Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@02:41:26 GMT

علت احتمالی کووید طولانی مدت؟

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۳۶۱۰

شواهد جدید نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به "سندرم کووید طولانی مدت" دارای معیار‌های بیشتری برای لخته شدن خون هستند. ناطقان: به نقل از ساینس دیلی، شواهد جدید نشان می‌دهد بیماران "سندرم کووید طولانی مدت" دارای معیار‌های بیشتری برای لخته شدن خون هستند که این موضوع می تواند در طولانی مدت دلیل وجود علائم مداومی مانند کاهش آمادگی جسمانی و خستگی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش؛ محققان دانشگاه دوبلین ایرلند ۵۰ بیمار مبتلا به این سندرم را بررسی کردند. افرادی که به این سندروم دچار شدند باید توجه داشته باشند، احتمال آن وجود دارد که این سندروم هفته‌ها تا ماه‌ها پس از برطرف شدن عفونت اولیه خود را نشان دهد.

محققان به تازگی دریافتند که نشانگر‌های انعقاد خون در بیماران مبتلا به سندرم کووید طولانی مدت در مقایسه با گروه کنترل سالم به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

به طورکلی این نشانگر‌های انعقادی در بیمارانی که با عفونت اولیه کووید ۱۹ نیاز به بستری شدن داشتند، بیشتر بوده است و علیرغم اینکه نشانگر‌های التهاب همه به سطح نرمال بازگشته اند، اما این افزایش لخته شدن همچنان در بیماران دچار سندرم کووید طولانی مدت وجود دارد.

«هلن فوگارتی» سرپرست تیم تحقیق، در این باره گفت: نتایج نشان می‌دهد که سیستم انعقادی ممکن است در سندرم کووید طولانی مدت نقش داشته باشد، همچنین فهم علت اصلی و ریشه‌ای این بیماری می‌تواند اولین گام در راستای توسعه راه‌های درمانی مؤثر باشد. منبع: عصر ایران برچسب ها: علت احتمالی ، کووید طولانی مدت ، لخته شدن خون

منبع: ناطقان

کلیدواژه: علت احتمالی کووید طولانی مدت لخته شدن خون سندرم کووید طولانی مدت لخته شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۳۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سفر احتمالی وزیر خارجه آمریکا به شهرک‌های اطراف غزه
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ترکیب احتمالی دو تیم یوونتوس و میلان
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • (ویدیو) صف طولانی اصفهانی‌ها برای سروش صحت
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ