Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری(CDC) آمریکا نتایج پژوهشی در شهرستان برنستبل ماساچوست را درباره ی وضعیت مبتلایان به کرونا را منتشر کرد. در این پژوهش که در ماه گذشته (جولای) میلادی انجام شد مجموعا ۴۶۹ مورد بیمار مبتلا به کووید ۱۹ شناسایی شد. پوشش واکسیناسیون در بین ساکنان واجد شرایطِ ماساچوست ۶۹% بود. 

به گزارش ایسنا، یکی از نکات مهم این پژوهش آن بود که ۳۴۶ نفر تقریباً معادل با  ۷۴% موارد ابتلا به کرونا در افرادی اتفاق افتاده بود که کاملا واکسینه شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این تعداد، ۳۰۱ (۸۷%) نفر مرد با میانگین ۴۲ سال بود. بر اساس نوع واکسن از مجموع ۳۴۶ نفر، ۱۵۹ نفر واکسن mRNA «فایزر»، ۱۳۱ نفر واکسن mRNA «مدرنا» ، و ۵۶ نفر واکسن «جانسون و جانسون» دریافت کرده بودند. 

از  مجموع ۳۴۶ نفر مبتلا به کووید که پیش از این واکسینه شده بودند، ۲۷۴ نفر آنها (۷۹%) دارای علامت مانند سرفه و سردرد بودند. همچنین از ۵ بیمار کووید که در بیمارستان بودند ۴ نفرشان پیش از این کاملا واکسینه شده بودند.

توالی ژنومی نمونه ها از ۱۳۳ بیمار  بیانگر آن بود که ۱۱۹(۸۹%) نفر از آن ها مبتلا به سویه دلتا شده بودند. 

نکته دیگر این گزارش مقدار Ct حال از انجام آزمایش RT-PCR بود. Ct که مخفف Cycle Threshold است یکی از پارامترهای مورد بررسی در آزمایش RT-PCR است. عدد Ct در آزمایش کرونا RT-PCR می‌تواند معیاری از مقدار و لود ویروس را نمایش دهد. مشخصا در آزمایش کرونای RT-PCR اگر مقدار Ct کمتر از ۴۰ باشد آنگاه تست کرونای فرد مثبت می شود. 

بر این اساس در گزارش منتشره از سوی CDC، مقادیر Ct حاصل از آزمایش RT-PCR در نمونه های ۱۲۷ فرد واکسینه شده مشابه با مقدار Ct ۸۴ فرد واکسینه نشده بود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری(CDC) آمریکا توصیه کرده است که تمامی افراد حتی کسانی که به طور کامل واکسینه شده اند باید در محیط های عمومی سرپوشیده که انتقال کووید در آن زیاد یا قابل توجه است، از پوشش ماسک استفاده کنند. همچنین با توجه به قابلیت انتقال بالای سویه دلتا دو استراتژی اصلی برای مقابله شامل رعایت شیوه نامه های بهداشتی متناظر با رفتار افراد و تزریق واکسن با اثربخشی است.

منبع گزارش: https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/۷۰/wr/mm۷۰۳۱e۲.htm#F۲_down

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: واکسینه شده شده بودند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۸۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟