Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حالا که پرونده المپیک برای تنیس روی میز ایران بسته شده مسئولان این رشته تمام تمرکز خود را معطوف به مسابقات آینده کرده اند و حضور در آنها؛ در همین راستا تا به امروز اعزام نماینده به ۶ رویداد بین المللی طی دو سه ماه آینده مصوب شده که مسابقات قهرمانی آسیا (۲۷ تا ۳۱ شهریورماه) و بعد از آن مسابقات قهرمانی جهان (اول تا هشتم آذرماه – آمریکا) از جمله مهمرین آنها به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه ۱۰ پینگ پنگ باز ایران در قطر و سه نماینده اعزامی به آمریکا چه عملکردی خواهند داشت و چه نتیجه ای کسب می کنند قاعدتا باید محور بخشی از برنامه ریزی های فدراسیون تنیس روی میز باشد اگرچه رئیس این فدراسیون تاکید دارد که در نهایت همه برنامه ریزی ها برای این رویدادها باید به گونه ای باشد که منجر به تحقق اهداف برای بازی های آسیایی ۲۰۲۲ چین و بعد از آن المپیک ۲۰۲۴ فرانسه شود.

مهرداد علی قارداشی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه بازی های آسیایی و بازی های المپیک مهمترین رویدادهایی است که در پیش داریم، گفت: البته عملکردمان در مسابقات قهرمانی آسیا و جهان هم مهم است اما مهمتر این است که در بازی های آسیایی بتوانیم مانند دوره قبل درخشش داشته باشیم و بعد از آن هم برای المپیک سهمیه ای را به دست بیاوریم که تاکنون نداشته ایم.

وی با یادآوری اینکه نوشاد عالمیان در دوره پیشین بازی های آسیایی صاحب مدال برنز شد، خاطرنشان کرد: آن مدال بعد از نیم قرن برای تنیس روی میز کشور به دست آمد و همین مسئله آن را ارزشمندتر کرد. برای‌مان مهم است که در دوره جدید بازی های آسیایی هم بتوانیم اینچنین درخشش داشته باشیم اما هیچ قولی بابت آن و تکرار مدال نمی دهیم.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز در توضیح این موضوع گفت: مدال نوشاد عالمیان در بازی های آسیایی اندونزی جزو افتخارات استثنایی تنیس روی میز ایران بود همانطور که مدال برنز جوانان که با پیروزی برابر نایب قهرمان جهان (کره جنوبی) به دست آمد استثنایی بود. برای اینگونه افتخارات و تکرار آن هیچ قول و ضمانتی نمی دهیم. اصلا نمی گویم مدال نوشاد در اندونزی اتفاقی بود اما خیلی از شرایط باید مهیا باشد تا دوباره بتوانیم آن را تکرار کنیم.

قارداشی تاکید کرد: زمانی می توان نسبت به دستیابی دوباره به چنین مدالی قول داد که نسبت به مهیا بودن همه شرایط و امکانات لازم اطمینان داشته باشیم. وقتی هنوز در کشورمان به خاطر کرونا شرایط به حالت عادی بازنگشته و از طرفی هزینه ها هم خیلی بیشتر از قبل شده است، نمی توان هیچ قول و قراری گذاشت.

وی ادامه داد: طی یک سال و هفت ماه گذشته به خاطر کرونا خیلی از برنامه های ما تغییر کرد، برای ماه های آینده هم برنامه های تمرینی، اردویی و اعزام مشخص است اما واقعا معلوم نیست بتوانیم همه آنها را اجرا کنیم. از طرفی مسائل مالی هم تعیین کننده است. در طول سال ملزم به حضور در میادین مختلف هستیم در حالیکه به طور میانگین هزینه یک شب اقامت در هتل نزدیک به هشت میلیون تومان می شود. همه اینها باعث می شود نتوانیم برای تکرار مدال در بازی های آسیایی قول دهیم چون این احتمال را می دهیم که محقق نشود.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز در عین حال به کسب سهمیه تیمی برای المپیک ۲۰۲۴ اشاره کرد و یادآور شد: حضور پینگ پنگ بازان ایران در تمام ادوار بازی های المپیک به واسطه کسب سهمیه انفرادی بوده است. برای المپیک توکیو در مسابقات انتخابی برای کسب سهمیه تیمی شرکت کردیم اما نتیجه ای عاید حال‌مان نشد. می خواهیم به گونه ای برنامه های خود را پیش ببریم که برای المپیک آتی از این طریق مجوز ورود را بگیریم.

قارداشی با اشاره به اینکه تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران در مسابقات جهانی ۲۰۱۸ برای نخستین بار به دسته اول جهان صعود کرد و در جمع ۲۴ تیم برتر جهان قرار گرفت، گفت: در همان رقابت ها هم در بخش بانوان صعود از دسته سوم به دسته دوم را داشتیم. برای حفظ این جایگاه ها باید در مسابقات جهانی کره جنوبی شرکت می کردیم که به خاطر کرونا بعد از دو بار جابه جایی در نهایت لغو شدیم. در هر صورت ایران امروز یکی از ۲۴ تیم برتر طبق مسابقات جهانی است. باید این جایگاه را حفظ کرده و ارتقا دهیم تا سهمیه تیمی بگیریم.

وی تصریح کرد: البته کسب سهمیه تیمی بر اساس رنکینگ جهانی نیست، در مسابقات تیمی المپیک ۱۶ تیم شرکت می کنند، قهرمان جهان و قهرمانان قاره ای سهمیه مستقیم می گیرند و سایر تیم ها از حضور در مسابقات انتخابی کسب سهمیه می کنند. در هر صورت باید به نوعی جزو ۱۶ تیم برتر جهان باشیم تا کسب سهمیه کنیم. برای این موضوع مصمم هستیم.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز در پاسخ به این پرسش که «برای دستیابی به سهمیه تیمی نیاز به چه شرایطی است؟»، گفت: لژیونر شدن بازیکنان از عوامل کمک حال در این زمینه است. جذب اسپانسر به واسطه کمکی که برای حضور مستمر در میادین بین المللی خواهد داشت، عامل تاثیرگذار دیگر است. در هر صورت اینکه از حالا به فکر هستیم تا بتوانیم حضور در المپیک آینده را به واسطه کسب سهمیه تیمی محقق کنیم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تنیس روی میز بازی های آسیایی بازی های المپیک بازی های آسیایی بازی های المپیک تنیس روی میز مهرداد علی قارداشی فدراسیون تنیس روی میز بازی های آسیایی کسب سهمیه تیمی برای المپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری

به گزارش قدس آنلاین، از زمانی که فدراسیون جهانی دوومیدانی رکوردهای ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس را اعلام کرد مشخص شد دوومیدانی کاران ایران برای حضور در المپیک کار سختی در پیش خواهند داشت. با توجه به تغییر و تحولات زیادی هم که در یک سال گذشته در این فدراسیون رخ داد و در حال حاضر نیز فدارسیون با سرپرست اداره می شود به نظر می‌رسد جامعه دوومیدانی منتظر نماینده‌های زیادی از این رشته در پاریس نیست.

بر اساس اعلام فدراسیون جهانی ۱۸۱۰ دوومیدانی‌کار شامل ۹۰۵ مرد و ۹۰۵ زن در این رویداد شرکت می‌کنند که در مسابقات انفرادی از هر کشور حداکثر ۳ ورزشکار، در مسابقات تیمی از هر کشور حداکثر ۲ تیم و در مسابقات امدادی نیز از هر کشور فقط یک تیم می‌توانند به رقابت با حریفان بپردازند.

در حال حاضر حسن تفتیان و حمیده اسماعیل نژاد در دوی سرعت، حسین رسولی در پرتاب دیسک، مهدی صابری در پرتاب وزنه و مهدی پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر با مانع ورزشکارانی‌اند که شانس این را دارند مسافر پاریس شوند ولی با این حال هنوز موفق به کسب سهمیه نشدند. این ملی پوشان در حال حاضر به دنبال کسب ورودی بازی‌های المپیک از طریق رنکینگ جهانی هستند.

دوی‌های سرعت

فرزانه فصیحی تنها ورزشکاری است که تا این لحظه سهمیه خود را قطعی کرده است. این دونده اخیرا در ماده ۶۰ متر در مسابقات داخل سالن آسیا با کسب مدال طلا افتخار آفرینی کرد و برای دومین بار ورودی بازی‌های المپیک را به دست آورد. فصیحی پیش از این نیز از طریق وایلد کارت به المپیک توکیو اعزام شده است. این بانوی دونده در حال حاضر برای تمرین و کسب آمادگی جهت حضور موفق در پاریس به دنبال مسابقه و اردو در اروپاست.

در دوی سرعت بانوان حمیده اسماعیل نژاد هم حضور دارد اما او هم تا کسب ورودی المپیک راه سختی را در پیش دارد. این دونده سرعتی ایران در حال حاضر رنکینگ ۸۲ جهان را دارد و باید برای رسیدن به المپیک در مسابقاتی که امتیازهای بالایی دارد حضور پیدا کند.
حسن تفتیان در دوی ۱۰۰ متر بهترین دونده چند سال اخیر ایران است اما با توجه به رکوردی که او اخیرا در بازی‌های آسیایی هانگژو و مسابقات داخل سالن آسیا به ثبت رساند کار این نماینده ایران برای کسب ورودی المپیک سخت خواهد بود. تفتیان در حال حاضر رنکینگ ۴۷ جهان را در اختیار دارد و فعلا تمریناتش را در تهران پیگیری می کند.

دوی با مانع

با توجه به وضعیت دوومیدانی ایران در این ماده مهدی پیرجهان تنها ورزشکاری است که شانس کسب سهمیه المپیک را دارد. پیرجهان در حال حاضر رنکینگ ۳۷ جهان را در اختیار دارد، این دونده پیش تر هم برای المپیک توکیو از طریق رنک جهانی موفق به کسب سهمیه شده بود که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از اعزام به این بازیها جام ماند. گفته می شود پیرجهان برای کسب سهمیه از فدراسیون مجوز حضور در مسابقات یونان و آلمان را دریافت کرده است و درکنار این قرار است در مسابقات داخلی نیز شرکت کند.

پرتاب دیسک

حسین رسولی با توجه به مدالی که در بازیهای آسیایی هانگژو کسب کرد در حال حاضر پر امید ترین پرتابگر ایران برای رسیدن به ورودی المپیک به شمار می رود. ورودی تعیین شده در ماده پرتاب دیسک برای بازیهای المپیک ۶۷ متر است این در حالی است که ۶۲.۰۴ آخرین و بهترین رکوردی است این پرتابگر ایرانی موفق به ثبت آن در بازی‌های آسیایی شده است. رسولی حالا باید از طریق رنکینگ جهانی ورودی بازیهای المپیک را کسب کند. پرتابگر طلایی ایران در بازیهای آسیایی در آخرین رنکینگ جهانی اعلام شده در جایگاه ۵۲ قرار دارد و باید دید آیا در نبود احسان حدادی که در ادوار گذشته المپیک تنها نماینده ایران در ماده بوده او می تواند جایگزین نایب قهرمان المپیک لندن باشد.

پرتاب وزنه

مهدی صابری از معدود ورزشکارانی است که شانس کسب سهمیه المپیک از طریق رنکینگ جهانی را دارد. او در حال حاضر در رنکینگ ۳۷ جهان ایستاده است. پرتابگر وزنه ایران اخیرا در مسابقات داخل سالن آسیا هم موفق به کسب مدال برنز شد. صابری در حال حاضر در مشهد و زیر نظر مربی شخصی‌اش تمرین می‌کند.

در حال حاضر که کمتر از ۱۰۰ روز به آغاز بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس زمان مانده است؛ ملی پوشان ایران فرصت کمی برای کسب ورودی به این بازیها دارند هز چند که آنها تمرینات خود را زیر نظر مربی اختصاصی خود پیگیری می‌کنند اما بدون شک با این شرایط این ۵ دونده برای رسیدن به پاریس باید تلاش خود را دو چندان کنند و فدراسیون هم برنامه مناسبی را برای اعزام آنها به مسابقات با امتیاز بالا در نظر بگیرد.

کاروان دوومیدانی ایران برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو توسط ۴ ورزشکار به نام‌های احسان حدادی، حسن تفتیان، فرزانه فصیحی و مهدی پیرجهان سهمیه داشت که پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر به دلیل مثبت شدن تست کرونا اعزام نشد، تفتیان در دوی ۱۰۰ متر در همان مرحله مقدماتی حذف شد و به نیمه نهایی نرسید، فرزانه فصیحی در دوی ۱۰۰ متر پس از صعود از دسته‌اش، در مرحله بعد فرصت صعود به نیمه نهایی را از دست داد و حدادی نیز در مرحله مقدماتی پرتاب دیسک رکورد خوبی را ثبت نکرد و به فینال نرسید.

دیگر خبرها

  • شمشیرباز یزدی از کسب سهمیه المپیک بازماند
  • تلاش شمشیربازان اصفهانی برای کسب سهمیه المپیک
  • فرزام: باید شرایط آمادگی استاندارد را در روئینگ داشته باشیم
  • برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم
  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • حذف دیوید تیلور استرس را از روی حسن یزدانی برداشت
  • محمدی: حذف تیلور استرس را از روی یزدانی برداشت/ حریف او را دست کم نگیرید
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • حذف تیلور استرس را از روی یزدانی برداشت/ حریف او را دست کم نگیرید
  • دختران تنیس روی‌میز ایران چقدر شانس کسب سهمیه المپیک را دارند؟