Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشکان در آلمان بر این نکته توافق دارند که اگرچه واکسیناسیون در برابر کووید ۱۹ ایمنی قابل توجهی ایجاد می‌کند، با این حال افراد واکسینه‌شده نیز ممکن است به ویروس کرونا مبتلا شده و در بیمارستان هم بستری شوند و برخی از آنها حتی ممکن است کارشان به بخش مراقبت‌های ویژه بکشد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش پزشکان بخش مراقبت‌های ویژه، از هر ۱۰ بیمار کرونایی بستری در بیمارستان‌های آلمان، یک نفر واکسینه‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر در ایالت نوردراین وست فالن ۱۲ تا ۱۳ درصد بیماران بستری را افراد واکسینه‌شده تشکیل می‌دهند. به گفته یکی از پزشکان انجمن پزشکان اورژانس و مراقبت‌های ویژه، این آمار تقریبا در سطح کشور آلمان نیز به همین تعداد است.

این موضوع که واکسن‌های کرونای مورد استفاده در آلمان، ایمنی ۱۰۰ درصدی ایجاد نمی‌کنند برای متخصصان روشن بود و ابتلا به بیماری کووید ۱۹ به رغم تزریق واکسن نیز پیش‌بینی می‌شد.

با این حال این موضوع نیز مسلم بود که واکسن می‌تواند از شدت بیماری به طرز محسوسی بکاهد و این درباره سویه دلتای ویروس کرونا نیز معتبر بود هرچند در عمل، آمار منتشرشده خلاف این پیش بینی را نشان می‌دهند.

به گفته عضو انجمن پزشکان مراقبت‌های ویژه، هرچند اکثر افراد واکسینه‌شده در بخش‌های عادی بیمارستان درمان می‌شوند اما برخی از آنها نیز ناچار به بستری در بخش مراقبت‌های ویژه هستند که البته تعدادشان یک رقمی است.

دکتر "کارا گیانیدیس" اضافه می‌کند که همین تعداد معدود هم کسانی هستند که سیستم ایمنی بدنشان به طور مثال به علت استفاده مداوم از برخی داروها ضعیف شده است. به همین دلیل این پزشک توصیه می‌کند چنین کسانی حتما دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند.

بنابر گزارش دویچه ‌وله، وی می‌گوید: قرار است آمار بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و درصد کسانی که به رغم واکسیناسیون در این بخش بستری می‌شوند از این پس به طور مرتب منتشر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس واکسن کرونا کووید 19 آلمان بخش مراقبت های ویژه واکسینه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها

یک متخصص عروق آمریکایی که به طور داوطلبانه به ماموریت امدادی در غزه رفته بود، با روایت شدت جراحات در بیمارستان‌های غزه بر اثر حملات رژیم صهیونیستی و دشواری درمان آن، هشدار داد که کادر درمان غزه نمی‌تواند از پس حمله احتمالی ارتش تل‌آویو به رفح برآید.

به گزارش ایسنا، یک متخصص عروق آمریکایی که پس از مدت خدمت در غزه به عنوان نیروی داوطلب آن را ترک کرده است، امروز (چهارشنبه) گفت که هیچ چیز برای آمادگی او به منظور مواجه شدن با گستردگی جراحاتی که آن‌جا دیده بود، کافی نبوده است. بیشتر مجروحان جوان بودند و زخم‌های پیچیده‌ای داشتند که اثر گلوله انفجاری بود. اغلب آن‌ها با نقص عضو مواجه می‌شدند.

 به گفته او، «بیشتر این زخم‌ها مروبط به گلوله‌های انفجاری و چیزی بود که قبلا با آن سروکار نداشتم؛ تازگی داشت.» او می‌گوید، در مدت خدمتش در بیمارستان اروپایی در غزه، تیم او، روزانه، به ۴۰ تا ۶۰ بیمار رسیدگی می‌کردند.

«شاریق سعید»، این پزشک متخصص عروق از آتلانتای جورجیا به رویترز گفت بیشتر موارد باید قطع عضو می‌شدند و در این مورد، احتمال عفونت زیادی وجود دارد و وقتی با نقص عضوی مواجه شویم که التیام پیدا نمی‌کند، مجبور به قطع عضو در سطح بالاتری می‌شوید.

حدود ۷۰ درصد از عمل‌های جراحی که او انجام داده است، زخم گلوله انفجاری بودند. بقیه، جراحات انفجار یا فروریختن ساختمان‌ها بود. «اسماعیل مهر» یک متخصص بیهوشی از نیویورک که مدیریت ماموریت غزه را بر عهده داشت، می‌گوید پزشکان داوطلبی که در آوریل به جنوب غزه رسیدند، از دیدن آن وضعیت مبهوت شده بودند و قادر به گفتن چیزی نبودند.

مهر که بارها در گذشته، در غزه به ماموریت رفته است، گفت که این بار باور چیزی که می‌دید برایش سخت بود. او می‌گوید، «در خان یونس، واقعا همه جا ویرانی می‌دیدم و حتی یک ساختمان هم سر جای خود نبود.»

به گفته سازمان بهداشت جهانی، از ۳۶ بیمارستان که به بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن این منطقه خدمات‌رسانی می‌کرد، تنها ۱۰ بیمارستان تا ماه آوریل تقریبا فعال بودند. مراکز بهداشتی فاقد تجهیزات پزشکی، نیروی انسانی و برق بود. حالا بزرگ‌ترین ترس او حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه است که نیمی از جمعیت ۲.۳ میلیون نفری غزه در آن پناه جسته‌اند.

به گفته او، در صورت وقوع این حمله «نظام سلامت نمی‌تواند از عهده آن بربیاید و این یک فاجعه تمام‌عیار خواهد بود.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • حس خوب حمایت
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی