Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@07:13:15 GMT

طالبان امروز همان طالبان دیروز است

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۳۵۳۳

طالبان امروز همان طالبان دیروز است

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حجت الاسلام رضا آقا ملایی امام جمعه شهرستان فهرج در خطبه نماز جمعه این هفته در فهرج همگان را به رعایت تقوای الهی توصیه کرد و گفت: مساجد در گام اول انقلاب اسلامی، پیشران حرکت‌های انقلابی در شکل گیری و تثبیت انقلاب و نظام اسلامی بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این موضوعی است که ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه‌ای مدظله العالی در بیانیه گام دوم به آن اشاره کرده اند و رونق بی سابقه فضا‌های دینی و اردو‌های جهادی و بسیج سازندگی را از جمله برکات مسجد در گام اول انقلاب بر شمرده اند.

امام جمعه فهرج بیان کرد: احصا و شمارش نقش مساجد در مراحل شکل گیری انقلاب و نظام اسلامی که دو مرحله از مراحل پنجگانه شکل گیری تمدن اسلامی هستند، فرصتی جداگانه می‌طلبد، اکنون در مرحله دولت سازی و جامعه پردازی بر مبنای گام دوم باید گام‌های اصلی و اساسی برداشته شود.

آقا ملایی افزود: تجربه‌های مختلف و مکرر اثبات کرده است که هیچ نهادی به اندازه مسجد به انقلاب خدمت نکرده است و اکنون نیز نسخه علاج بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی و معرفتی و اخلاقی سیاسی جامعه در بازگشت به مسجد نهفته است.

خطیب جمعه فهرج گفت: فرصت ۸ ساله‌ای که گذشت و سه سال از گام دوم انقلاب در آن سپری شد فرصتی بی سابقه بود که با غفلت خواسته یا ناخواسته دولت یازدهم و دوازدهم از دست رفت.

او تصریح کرد: در سال ۹۲ و با آغاز به کار دولت اول تدبیر و امید! مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران به به اقتضای وظیفه‌ای که احساس می‌کرد طی ۲۵ نامه تخصصی و اختصاصی به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مختلف به تعریف نقش و سهم هر یک از دستگاه‌ها برای تربیت و تامین و تهیه نیروی انسانی و برنامه‌ای و سخت افزار مساجد کشور پرداخت، اما دریغ از یک پاسخ کوتاه

آقا ملایی افزود: در مرحله دوم و در هنگام تهیه و تدوین برنامه ششم این مرکز با همراهی کمیته تخصصی مسجد در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام به تدوین سیاست‌ها و احکام برنامه‌ای مختص هر دستگاه در برنامه پنج ساله ششم کرد، اما مع الاسف تمام آن زحمات توسط دولت و یکجا از پیش نویس برنامه حذف شده و به مجلس ارائه شد آنچه درباره مسجد اکنون در برنامه ششم ملاحضه می‌شود از برنامه پنجم به ششم منتقل شده است

آقا ملایی تصریح کرد: امیدواری به نگاه و عزم و اقدام دولت انقلابی اکنون با استقرار دولت حجت الاسلام والمسلمین رئیسی این امید دوباره زنده شده است اکنون به دلایل زیادی زمان طلایی توجه به نقش مساجد است .

او تصریح کرد: امروز انتظار جامعه اسلامی و انقلابی و به ویژه نخبگان مسجدی، از دولت ولایی و انقلابی آقای رئیسی این است تا با جانمایی درست و صحیح از نقش مسجد در تحقق اهداف انقلاب و نظام اسلامی اقدام به تهیه یک نقشه راه ویژه و تقسیم کار عملی و تحقق پذیر برای مساجد کند.

آقا ملایی گفت: اوضاع افغانستان مظلوم به شدت بحرانی و پیچیده است مردم افغانستان نگران آینده نامعلوم خود هستند در روز‌های اخیر پیرامون طالبان و موضع ایران در این ماجرا حرف و حدیث‌های فراوانی شده است که در این باره چند نکته را باید گفت.

آقا ملایی تصریح کرد: اول، طالبان امروز همان طالبان دیروز است با یک تفاوت؛ طالبان امروز شیوه و شگردهایش را عوض کرده است کسی در ایران در پی تطهیر طالبان نیست که اگر باشد ساده اندیش است منتهی تحولات دو دهه اخیر باعث شده است این گروه با زیرکی و تجربه به دست آمده محتاط‌تر عمل کنند.

حجت الاسلام آقاملایی بیان کرد: آن‌ها می‌دانند ایران با آن‌ها شوخی ندارد و اگر بخواهند دست از پا خطا کنند سرنوشتی بدتر از داعش در انتظارشان خواهد شد .

او افزود:  گروهی از کسانی که گوششان به بوق اپوزیسیون خارج نشین و سعودی نشنال و صدای آمریکا است کسانی که در مقابل بمباران ۶ ساله یمن سکوت مرگبار کرده اند و در برابر نسل کشی‌های مردم مسلمان و مسیحی و ایزدی در عراق چشم بستند و از جهاد نکاح و هتک حرمت زنان و دختران مسلمان و غیر مسلمان چیزی نگفتند و برای هزاران کودک مظلوم فلسطینی و سوری به خواب مرگ رفتند! آنان، اکنون یکباره دلسوز مردم مظلوم افغانستان شده اند! پاسخ ما به آنان این است اگر برای افغانستان دلسوزی می‌کنند به دنبال راه چاره‌ای باشند و به کمک این کشور بشتابید اگر راست می گویید.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماز جمعه افغانستان آقا ملایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۳۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • انقلاب اسلامی دشمنان را مستهلک کرده است
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • رویکرد سپاه کردستان اعتقادی است