Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا جودکی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت: شورای عالی بورس متأسفانه وظیفه جمع‌آوری و توزیع سود سهام عدالت را از شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی گرفته و به یک شرکت خصوصی به نام سپرده‌گذاری مرکزی داده  است و  این وظیفه به صورت غیرقانونی به شرکت سپرده‌گذاری واگذار شده است.

وی افزود: وظیفه ذاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی این است که سود سهام عدالت که از شرکت‌های سرمایه‌پذیر به دست می‌آید را باید دریافت کرده و با مشخص کردن میزان سود هر سهم اقدام به پرداخت سود به سهامداران خود بنماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، امسال در توزیع نوبت دوم سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال 98 ، سود به دست آمده در دو شرکت مپنا و مخابرات به صورت غیرقانونی بین سهامداران عدالت توزیع نکردند.

این کارشناس سهام عدالت گفت:‌ از مردم خواهش می‌کنم با توجه به اینکه سهام عدالت دارای پرتفوی با ارزش است، این سهام را لطفاً نفروشید و از عایدی آن استفاده کنید.

جودکی در پاسخ به این پرسش که آیا شرکت سرمایه‌‌گذاری استان تهران و البرز از هم جدا شدند و چه زمانی وارد بورس می‌شوند، گفت: هنوز معلوم نیست چه زمانی وارد بورس می‌شوند، نیاز به تأییدیه سازمان بورس دارد. در مجمع اخیر سرمایه‌‌گذاری استان تهران باید بعداز طی مراحل قانونی روند افزایش سرمایه این شرکت اتفاق بیفتد. ما مجمع را برگزار کردیم و منتظر تأییدیه سازمان بورس هستیم که بعد از افزایش سرمایه با طی کردن مراحل قانونی امکان پذیرش شرکت سرمایه‌گذاری استان تهران و درج نماد در تابلوی بورس وجود دارد.

به گفته وی، در استان تهران حدود یک میلیون و 850 هزار نفر روش مدیریت غیرمستقیم را انتخاب کردند که این افراد سهامدار شرکت سرمایه‌گذارای استان تهران خواهند بود.

این کارشناس سهام عدالت در مورد شکل‌گیری شرکت سرمایه‌گذاری استان البرز گفت: براساس ماده 35 قانون اجرایی اصل 44 و  بند یک ابلاغیه رهبری در مورد آزادسازی سهام عدالت باید شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی متشکل از شرکت‌های تعاونی سهام عدالت باشند و طبق قانون باید شرکت سرمایه‌گذاری استان البرز هم متشکل از تعاونی‌های سهام عدالت در این استان باشند.

به گفته جودکی، مسئولان مربوطه تاکنون به این موضوع رضایت ندادند و می‌گویند برای تشکیل شرکت سرمایه‌گذاری استان البرز باید افراد دیگری باشند و نیازی نیست که از شرکت‌های تعاونی شهرستانی تشکیل شوند و در حال حاضر این مسئله در کمیسیون اقتصادی مجلس تصویب شده و باید در صحن مجلس هم به تصویب برسد.

به گفته وی، با توجه به اینکه یک میلیون و 80 هزار نفر از دارندگان کارت سهام عدالت در دولت قبلی از سهام عدالت بازمانده‌اند امیدواریم در دولت جدید به این افراد و نیز بازماندگان مشمول سهام عدالت سهام جدید اختصاص پیدا کند.

همچنین اکبر حیدری سخنگوی کانون سهام عدالت هم به خبرنگار فارس گفت: دولت جدید باید به بازماندگان از مشمولان سهام عدالت سهام جدید اختصاص دهد. 

وی افزود: توصیه ما این است که مردم سهام عدالت خود را نگه دارند و سیاست آزادسازی سهام عدالت هم با تأکید بر ماندگاری مردم در سهام عدالت و افزایش دارایی مردم برای ایجاد عدالت در دارایی خانوارهای کم درآمد است و به هیچ وجه برای فروش سهام عدالت توصیه نمی‌شود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: سهام عدالت سرمایه گذاری بورس شرکت خصوصی کارشناس سهام عدالت شرکتهای سرمایه گذاری استانی شرکت سرمایه گذاری استان شرکت های سرمایه گذاری سود سهام عدالت استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سال هاست موضوع صادارت برق ایران به اروپا مطرح و به نظر می‌رسد دولت برای توسعه تبادلات برقی خود مصمم است و مذاکرات برای رسیدن برق ایران به اروپا به‌طور جدی انجام می‌شود. اواسط فروردین‌ماه، وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران با وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه دیداری داشتند و در این دیدار اعلام شد که تبادل برق ایران و ترکیه وارد فاز عملیاتی شده است. با عملیاتی شدن تبادل برق ایران و ترکیه، برق ایران در مسیر اروپا هم قرار گرفته است.

در همین رابطه آرش نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه توزیع و انتقال به منظور صادرات برق مناسب نیست و فرسوده است، اما با توجه به اینکه ذائقه دنیا به مرور از مصرف گاز به سمت برق خواهد رفت و سیستم‌های گرمایشی منازل نیز برقی خواهد شد به طور قطع باید فرآیندی تعریف و جلب و جذب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گیرد تا بتوان شبکه موجود را برای تولید و انتقال بهتر برق بهبود داد.

ترکیه مسیری برای انتقال و سوآپ برق ایران به اروپا

وی افزود: ترکیه این امکان را دارد که بخشی از برق صادراتی ایران را تجارت کرده و سوآپ کند. اکنون تجاری در کشور ترکیه وجود دارند که ۶۰۰ هزار کنتور برق در کشور‌های اروپای شرقی و مجاور خود دارند و برقی را که تولید کرده یا از ایران و کشور‌های دیگر خریداری می‌کنند به سایر کشور‌ها عرضه می‌کنند.

تجارت معقول برق با کاهش افت شبکه

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: تجارت برق تجارت معقول و مطلوبی است به شرط آنکه میزان افت آن را کاهش دهیم و لات شبکه را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر راندمان تولید بدون شبکه توزیع در نیروگاه‌ها ۳۹ درصد است. این میزان پس از ورود به شبکه توزیع به ۳۵ درصد کاهش می‌یابد و معنای آن این است که به ازای هر مترمکعب گاز ورودی به نیروگاه‌ها اگر ۳ کیلووات برق تولید می‌شود عملا ۲.۴ کیلووات به مصرف‌کننده تحویل می‌شود و مابقی هدر می‌رود که به معنای زیان برای تولید است.

تشریح راهکار‌های افزایش راندمان در صنعت برق

نجفی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که با ارتقای تکنولوژی و تقویت پست‌های تقویت فشار و تعویض کابل‌ها و بازنگری در مدارها، لاین خوبی را برای صادرات برق به عراق، پاکستان و ترکیه تعریف کنیم. ضمن آنکه در ارتباط با برخی از کشور‌ها مانند ارمنستان که مازاد تولید برق دارند می‌توان کار سوآپ برق را انجام داد.

شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود

وی با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز به منظور بهبود وضعیت موجود در شبکه برق کشور ندارد، عنوان کرد: با توجه به حجم نیروگاه‌های نصب شده در کشور کاملا مقرون به صرفه است که شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود به شرط آنکه دولت وجه این مقدار افزایش راندمان را به سرمایه‌گذار ارایه دهد، اما دولت‌ها معمولا در این زمینه‌ها کم‌لطف هستند به این معنا که سرمایه‌گذاران هزینه‌هایی انجام می‌دهند که بازدهی لازم را ندارد و موجب بی‌اطمینانی سرمایه‌گذاران می‌شود.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید تغییر ساختار ایجاد شود تا بتوان تولید برق را افزایش داده و هدررفت شبکه انتقال و توزیع را کاهش داد.

نجفی با اشاره به دیدار وزرای انرژی ایران و ترکیه در فروردین سال جاری بیان کرد: می‌توان در ایام غیرپیک صادرات مناسبی از برق را از طریق ترکیه به انجام رساند. ترکیه در نقطه صفر مرزی برق ایران را خریداری می‌کند و ملاکش برقی است که از کنتور مرزی رد می‌شود بنابراین برقی که در شبکه جمع‌آوری و از طریق شبکه توزیع می‌شود باید بیشترین افزایش راندمان را داشته باشد.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید هدررفت در شبکه تولید و توزیع برق را کاهش داد تا صادرات برای کشور صرفه اقتصادی داشته و سود مناسبی را نصیب کشور کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند