Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از جماران، سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز چهارشنبه اعلام کرد که داده‌های فعلی ضرورت تزریق دوزهای تقویتی واکسن کرونا را نشان نمی‌دهند و باید قبل از آغاز تزریق دوز تقویتی در کشورهای ثروتمند، بیشتر افراد آسیب‌پذیر در جهان کاملا واکسینه شوند.

این در حالی است که برخی از کشورهای جهان تزریق دوز تقویتی را آغاز کرده‌اند و دولت آمریکا نیز قصد دارد این کار را از ۲۰ سپتامبر آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سومیا سوامیناتان دانشمند ارشد WHO گفت که برای تزریق دوز تقویتی نیاز به انجام تحقیقات بیشتری است.

بروس آیلوارد مشاور ارشد WHO هم گفت که واکسن به اندازه کافی در جهان وجود دارد اما این واکسن‌ها در جای درست مصرف نمی‌شوند.

آغاز تزریق دوز سوم واکسن آمریکایی‌ها از ماه آینده

مقام‌های بهداشتی و کارشناسان پزشکی آمریکا روز چهارشنبه در بیانیه مشترکی اعلام کردند که دوزهای تقویتی واکسن کرونا در پاییز امسال منوط به مجوز سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) و تایید مراکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC)  تزریق می‌شود.

مقام‌های بهداشتی آمریکا شامل مدیر CDC و رئیس موقت FDA در این بیانیه اعلام کردند: ما برای تزریق دوزهای تقویتی به همه آمریکایی‌ها از تاریخ ۲۰ سپتامبر آماده هستیم و دوز تقویتی به افرادی که دست‌کم ۸ ماه از تزریق دوز دوم واکسن آنها گذشته باشد، تزریق خواهد شد. احتمالا افراد کاملا واکسینه‌شده در اوایل برنامه واکسیناسیون کرونا در آمریکا شامل کادر بهداشت و درمان، ساکنان خانه‌های سالمندان و دیگر افراد مسن در اولویت دریافت دوز تقویتی خواهند بود.

بحرین و امارات نیز خود را برای تزریق دوز سوم واکسن آماده می‌کنند

سی‌ان‌ان گزارش داده است که امارات متحده عربی روز سه‌شنبه اعلام کرد که ممکن است یک دوز بوستر (دوز یادآور) واکسن کرونای چینی سینوفارم را دست‌کم شش ماه پس از تزریق دو دوز اولیه این واکسن تزریق کند. اولویت تزریق دوز بوستر هم با افراد بالای ۶۰ سال یا افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن خواهد بود.

بحرین دیگر کشور خلیج فارس نیز تصمیم مشابهی گرفته است.

اکوادور دوز سوم واکسن کرونا را به افراد دارای نقص ایمنی تزریق می‌کند

وزیر بهداشت اکوادور روز سه‌شنبه گفت که این کشور دوز سوم واکسن کرونا را به افراد دارای سیستم‌های ایمنی ضعیف تزریق خواهد کرد و همچنین بررسی خواهد کرد که آیا تزریق دوز سوم واکسن کرونا به سایر مردم لزومی دارد یا خیر.

اکوادور تاکنون از واکسن‌های فایزر ـ بیونتک، آسترازنکا و سینووک در برنامه واکسیناسیون کرونای خود استفاده کرده است.

تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا در ابوظبی آغاز شد

ابوظبی دوزهای تقویتی واکسن کرونا را برای افرادی که دست‌کم شش ماه از واکسیناسیون اولیه آنها گذشته است، در دسترس قرار داد.

دفتر رسانه‌ای ابوظبی روز سه‌شنبه اعلام کرد که دوزهای تقویتی واکسن‌های فایزر و سینوفارم در بیش از ۱۰۰ مرکز در این شهر برای شهروندان و ساکنان در دسترس قرار گرفته است.

امارات متحده عربی که ابوظبی پایتخت آن است، یکی از سریع‌ترین برنامه‌های واکسیناسیون کرونا را در جهان دارد و تاکنون ۷۳ درصد از جمعیت حدوداً ۱۰ میلیون نفری آن کاملا واکسینه شده‌اند.

کد خبر 621457 برچسب‌ها كروناويروس سازمان بهداشت جهانی واکسیناسیون واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سازمان بهداشت جهانی واکسیناسیون واکسن کرونا تزریق دوز سوم واکسن دوز سوم واکسن کرونا تقویتی واکسن کرونا تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۵۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد

وزارت خارجه سوریه گزارش مضحک این کشور درباره حقوق بشر که اخیرا صادر شد را محکوم و تاکید کرد که آمریکا صلاحیت اظهار نظر در این زمینه را ندارد.

به گزارش مشرق، وزارت امور خارجه سوریه با صدور بیانیه‌ای در واکنش به گزارش مضحکی که اخیراً وزارت خارجه آمریکا درباره حقوق بشر صادر کرده بود اعلام کرد که ایالات متحده با کارنامه سیاه خود در زمینه حقوق بشر صلاحیت حرف زدن درباره حقوق بشر و یا متهم کردن کشورها در این زمینه را ندارد و باید به نقض قوانین بین‌المللی پایان داده و مداخلات خود در امور سایر کشورها را متوقف کند.

در بیانیه وزارت خارجه سوریه به این منظور آمده است که وزارت خارجه آمریکا اخیراً گزارشی را منتشر کرد که مملو از اطلاعات گمراه کننده درباره حقوق بشر بود . در چهارچوب تلاشی از سوی دولت‌های متوالی آمریکا جهت معرفی خود به عنوان حافظ حقوق بشر در سراسر جهان و سرپوش گذاشتن بر اقدامات این کشور در نقض حقوق بشر قرار داشت که آخرین مورد آن کمپین‌های سرکوب خشونت آمیز علیه دانشجویان و اساتید دانشگاه‌هاست، در حالی که این دانشگاهیان خواستار پایان دادن به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه هستند.

این وزارتخانه تاکید کرد که آمریکا با کارنامه سیاه خود در زمینه حقوق بشر صلاحیت این را ندارد که دیگر کشورها را متهم کند و یا به آنها درس بدهد؛ زیرا تاریخ ایالات متحده پر از وحشتناک‌ترین اشکال نقض حقوق بشر است که از نابودی مردمان بومی در قاره آمریکا شروع شد و سپس به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای ممنوعه در هیروشیما و ناکازاکی و کشتار بسیاری از ملت‌ها و غارت ثروت‌های آنها رسید.

وزارت خارجه سوریه تصریح کرد که مردم سوریه در نتیجه سیاست‌های متجاوزانه دولت‌های متوالی آمریکا از جمله حمایت از گروه‌های تروریستی، تجاوز به خاک سوریه، حضور غیرقانونی نیروهای اشغالگر آمریکایی در بخش‌هایی از خاک سوریه و غارت ثروت‌های ملی این کشور آسیب زیادی دیده‌اند و هنوز هم از آنها رنج می‌برند. علاوه بر آن آمریکا با تحمیل محاصره ناعادلانه یکجانبه درحال مجازات جمعی مردم سوریه و دیگر ملت‌های مورد هدف است که نقض آشکار حقوق بشر از جمله حق زندگی محسوب می‌شود.

این وزارتخانه تاکید کرد که آمریکا باید از سیاست‌های مخرب خود عقب نشینی کرده و به نقض قوانین بین‌المللی و استفاده از استانداردهای دوگانه و سیاسی کردن مسائل حقوق بشری پایان داده و از مداخله در امور سایر کشورها و بی‌ثبات کردن آنها دست بردارد.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • سفر به کدام کشورها برایمان ارزان‌تر تمام می‌شود؟
  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد