Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه ویرجینیا بعد از بررسی حدود ۱۴ هزار بیمار دریافتند مهارکننده‌های ACE، مسدودکننده‌های بتا و مدّرهای تیازیدی همگی با کاهش مرگ و میر در بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ همراه هستند.

آنها همچنین دریافتند بیمارانی که به طور مداوم داروهای فشار خون خود را مصرف می‌کردند، کمتر در معرض مرگ ناشی از سرطان قرار داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان تأکید می‌کنند که تحقیقات بیشتری برای تأیید ارتباط بین داروهای فشارخون و نتایج بهتر مورد نیاز است. اما آنها می‌گویند که امیدوارند این داروها راهی جدید و کم هزینه برای بهبود مراقبت از بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ ارائه دهند.

دکتر «راجش بالکریشنان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «راه حل های مقرون به صرفه برای طولانی شدن مدت زنده ماندن بیماران مسن مبتلا به سرطان ممکن است در داروهای متداول باشد. با این حال، ما نیاز به تأیید بیشتر این یافته‌ها از طریق آزمایشات بالینی داریم.»

فشار خون بالا در بین بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ شایع است، اما تحقیقات کمی در مورد تأثیر بالقوه داروهای فشار خون بر این بیماران انجام شده است.

به گفته محققان، «پایبندی بیماران به رژیم فشار خون مهم به نظر می‌رسد. نتایج ما ارتباط بین افزایش پایبندی به داروهای فشار خون و کاهش مرگ و میر در بیمارانی را که پس از تشخیص سرطان شأن شروع به مصرف این داروها کردند را نشان می‌دهد.»

کد خبر 5285219

منبع: مهر

کلیدواژه: دارو فشار خون سرطان روده بزرگ ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهرام عین اللهی سازمان غذا و دارو رمدسیویر هیات امنای صرفه جویی ارزی شیوع کرونا دارو واکسیناسیون هلال احمر جمهوری اسلامی ایران واکسن مبتلا به سرطان سرطان روده داروهای فشار فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آنها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلاء به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آنها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین منجر به اکثر موارد تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6097590

دیگر خبرها

  • بیماران و کهنسالان چشم انتظار بهار و آغوزفروشان دوره‌گرد
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان