Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از اهواز،  بالغ بر 2 هزارو 500 نفر از  از کارکنان شرکت ملی حفاری در خوزستان پس از اینکه متوجه تفاوت قراردادهای خود با دیگر نیروها می‌شوند به منظور تغییر رویه موجود اعتراض کردند.

 کارکنان شرکت ملی حفاری خوزستان می‌گویند: از سال 96 تاکنون قرارداد ما با سایر نیروها تفاوت دارد و با اینکه اکثر نیروها سابقه کاری بالای 10 تا 15  سال در شرکت ملی حفاری دارند و نیروی مستمر شرکت هستند اما به آن‌ها به عنوان نیروی حجمی (روزمزد) داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حق و حقوق دو سال ونیم ما پرداخت نشد

آن‌ها می افزایند: به صراحت در قانون آمده که قرارداد حجمی در کار مستمر وجاحت قانونی ندارد و با استفاده از این قرارداد نزدیک به دو سال و نیم حق، حقوق و پاداش هایی که وزارت نفت برای ما در نظر می‌گرفت به ما پرداخت نشد، همچنین نزدیک به سه سال هزینه بیمه تکمیلی که از حقوق کارکنان کسر می کنند سه برابر دیگر نیروها شده است.

این کارکان بیان کردند: زمانی که  فاکتور و نسخه را برای دریافت هزینه‌ها به بیمه تحویل می‌دهیم به ما می‌گویند:  شرکت ملی حفاری حق بیمه تکمیلی را پرداخت نکرده این در حالی است که مبلغ آن حقوق از حقوق کارکنان کسر شده است.

هرمز ساداتی نماینده کارکنان معترض شرکت ملی حفاری در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد:  از سال 96 کارگروهی تشکیل تا مکاتبات داخلی را با شرکت و مدیران وقت داشته باشیم اما برخلاف انتظار تا کنون جواب درستی به کارکنان داده نشد و به همین منظور در سال 99  شکایت خود را به اداره کار استان بردند.

وی افزود: پس از از ماه‌ها تلاش رای اداره کار به سود کارکنان صادر شد و در آن عنوان شد تمام نهادها، شرکت‌های تولیدی و نظایر آن با استناد از ماده یک قانون کار باید از قوانین اداره کار تبعیت کنند.

ادار کار: قرارداد کارکنان غیر قانونی است

 نماینده کارکنان معترض شرکت ملی حفاری گفت: فرمانداری اهواز نیز  دو مرتبه به خواسته کارکنان جلسه شورای عالی کار و تامین را برگزار کرد اما شرکت ملی حفاری حضور پیدا نکرد اما  اداره کار به درخواست کارکنان جواب داده و معتقد است این قرارداد غیرقانونی است به همین دلیل آن را به شرکت ابلاغ کرد اما شرکت به جای جواب به اداره کار سکوت کرده است.

وی با بیان اینکه از بارها مانع تجمع کارکنان در اعتراض به این موضوع شدیم، بیان کرد: اوایل خرداد امسال وقتی پیگیری‌های ما راه به جایی نبرد کارکنان  در مقابل شرکت تجمع کردند و در پایان توپ را به زمین اداره کار انداخته شد.

ساداتی با بیان اینکه در جلساتی که با مدیران شرکت داشتیم جواب مکتوبی به نامه اداره کار نشد، عنوان کرد: رئیس جمهور سابق  در واکنش به تجمع کارکنان وزرای کار و نفت را ملزم به حل مشکلات کارگری کرد.

وی افزود: موضوع ما روشن است و فقط کافی است وزرای  مذکور  در خصوص  قرارداد حجمی دو هزار و 500 نفر اقدامات لازم را انجام دهند تا کارگران بیشتر از این صدمه نبینند و بین آن‌ها تبعیض  ایجاد نشود چون قانون مشخص است و تنها باید آن را اجرا کرد.

وی با انتقاد از وعده دادن نمایندگان مجلس در خصوص حل این مشکل حدود یک هزار نفر از کارگران با وجود اینکه سرکار بودند و حق بیمه تامین اجتماعی از حقوق آن‌ها کسر شده اما از سه تا نُه ماه بیمه تامین اجتماعی آن‌ها یا، با تاخیر رد شده یا اصلاً  انجام نشده و در سوابق آن‌ها مشکل ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: 2500 نفر عدم پرداخت حق و حقوق شرکت ملی حفاری اداره کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۰۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به آغاز به کار نمایشگاه کار در این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه از سوی ۲۰ شرکت تعداد ۲۵۰ موقعیت شغلی معرفی شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کار در این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه 20 شرکت حاضر هستند و از سوی آن‌ها 250 موقعیت شغلی ارائه شده است.

حمایت 3.5 میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی

وی یکی از مهمترین مسائل جوانان به ویژه دانش آموختگان دانشگاه‌ها را موضوع اشتغال دانست و افزود: از این رو از 6 ماه قبل مقدمات برگزاری نمایشگاه کار با رویکرد اشتغال فراهم شد و هدف از این اقدام آن است که مجموعه‌ها و شرکت‌هایی که با مباحث فنی و مهندسی در ارتباط هستند دعوت شوند و با معرفی توانمندی خود، ظرفیت‌های اشتغال زایی خود را برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان چه در حین تحصیل و چه پس از فراغت از تحصیل ارائه دهند.

رهایی شرکت‌های حاضر در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در حوزه‌هایی چون نفت، گاز، صنایع هوایی و غذایی دانست و گفت: این شرکت‌ها 250 زمینه شغلی را در این نمایشگاه مطرح کردند و علاقه‌مندان با حضور در این نمایشگاه می‌توانند نسبت به ثبت نام برای اشتغال در این شرکت‌ها اقدام کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص ارتباط این نمایشگاه با پلتفرم اشتغال و ارتباط با صنعت این دانشگاه با تاکید بر اینکه نمایشگاه کار مکمل پلتفرم ارتباط با صنعت است یادآور شد: هدف از این نمایشگاه ایجاد ارتباط مناسب دانشگاه با صنعت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • تحصن و اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات فارس
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی
  • فیلم/ وضعیت خطرناک تنفسی در سه شهر خوزستان
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب