Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@06:58:17 GMT

علت احتمالی کرونا طولانی مشخص شد

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۱۷۲۲

علت احتمالی کرونا طولانی مشخص شد

آفتاب‌‌نیوز :

متخصصان علوم پزشکی کالج سلطنتی جراحان در ایرلند در این مطالعه که نتایج آن در نشریه پزشکی «ترومبوز و خون‌ایستی» (Journal of Thrombosis and Haemostasis) منتشر شده به این نتیجه رسیده‌اند که نشانگرهای لخته‌شدن خون در بدن بیماران مبتلا به عوارض طولانی‌مدت کووید به میزان قابل توجهی بالا می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این آزمایشات، همچنین بیمارانی که پس از ابتلا به کووید-۱۹ به بستری‌شدن در بیمارستان نیاز پیدا می‌کنند، نشانگرهای لخته‌شدن و انعقاد خون در آن‌ها نیز از دیگر مبتلایان به کرونا بالاتر است.

هلن فوگارتی، سرپرست این گروه از متخصصان در مورد بیماران مبتلا به کووید طولانی‌مدت گفت: بالا رفتن نشانگرهای انعقاد خون درحالی‌که نشانگرهای التهاب به حالت عادی بازگشته‌اند از این خبر می‌دهد که ممکن است سیستم انعقاد خون در علت اصلی عوارض طولانی‌مدت کووید-۱۹ دخیل باشد.

این متخصصان در مطالعات قبلی خود، لخته‌شدن خطرناک خون در بیماران مبتلا به وضعیت حاد کووید-۱۹ را بررسی کرده بودند اما تاکنون در مورد دلایل عوارض طولانی‌مدت کرونا اطلاعات چندانی در دسترس نبوده است.

عوارض طولانی‌مدت کرونا به علائمی گفته می‌شود که ممکن است هفته‌ها تا ماه‌ها پس از برطرف‌شدن عفونت اولیه و منفی شدن آزمایش کرونا، ادامه پیدا کند. از جمله شایع‌ترین این عوارض می‌توان به احساس خستگی مفرط، تنگی نفس و بی‌خوابی اشاره کرد که برآورد می‌شود میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار دهد.

متخصصان در این مطالعه به بررسی میزان لخته‌شدن غیرعادی خون در ۵۰ بیمار مبتلا به عوارض طولانی‌مدت کرونا پرداختند و به این نتیجه رسیدند که لخته‌شدن خون در این بیماران بیش از دیگران است.

به گزارش ایندیپندنت، کارشناسان تاکید دارند که شناخت علت اصلی عوارض طولانی‌مدت کرونا، نخستین قدم برای یافتن روشی موثر در درمان آن است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کووید ۱۹ لختگی خون عوارض طولانی مدت کرونا لخته شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۱۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سفر احتمالی وزیر خارجه آمریکا به شهرک‌های اطراف غزه
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ترکیب احتمالی دو تیم یوونتوس و میلان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • (ویدیو) صف طولانی اصفهانی‌ها برای سروش صحت