Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین و ای‌پی، چیبا از حدود دو هفته پیش به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستانی نزدیک شهر توکیو بستری و تحت درمان بود و سرانجام در ساعت‌های پایانی روز پنجشنبه درگذشت. دفتر این بازیگر سرشناس ژاپنی اعلام کرد او با وجود اینکه بیش از ۸۰ سال سن داشت، واکسن کرونا دریافت نکرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چیبا فعالیت در دنیای بازیگری را از دهه ۱۹۶۰ در سینما و تلویزیون ژاپن آغاز و تا سال‌های پایانی زندگی در بیش از ۱۰۰ فیلم و سریال ایفای نقش کرد. او نام خود را با سه‌گانه «مبارز خیابانی» در دهه ۱۹۷۰ سر زبان‌ها انداخت اما تا سال‌ها چندان برای تماشاگران غربی شناخته‌شده نبود. تا اینکه نامش سال ۱۹۹۳ برای بازی در «داستان عاشقانه واقعی» به نویسندگی تارانتینو و کارگردانی تونی اسکات به میان آمد و در هالیوود شناخته شد.

تا آن زمان چیبا یکی از ستاره‌های سینما و تلویزیون ژاپن بود و خیلی‌ها می‌دانستند بسیاری از صحنه‌های خطرناک و بدلکاری را هم خودش بازی می‌کند. سونی چیبا با نام واقعی ساداهو مائه‌دا در ۱۹۳۹ در فوکوئوکا به دنیا آمد و در همان نوجوانی قهرمان ژیمناستیک شد. بعد به کاراته روی آورد و در ۱۹۶۵ کمربند مشکی گرفت. ضمن اینکه همزمان در جودو و کندو هم کمربند مشکی داشت و وارد دنیای بازیگری هم شده بود. پس از آنکه «مبارز خیابانی» در آمریکا دیده و پسندیده شد، نام سانی را برای خودش برگزید.

در دهه ۱۹۸۰ چیبا همچنان در عرصه بازیگری حضوری فعال داشت و بیشتر با کینجی فوکاساکو همکاری می‌کرد. پس از موفقیت فیلم‌هایی چون «ویروس»، «تناسخ سامورایی» و «افسانه هشت سامورایی» وارد دنیای طراحی و اجرای صحنه‌های بدلکاری شد و در ۱۹۸۰ با همکاری گروهی از بازیگران جوان ژاپنی باشگاه اکشن ژاپن را بنیان نهاد. از جمله چهره‌هایی که همراه چیبا در این باشگاه فعالیت می‌کردند، یکی هم هیرویوکی سانادا بود که امروز از مهم‌ترین بازیگران ژاپنی هالیوود است.

چیبا پس از حضوری کوتاه در «داستان عاشقانه واقعی» به جمع بازیگران نسخه اول «بیل را بکش» در ۲۰۰۳ پیوست و در فیلم پرهزینه و جنجالی تارانتینو به نقش سرآشپز سوشی و استاد شمشیرزنی ظاهر شد. او دیگر بازیگران را هم در صحنه‌های اکشن و مبارزه راهنمایی می‌کرد و سه سال بعد در «سریع و خشمگین: توکیو دریفت» بازیگر نقش سرکرده یاکوزا بود. چیبا در یک گفتگو صحنه پریدن از یک خودرو در حال حرکت را روی هواپیمایی در حال بلند شدن خطرناک‌ترین کار بدلکاری خود دانسته بود.

هر سه فرزند سونی چیبا از بازیگران فعال در دنیای فیلم و سینمای ژاپن هستند. او نخستین و تنها بازیگری نیست که در این کشور تسلیم ویروس کرونا شده و پیش‌تر کن شیمورا، کمدین نامدار و عضو پیشین گروه موسیقی راک هم در ۷۰ سالگی به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ جان سپرده بود.

کد خبر 621562 برچسب‌ها سینمای جهان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • اگر موشک و دانشگاه قوی داشته باشیم اقتصاد تسلیم می‌شود
  • (ویدئو) بهرام بیضایی به بهاره رهنما: بازیگری نکن!
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • (تصاویر) رخ‌نمایی سونگ هه کیو در دنیای مدلینگ
  • ثبت رکورد جهانی هنر‌های رزمی با تلاش ورزشکار هوراندی