Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهره الهیان در گفتگو با خبرنگار مهر، در ارزیابی خود از برنامه‌ها و سوابق وزیر پیشنهادی امور خارجه، اظهار داشت: امیرعبداللهیان فردی متخصص، با تجربه، خوشنام و شناخته شده در عرصه بین‌الملل است.

وی بیان کرد: وزیر پیشنهادی امور خارجه به واسطه رویکرد انقلابی و مدیریت کارآمد، در داخل کشور هم فردی مورد تایید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از آنجایی که بدنه وزارت امور خارجه هم نسبت به امیرعبداللهیان شناخت دارند و وی سابقه مدیریتی خوبی در وزارت امور خارجه دارد، قطعاً در صورت کسب رأی اعتماد از وزرای موفق ما خواهد بود.

الهیان ادامه داد: امیرعبداللهیان برنامه جامع و کاملی را به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و سایر نمایندگان مجلس ارائه داده است و اولویت وی تقویت دیپلماسی اقتصادی و خنثی‌سازی تحریم‌ها است و نظر اعضای کمیسیون هم این است که در وزارت امور خارجه حتما این مباحث مهم دنبال شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ارتباط با کشورهای همسایه، افزایش تبادلات تجاری، توسعه صادرات، تقویت دیپلماسی عمومی و ایجاد توازن در تعاملات بین‌المللی از جمله موضوعاتی است که در برنامه‌های گزینه پیشنهادی وزارت امور خارجه مشهود است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره رویکرد وزیر پیشنهادی امور خارجه به موضوع برجام، گفت: آینده برجام موضوعی است که مقامات عالی رتبه نظام باید درباره آن تصمیم‌گیری کنند.

وی با اشاره به اینکه سیاست رئیسی ادامه مذاکرات برجام است، تصریح کرد: البته رئیس جمهور معتقد است که مذاکرات نباید فرسایشی شود و نگاه امیرعبداللهیان به مذاکرات هم همسو با نگاه مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور، نگاهی مثبت و سازنده است.

الهیان بیان کرد: البته تاکید وزیر پیشنهادی امور خارجه این است که باید مدل جدیدی در مذاکرات دنبال شود، به این معنا که مذاکرات نباید فرسایشی شود و باید مذاکرات نتیجه بخش باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه مذاکرات در دولت روحانی بدون نتیجه استمرار داشت و قطعا در دولت جدید این رویه را شاهد نخواهیم بود و مدل جدیدی در مذاکرات پیگیری می‌شود.

کد خبر 5282980 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری وزارت امور خارجه مقام معظم رهبری مجلس شورای اسلامی زهره الهیان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مذاکرات هسته ای دولت روحانی مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران ایالات متحده امریکا ویروس کرونا آیت الله خامنه ای ستاد ملی مقابله با کرونا ایران هیئت دولت رای اعتماد وزارت امور خارجه ایران حسین امیرعبداللهیان وزیر پیشنهادی امور خارجه مجلس شورای اسلامی وزارت امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه

آمریکا و ۱۷ کشور دیگر خبر دادند طرحی برای آتش‌بس در غزه و آزادی اسرای صهیونیست به جنبش حماس ارائه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، کاخ سفید اعلام کرد که ۱۷ کشور از جنبش حماس درخواست می‌کنند که اسرای صهیونیست موجود در غزه را در مقابل «آتش‌بس و بازگشت آوارگان به شمال» آزاد کند.

طبق گزارش العربیه، کاخ سفید اعلام کرد: توافق پیشنهادی برداشتن هرگونه مانع برای بازگشت آوارگان به شمال غزه را شامل می‌شود. این توافق توافق فوری و طولانی مدت در غزه را شامل می‌شود. شاخص‌ها نشان می‌دهد که امکان آتش‌بس در غزه وجود دارد اما ما به‌طور کامل از این امر مطمئن نیستیم.

آمریکا همچنین مدعی شده «پاسخ حماس به پیشنهادهای مطرح شده به هیچ وجه تشویق‌کننده نیست».

این در حالی است که حماس باهار تاکید کرده در مذاکرات انعطاف لازم را از خود نشان داده و این رژیم صهیونیستی است که به ادامه جنگ و کشتار مردم فلسطین اصرار دارد.

کاخ سفید همچنین تاکید کرد پیشنهاد مطرح شده به حماس با ضمانت‌های آمریکا قطر و مصر است.

در این راستا، یک مسئول آمریکایی به اکسیوس گفت: اطلاعات به دست آمده در روزهای اخیر نشان می دهد که حماس به دنبال تعویق توافق تبادل اسرا نیست. حماس آماده نشستن بر میز مذاکرات است. شاخص‌ها نشان می‌دهد که امکان پیشرفت در مساله توافق تبادل‌اسرا وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سفر اردوغان به آمریکا به تعویق افتاد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد
  • دولت صنعا از سرگیری مذاکرات با عربستان را تکذیب کرد
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • واکنش ایران به ادعای کویت درباره میدان آرش | به کویت توصیه می‌کنیم ...
  • ۹۵ درصد سعودی‌ها موافق عملیات طوفان‌الاقصی هستند
  • روز‌های برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد