Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بااشاره به پیشبرد و تقویت طرح شهید سلیمانی اظهار کرد: پیرو جلساتی طی چند روز گذشته با سپاه محمد رسول الله و سپاه ثارالله استان تهران مقرر شد که با همکاری فرماندهان سپاه و شهرداری استان و بسیج و پنج فرمانده سپاه شهرستان‌های رباط کریم، بهارستان، شهریار، شهر قدس و ملارد، حجم و سرعت روند واکسیناسیون را افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: خوشبختانه ۲ روز پیش میزان واکسیناسیون در دانشگاه علوم پزشکی ایران از مرز ۵۷ هزار دوز واکسن در روز گذشت و این عدد برای یک دانشگاه که جمعیتی ۵۵۰۰ نفر زیرمجموعه دارد، بسیار ارزشمند است همچنین قرار است روندواکسیناسیون به کمک سپاه و بسیج افزایش پیدا کند و طبق برنامه ریزی‌های انجام شده در آینده ای نه چندان دور هم مراکز واکسیناسیون و هم ساعات تزریق واکسن افزایش پیدا خواهد کرد.

کوهپایه زاده گفت: در نظر داریم با کمک نهادهای مذکور بتوانیم در سطح دانشگاه رکورد تزریق ۱۰۰ هزار دوز واکسن را به شرط تامین بزنیم و این حرکت، اقدامی پیشگیرانه و بسیار موثر در کنترل هر چه بهتر  اپیدمی کرونا خواهد بود.

او اظهار کرد: در بخش نظارتی هم قرار شد نیرو‌هایی از بسیج و سپاه در اختیار ما قرار بگیرد تا بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در اصناف و مراکز تجمیعی واکسیناسیون و سطح شهر نظارت داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد اقدامات حمایتی مثل تامین بسته‌های معیشتی برای اقشار کم درآمد، اظهار کرد: سپاه، بسیج و بنیاد مستضعفان و سایر نهاد‌های خیرین، برنامه‌ریزی‌هایی در مباحث حمایتی در این ایام در نظر دارند. در بخش آموزش ۴ کمیته تشکیل داده‌ایم؛ کمیته بهداشت، کمیته درمان، کمیته پشتیبانی و کمیته آموزش و ارتباط با مردم که در این کمیته مقرر شد همکاران ما در بهداشت به کمک سپاه تولید داده های آموزشی لازم را برای افزایش سواد مردم در بخش‌های مختلف به ویژه پاسخ دادن به سوالات مختلف در بحث واکسیناسیون ارائه دهند.

او افزود: هدف ما از تشکیل این کمیته‌ها همکاری با سپاه و بسیج استان تهران و داوطلبان هلال احمر و شهرداری مدیریت سلامت شهری تهران برای پیش بردن اهداف اصلی در حوزه سلامت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: سامانه شبانه روزی ۶۰۷۰  آماده پاسخگویی به هموطنان و ارائه مشاوره در مورد واکسیناسیون و جانمایی در بیمارستان‌ها در شرایطی است که با کمبود تخت‌های بیمارستانی مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید

علت خیز ویروس دلتا در کشور چیست؟

انتهای پیام / 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس دلتا کرونا طرح شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۹۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • جزئیات مراسم چهلم شهید زاهدی و یارانش | سپاه اطلاعیه داد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد