Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با خبرنگاران افزود: این اقدام با توجه به روند افزایشی تعداد بیماران بستری شده و سرپایی در موج پنجم کرونا و به منظور خدمات رسانی بهتر به بیماران انجام شده است.
وی ادامه داد: این قرارگاه با همکاری اعضای هیات علمی، مسوولان دانشگاهی و استانی به صورت شبانه روزی مشکلات روند خدمات رسانی به بیماران کرونایی را رصد و نسبت به برنامه ریزی برای رفع آن اقدام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ۲ هفته اخیر تعداد بیماران بستری شده و سرپایی مبتلا به کرونا در این استان بطور چشمگیر افزایش یافته است.
وی افزود: در این مدت اقدامات موثری در زمینه افزایش تعداد مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا با فعالیت ۲۴ ساعته، افزایش درمانگاه های خصوصی به منظور گسترش خدمات سرپایی در سطوح یک و دو، افزایش مراکز سرپایی تزریق رمدسیویر به ۱۵ مرکز، افزایش داروخانه های توزیع کننده رمدسیویر به ۲۳ مرکز و توسعه تخت های بیمارستانی به منظور خدمات رسانی به بیماران کرونایی انجام شده است.
دکتر بدیعی ادامه داد: بیمارستان شریعتی مشهد به طور مجدد برای خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا فعال شده و همچنین در سایر بیمارستان ها نیز ظرفیت هایی برای پذیرش این بیماران مهیا شده است ضمن اینکه از ظرفیت مراکز غیر دانشگاهی نیز در این حوزه به شکل مطلوب استفاده شده است.

وی گفت: با همکاری تولیت آستان قدس رضوی تجهیزات مورد نیاز دانشگاه  علوم پزشکی مشهد خریداری و تحویل داده شد و با پیگیری های استاندار خراسان رضوی، دستگاههای سی.تی.اسکن برای بیمارستان های قائم (عج) و شهید هاشمی نژاد مشهد تامین شد و همچنین تعمیر و تجهیز آمبولانس ها و سایر موارد مورد نیاز نیز انجام شد. 
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا اظهار امیدواری کرد با همکاری و مشارکت تمامی مسوولان بتوان به زودی از موج پنجم شیوع کرونا در خراسان رضوی خارج شد.

هم اکنون ۲۷ شهرستان خراسان رضوی از جمله مشهد در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد از نظر شیوع کرونا قرار دارند.
روزانه بیش از ۹۰۰ بیمار جدید کرونایی در استان خراسان رضوی بستری می شوند که ۷۰ درصد آنها در شهر مشهد تحت مداوا  قرار دارند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۵۸۷ هزار و ۶۸۳ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۶۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۰۰ هزار و ۲۵۵ نفر رسید.

همچنین تاکنون سه میلیون و ۸۴۰ هزار و ۵۶۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند. 

برچسب‌ها کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد کرونا مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد محدودیت های کرونا علوم پزشکی مشهد خدمات رسانی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • فعالیت سامانه بارشی در خراسان رضوی
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF