Web Analytics Made Easy - Statcounter

میلیون‌ها تن از مردم افغانستان سال‌هاست که آواره هستند و در دیگر کشورهای اقامت دارند. خبرگزاری میزان - آوارگی برای مردم افغانستان عادی شده است؛ مهاجرت، آوارگی، پناهندگی، مهاجرت غیر قانونی و کشته شدن در دریا بخشی از اتفاقاتی است که برای مردم افغانستان می‌افتد.   جنگ بیش از ۴۳ سال است که در افغانستان ادامه دارد و تاکنون هم راهی برای پایان آن وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نیرو‌های خارجی شامل ارتش آمریکا، کانادا، انگلیس و چند کشور دیگر در افغانستان حضور داشتند و اکنون تصمیم به خروج از این کشور گرفته اند و بخش زیادی از نیرو‌های خود را خارج کرده اند.   پس از تحولات اخیر در افغانستان بخشی از مردم این کشور عزم مهاجرت کردند و در صدد سفر به کشورهایی دیگر هستند.   در همین حال کانادا نیز در جنگ افروزی در افغانستان نقش دارد و در اشغال این کشور با آمریکا همکاری کرده است.   آنچه که از سوی اشغالگران ادعا می‌شد، در افغانستان اتفاق نیفتاد بلکه به وخیم‌تر شدن اوضاع کشید.   در این میان برخی کشور‌هایی که در به وجود آمدن شرایط موجود برای مردم افغانستان دست داشته اند سعی دارند از فضای ایجا شده بهره برداری‌های خاص خود با ببرند.   کشورهایی، چون کانادا در این میان سعی دارند با سوء استفاده از این وضعیت برای خود وجهه ایجاد کنند.   کانادا ادعا کرده آماده است ۲۰ هزار نفر از مردم مهاجر افغانستان را که قصد دارند کشور خود را ترک کنند، بپذیرد.   البته دولت کانادا نوع پذیرش این تعداد از مردم افغانستان را اعلام نکرده و حتی نگفته که این ۲۰ هزار تن، خود را چگونه به این کشور برسانند! بیشتر بخوانید: طالبان چیست و چگونه اداره می‎شود؟ کشته شدن چند نفر در فرودگاه کابل دولت کانادا اکنون درگیر قتل‌هایی است که علیه بومیان و صاحبان اصلی این کشور مرتکب شده است.   تا کنون سه گور جمعی در این کشور و در مدارسی که تحت نظارت کلیسای کاتولیک بوده پیدا شده است.   این سه گور جمعی قبر کودکان سرخ پوستی است که از پدران و مادران خود جدا شدند تا با مظاهر تمدن غرب آشنا شوند!   نزدیک به ۶۰۰ کودک که در مدارس تحت نظر و نظارت دولت کانادا و کلیسا بودند، کشته شده اند و چنین کشوری اکنون برای مردم افغانستان دلسوزی می‌کند! در حالی که کانادا در به وجود آمدن بحران در افغانستان شریک و سهیم است.   اتاوا برای آنکه سایه انتقادات سنگین به خاطر کشتار و نسل کشی سرخ پوستان کانادا را بکاهد، از پناهندگان افغانستانی سوء استفاده می‌کند تا در افکار عمومی این تصور را تقویت کند که مقام‎های کانادا نسبت به وضعیت مردم افغانستان نگران است به همین خاطر حاضر است ۲۰ هزار نفر از پناهندگان را بپذیرد.   وقتی صحبت از کمک به دیگران می‌شود با دو نوع کمک روبرو هستیم؛ برخی از سر نوع دوستی و برای حل مشکلات دیگر انسان‌ها اقدام می‌کنند، برخی هم صرفا دنبال خودنمایی هستند.   این نوع دوم از هیچ اقدامی برای قهرمان جلوه دادن خود دریغ نمی‌کند و برایش مهم نیست که سایرین در چه منجلابی فرو رفته اند؛ اتفاقا راضی به فلاکت بقیه هستند تا از آن کیسه‌ای برای خود بدوزند.    حکایت پذیرش ۲۰ هزار مهاجر افغانستانی از سوی کانادا هم از همان کمک‌های نوع دوم است.   ایران همین اکنون هم پذیرای چند میلیون افغانستانی است که به دلایل مختلف به کشور همسایه پناه آورده اند اما کسی پذیرش پناهندگان افغانستانی را در بوق و کرنا نکرده و با وظیفه انسانی خودش فریاد حقوق بشری نمی‌زند اما کانادا از آن سر دنیا که اتفاقا با فضاحت کشف گور‌های دسته جمعی بومیانش دست و پنجه نرم می‌کند، از کوچکترین فرصت برای نمایش حقوق بشری دریغ نمی‌کند.   انتهای پیام/ برچسب ها: افغانستان طالبان حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: افغانستان افغانستان طالبان حقوق بشر برای مردم افغانستان ۲۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۹۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روسای جمهور کشورهای آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرزها شدند که در سال های اخیر به رکورد بی سابقه ای رسیده است.

آنها تصریح کردند دولت های دو کشور به زودی گام هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای مشترک بر می دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می شود.

رهبران دو کشور در بیانیه ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرزها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرزها را سختگیرانه تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی ترین نگرانی های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات 5 نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت ها و سیاست های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.4 نامیده می شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا 20 سال زندان محکوم می شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرزها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرزهای کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیروهای گارد مرزی را در مرزهای جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در 12 ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال 2021 با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بارها سیاست های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرزهای مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه 2021، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرزهای جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از 2,000,000 عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال 2022 ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 و بودجه تحلیل می‌کنند.

تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • شناسایی خانواده شهید نسیم افغانی + فیلم
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • (تصاویر) دره جنی، منطقه‌ای رمزآلود در شرق ایران
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس