دستگاه قضایی استان بر پایه حمایت از واحد‌های تولیدی است، افزود: این رویکرد، هم حمایت از کارفرما و هم حمایت از کارگر است که در نتیجه آن، فقط پارسال ۱۱۰ واحد تولیدی یا احیا شدند یا از تعطیلی و ورشکستگی نجات یافتند.

وی گفت: حفظ حدود ۳ هزار فرصت شغلی، نتیجه احیای این واحد‌ها بود و اگر امروز به اذعان مسئولان اداره کل کاهش ۱۵ درصدی بیمه بیکاری در سال گذشته داشتیم به علت رونق این واحد‌ها و افزایش ظرفیت تولید در استان بود.

رئیس کل دادگستری گلستان خاطرنشان کرد: هدف جلسه امروز تعامل بین بخشی بین متولیان اجرایی بخش خصوصی در کنار سایر نهاد‌های مثل شورای گفتگوی بخش خصوصی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد رفع موانع تولید در استان بود تا با استفاده از ظرفیت همگرایی دستگاه قضایی برای حل مشکلات کارگران تلاش شود.

آسیابی با بیان این که حقوق کارگر فقط دستمزد نیست، افزود: امنیت شغلی، بیمه بیکاری، بیمه سلامت، حفاظت و ایمنی محیط‌های کارگری و بازنشستگی هم شامل حقوق کارگر است و قانون برای تضمین این حقوق ضمانت اجرایی دارد.

وی گفت: کارگران باید برای به روز کردن مهارت‌های خود آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را جدی‌تر بگرند.

آسیابی اضافه کرد: قوانین کار برای رعایت تعادل بین کارفرما و کارگر و تامین حقوق کارگران وضع شده است که مهم‌ترین ویژگی آن حمایتی بودن این قانون و بیشتر بر پایه تامین حقوق کارگران است.

دادستان مرکز استان گلستان نیز از ورود پُررنگ‌تر دادستانی در حوزه کارگری و کارفرمایی خبر داد.

محمود اسپانلو با تسلیت درگذشت پاکبان گرگانی، گفت: از این پس ماموریت جدید معاونت حقوق عامه دادسرای مرکز استان، پیگیری موضوعات مربوط به حقوق کارگری و کارفرمایی است و همه جامعه کارگری استان می‌توانند از امروز برای بیان مشکلات و درخواست ها‌ی حقوق و قضایی خود به این معاونت مراجعه کنند.

اسپانلو با تاکید بر این که قطعا مشکلات مربوط به حوزه کارگری را رصد می‌کنیم گفت: مشکلات بخش کارگری و کارفرمایی مربوط به حقوق عمومی و از وظایف ماست و تلاش می‌کنیم خدمات ارزنه‌ای به قشر ارزشمند کارگر در استا ارائه کنیم.

وی با اشاره به این که بر اساس قانون بازرسان قانون کار در ماده ۱۰۱ جزو ضابطین دادگستری هستند افزود: دو. ره‌های آموزشی ویژه برای این ضابطین برگزار و کارت ضابط برای آنان صادر می‌کنیم تا در این حوزه نظارت‌ها گسترده‌تر شود.

دادستان مرکز گلستان درباره تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در مراجع قانونی گفت: این آرا ضمانت اجرای کیفری دارد و کارفرمایانی که از اجرای به موقع آرای هیئت‌های حل اختلاف و آرای قطعی و لازم الاجرای مراجع حل اختلاف جلوگیری کنند، علاوه بر اجرای آرا به جریمه نقدی از ۲۰ تا ۲۰۰ برابر حداقل مزد روزانه کارگر محکوم می‌شوند.

محمود اسپانلو درباره به کارگیری اتباع خارجی غیرقانونی در کارگاه‌ها هم گفت: بر اساس قانون، برای کارفرمایانی که از اتباع غیرقانونی به کار بگیرند از ۹۱ روز تا ۱۸۰ روز حبس در نظر گرفته شده است.

وی افزود: حمایت از کارگران، رابطه مستقیم با فعالیت اشتغال و تولید دارد و در این قسمت هم در ستاد اقتصاد مقاومتی استان برای کمک به واحد‌های تولیدی از کارفرمایان حمایت می‌کنیم تا منجر به حفظ و پایداری اشتغال کارگران شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم با قدردانی از نگاه دادگستری استان برای ورود به موضوع مشکلات کارگران گفت: ۱۸۸ هزار نفر کارگر بیمه شده در استان در ۴۳ هزار کارگاه کار می‌کنند.

حسینعلی خواجه مظفری ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده اکنون به ۱۶ روز رسیده است که رتبه سوم کشور را داریم.

وی با اشاره به کاهش ۱۵ درصدی تعداد افرادی که در استان بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، افزود: تنها استان کشور هستیم که با سیر نزولی پرداخت بیمه بیکاری مواجهیم و به معنای کاهش اخراج کارگران است که نتیجه اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و دستگاه‌های اجرایی برای کمک به رونق تولید و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی است.

بیمه کارگران ساختمانی، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر، تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در هیئت‌های حل اختلاف و مراجع قانونی، به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز، قرارداد‌های چندماهه و تحمیلی از جمله مواردی بود که در جلسه امروز از سوی نمایندگان کارگری مطرح شد.

دیگر خبرها

  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا/ پلیس ۱۰۰ نفر را در بوستون دستگیر کرد
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • اجرای طرح جهادی پلیس پاسخگو در خرم آباد