Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@03:09:44 GMT

دولت جدید باید مؤمن، انقلابی و کاربلد باشد

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۲۷۷۷

دولت جدید باید مؤمن، انقلابی و کاربلد باشد

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام سید عمران حسینی نسب ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه سلطانیه، با توصیه به تقوای الهی به جایگاه مساجد در دین اسلام و مقام و منزلت اهل مسجد اشاره کرد و با بیان اینکه مسجد مقدس‌ترین مکان و خانه خدا در زمین است و اهل مسجد زائر خدا هستند و خداوند با مغفرت از آنان پذیرایی می‌کند، اظهار کرد: مساجد درب ششم بهشت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه سلطانیه با گرامیداشت دوم شهریور، آغاز هفته دولت، به آغاز بررسی رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: دولت جدید باید دارای چهار ویژگی مؤمن بودن، جوان و با نشاط و انقلابی و کار بلد باشد تا بتواند دردهای و مشکلات مردم را علاج کند.

وی اضافه کرد: اعضای کابینه اعم از وزرا و معاونان و حتی مسؤولان استانی و شهرستانی دولت باید تحول آفرین و جهادی و نسخه دیگر رئیس جمهور باشند.

حسینی نسب با تبریک یکم شهریور، روز پزشک و قدردانی از پزشکان و پرستاران و دانشمندان خصوصا مسئله کرونا، به مسائل مربوط به واکسن کرونا و واکسیناسیون پرداخت و با تصریح به اینکه جنگ واکسن در شرایط فعلی یک واقعیت است، افزود: تولید واکسن از مؤلفه‌های قدرت محسوب می‌شود چرا که بخاطر استراتژیک بودن می‌تواند تبدیل به اهرم فشار سیاسی برای کشورهای ضعیف تبدیل شود.

خطیب جمعه سلطانیه به دلایل ورود ایران به تولید واکسن کرونا اشاره کرد و گفت: دسترسی پایدار و تضمین شده به واکسن، صرفه اقتصادی و از همه مهمتر در راستای خنثی‌سازی تحریم ایران به سمت تولید واکسن رفت و البته باعث خنثی‌سازی تحریم هم شد چون که بعد از تولید واکسن توسط ایران بود که کشورهای تولید کننده واکسن به ایران واکسن دادند.

وی به دلایل تاخیر در واردات واکسن خارجی اشاره کرد و گفت: امیدواری دولت قبل به مذاکرات و تعلل در عقد قرارداد با چین در این باره و ایجاد اختلال توسط آمریکا که حتی چین و هند به ایران واکسن ندادند، از دلائل تاخیر در واردات واکسن بود.

حسینی‌نسب با طرح این سؤال که چرا وعده‌های ستاد اجرایی در تولید ۱۲ میلیون واکسن داخلی تا آخر تیر و ۲۰ میلیون واکسن تا آخر مرداد و ۵۰ میلیون تا آخر شهریور محقق نشده و نخواهد شد و پاسخ آن پرداخت و با بیان اینکه پروژه تولید واکسن از آذر ماه آغاز و همزمان تحقیقات در این باره نیز توسط ۶۵۰ دانشمند جوان و انقلابی به صورت ۲۴ ساعته انجام می‌شد، به تشریح دلائل عدم تحقق آن پرداخت و گفت: وارد شدن برخی دستگاه‌ها و حدود ۲۷۹ قلم مواد اولیه برای تولید واکسن از خارج و تاخیر ۴۰ روز در صدور مجوز توسط وزارت بهداشت از دلائل محقق نشدن وعده‌ها در مورد تولید واکسن برکت است.

وی با اشاره به برکات تحریم البته در کنار سختی‌ها و مشکلاتی که داشت و با بیان اینکه ایران حتی چوب بستنی را هم وارد می‌کرد، گفت: تحریم‌ها ما را بیدار کرد که باید به توانایی‌های داخلی اعتماد کرد.

امام جمعه سلطانیه با اشاره به تحولات افغانستان و فرار رئیس جمهور آمریکایی افغانستان با ده‌ها میلیون دلار پول مردم فقیر و جنگ زده افغانستان بعد از تقدیم این کشور به طالبان، به وضعیت طالبان اشاره کرد و با بیان اینکه طالبان همان طالبان قبلی است، افزود: ایران تحرکات افغانستان را رصد می‌کند و اگر بخواهند خطایی بکنند به سرنوشت داعش دچار خواهند شد‌.

وی ۳۱ مرداد روز صنعت دفاعی را یاد آور شد و گفت: صنعت دفاعی ایران با تلاش دانشمندان انقلابی چنان پیشرفت کرده که به بیگانگان محتاج نیستم و به خودکفایی رسیده‌ایم و تحریم هم نتوانست از پیشرفت صنعت دفاعی جلوگیری کند.

خطیب جمعه سلطانیه با گرامیداشت ۳۰ مرداد سالروز آتش سوزی مسجد الاقصی قبله اول مسلمین توسط رژیم صهیونیستی که به روز مسجد نام‌گذاری شده اشاره کرد و گفت: دولت، مردم، هیئت امنا و ائمه جماعت در حفظ جایگاه مسجد و رونق آن مسئولند.

انتهای پیام/73002/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی پیشرفت صنعت دفاعی صنعت دفاعی حسینی نسب واردات واکسن بیماری تحریم اشاره کرد و گفت جمعه سلطانیه تولید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۲۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها

به نقل از خبرگزاری افه، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری ونزوئلا در مراسمی در کاراکاس به مناسبت روز جهانی کارگر گفت: ما در این دوره چهار ماهه (بازه زمانی بین ژانویه تا آوریل ۲۰۲۴/ اوایل دی تا اوایل اردیبهشت)، بیش از دو میلیارد دلار ضرر داشتیم.

مادورو با رد «باج‌خواهی دائمی امپراتوری آمریکای شمالی»، مخالفان دولت از جناح «راست افراطی» از جمله ماریا کورینا ماچادو رهبر اپوزیسیون را متهم کرد که اعمال «تحریم‌های جدید» علیه شرکت نفت دولتی این کشور (Pdvsa) را از دولت آمریکا خواستار شده‌اند.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا با این حال اطمینان داد که «هیچکس و هیچ چیز» نمی‌تواند رشد اقتصاد و صنعت نفت این کشور را متوقف کند؛ رشدی که هر چند «با سرعت کمتر» از حد انتظار، در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۴ «حفظ شد».

در این راستا، مادورو پیش‌بینی کرد این کشور با اتکا به «تلاش‌های خود»، سال ۲۰۲۴ را با تولید نفت یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بست که در مقایسه با ۸۷۴ هزار بشکه در روز، در مارس گذشته (اسفند- فروردین)، افزایش ۳۷.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین افزود که در این کشور «الگوی اقتصادی متنوع و جدیدی متولد شده است که رشد آن را تضمین می‌کند» و «به تحریم‌ها و مجوز‌های ایالات متحده وابسته نیست»، که «در نظر دارد یک مدل استعمارگری را تحمیل کند».

دولت آمریکا به تازگی (۱۷ آوریل/ ۲۹ فروردین) اعلام کرد که بخشی از تحریم‌های لغو شده بر نفت و گاز ونزوئلا را دوباره فعال می‌کند. این تصمیم واشنگتن پس از متهم کردن رئیس جمهوری ونزوئلا به عمل نکردن به تعهد‌های انتخاباتی خود با رد صلاحیت ماریا کورینا ماچادو نماینده مخالفان اتخاذ شد.

به این ترتیب، مجوز عمومی ۴۴ (Licencia General ۴۴) که توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا صادر شده بود و به مدت شش ماه به کاراکاس اجازه داده بود تا نفت و گاز خود را در بازار‌های بین‌المللی به فروش برساند، از روز پنج‌شنبه (۱۸ آوریل/ ۳۰ فروردین) منقضی شد. شرکت‌هایی که تحت تاثیر این لغو معافیت از تحریم‌ها قرار می‌گیرند، تا ۳۱ مه (۱۱ خرداد) فرصت خواهند داشت تا عملیات‌های خود را به پایان برسانند.

همچنین شرکت‌هایی که می‌خواهند همچنان با شرکت نفت دولتی ونزوئلا (PDVSA) معامله انجام دهند، نیاز به مجوز انفرادی از خزانه‌داری ایالات متحده دارند تا به صورت موردی ارزیابی شود.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در انتقاد از تصمیم واشنگتن مبنی بر تمدید مجدد تحریم‌ها علیه کاراکاس، دولت آمریکا را متهم کرد که به تعهد‌های مربوط به لغو «همه تحریم‌های جنایتکارانه» اعمال شده علیه این کشور حوزه کارائیب عمل نکرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • جهش تولید با کارگران بدون دغدغه معیشتی محقق می‌شود
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • نخستین دیدار خانواده شهید رنجنوش با پیکر مطهر بعد از ۳۸ سال
  • فرماندهان آینده ارتش انقلابی در مکتب معلمان خود پرورش می‌یابند
  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور