Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه مصالح‌ فروشان گفت: تا پایان نیمه دوم سال ۹۹ مدعی بودند که سیمان بر روی دست ما مانده و واقعاً هم این اتفاق صورت گرفته بود حتی تخفیفاتی نیز می‌دادند تا سیمان جذب شود، ولی یک مرتبه نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد و این سناریو را مهندسی‌شده تهیه کردند که به بازار تزریق کنند و قیمت سیمان نیز افسارگسیخته افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل کاظمی در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت مصالح ساختمانی و عرضه سیمان در بازار گفت: مشکل اصلی مصالح ساختمانی، سیمان است و فارغ از مسئله کمبود و مدیریت برق برای تولید سیمان، نحوه توزیع سیمان به شکلی که وارد بورس شده وضعیت سیمان را دچار مشکل کرده است.   رئیس اتحادیه مصالح‌فروشان گفت: مخالفتی برای ورود سیمان به بورس کالا  نداریم، ولی سازوکار بورس محیا نبوده است و اینکه به‌صورت خام وارد بورس شده باعث به وجود آمدن اثرات بسیار نامطلوب در بازار شده است که بر روی قیمت تمام‌شده ساختمان و سایر سطوح مصالح ساختمانی نیز اثر می‌گذارد.

وی افزود: اساساً نحوه بورس غلط است، زیرا زمانی می‌توانیم وارد بورس شویم که به تولید کامل رسیده‌ایم، ولی در حال حاضر با توجه به کسری برق زمان مناسب برای ورود به بورس نبوده و به‌اشتباه و تعمداً  این کار صورت گرفته که قیمت سیمان افسار گسیخته شود.   کاظمی در ادامه گفت: معنای کلی بورس کشف قیمت است یعنی زمانی که تولید کافی بوده و بر عرضه غالب است و کشف قیمت به این معنا نیست که قیمت افسارگسیخته افزایش پیدا کند.

رئیس اتحادیه مصالح‌فروشان افزود: برای اینکه کشف قیمت کنند و زیر قیمت کالایی را نفروشند وارد بورس می‌شوند عرضه در بورس می‌تواند رقابت بورسی ایجاد کند تا مصرف‌کننده با قیمت درست و صحیح کالا را خریداری کند نه اینکه قیمت سیمان بعدازاین که ۴۰ درصد در ابتدای سال ۱۴۰۰ افزایش پیدا کرد وارد بورس شود و در حال حاضر از طریق بورس حداقل سه برابر قیمت قبل شده است.

وی اظهار کرد: استاندارد، نیز نسبت به شرکت‌های بتنی و تولیدکنندگان بتن و قطعات بتنی شاکی است، زیرا باعرضه بورس هرکسی می‌تواند کالا خریداری کند و شرکت‌هایی که فاقد استاندارد هستند نیز بتن و قطعات بتنی تولید می‌کنند و این صدمه بسیار جبران‌ناپذیر به پیکره ساختمان‌ها وارد می‌کند که متأسفانه تابه‌حال ترتیب اثر داده نشده است.   کاظمی تأکید کرد: دو هفته پیش در حضور وزیر صمت در مورد این مسائل بحث شد و قرار نبود به این نحوه‌ای که هم‌اکنون اتفاق افتاده این مسئله هدایت شود، ولی متأسفانه مسیر نامطلوب و ناسازگار خود را طی می‌کند و امیدواریم وزیر جدید تصمیم مقتضی و مطلوب برای این امر بگیرد.   رئیس اتحادیه مصالح‌فروشان گفت: تا این موضوعات مطرح می‌شود انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان بلافاصله دانسته یا ندانسته مطالبی را می‌دانند، زیرا موجودی کلینکر(ماده اصلی اولیه تولید سیمان) کارخانه‌ها را در شش ماه پیش تخلیه کردند و سه ماه اولیه سال ۱۴۰۰ نیز سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن را به‌غلط صادر کردند درصورتی‌که می‌دانستند این مشکلات به وجود آمده است.   کاظمی در ادامه بیان کرد: باید این مقدار را نگه می‌داشتند و با توجه به برق کمتری که به کارخانه‌ها واگذار می‌کنند این مقدار را تولید و به بازار عرضه می‌کردند، زیرا ساخت‌وساز آن‌چنانی نداریم بنا براین تعمداً  این کار را انجام دادند و باقیمت تُنی ۳۰۰ هزار تومان این صادرات صورت گرفته که اصلاً نسبت به قیمت داخلی به صلاح و صرفه نیست.   وی اذعان کرد: کارخانه‌ها نداشتن موجودی کلینکر را، به شکلی هدایت کردند و از طرفی هم با مدیریت شدن و کمبود برق به مشکل کسر تولید برخوردند که این کسر تولید قیمت سیمان را بی‌حساب و کتاب افزایش می‌دهد و هر چه سریع‌تر باید قیمت مطلوب برای سیمان در نظر گرفته شود و شبکه توزیع ذی‌صلاح برای موضوع توزیع مطرح شود تا به نتیجه کافی برسیم، زیرا عرضه بر تقاضا غالب است.   کاظمی تأکید کرد: در تولید سیمان ظرفیت ادعایی  ۸۸ میلیون تن را داریم، ولی هیچ‌وقت به این ظرفیت نرسیده‌ایم و این اتفاق صورت نگرفته است ماکسیمم(بیشتر) تولید ۷۰ میلیون تن بوده است که حدود ۱۰ میلیون تن آن شامل کلینکر و سیمان بوده که صادرشده است.   رئیس اتحادیه مصالح‌فروشان گفت: مصرف داخلی کشور نیز با توجه به بافت‌های فرسوده تهران و مراکز استانی که وجود دارد رشد پیداکرده همچنین مصارف دیگری، چون راه‌سازی که قسمتی از آن باسیمان انجام می‌شود؛ بنابراین کارخانه‌ها میزان مصرفی داخلی سیمان را باید بیشتر در نظر بگیرند تا کمبود و خلاء تولیدی پیش نیاید و اگر از سالی کلینکر باقی ماند حداقل تا دو سال نگهداری کرده و بعد اگر لازم نبود صادرات کنند نه اینکه موجودی انبار را تخلیه کنند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر افراد غیرضروری که کد سجام دارند از بورس، کالا خریداری می‌کنند به مصرف‌کنندگان سیمان و واحدهای مویرگی، توزیع سطح کشور می‌فروشند.   کاظمی تأکید کرد: تا پایان نیمه دوم سال ۹۹ مدعی بودند که سیمان بر روی دست ما مانده و واقعاً هم این اتفاق صورت گرفته بود حتی تخفیفاتی نیز می‌دادند تا سیمان جذب شود، ولی یک مرتبه نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد و این سناریو را مهندسی‌شده تهیه کردند که به بازار تزریق کنند و قیمت سیمان نیز افسارگسیخته افزایش پیدا کند.     بیشتر بخوانید: عرضه سیمان با سه نوع قیمت در سطح بازار/نظام توزیع سیمان باید یکپارچه و واحد شود

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی مصالح ساختمانی سیمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مصالح ساختمانی سیمان مصالح ساختمانی رئیس اتحادیه مصالح فروشان افزایش پیدا قیمت سیمان کارخانه ها وارد بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۶۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)

فرازی از زیارت عاشورا گویای آن است که باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در فرازی از زیارت عاشورا می‌خوانیم «فَلَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً أَسَّسَتْ أَسَاسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَیْكُمْ أَهْلَ الْبَیْتِ؛وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ وَ أَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتِی رَتَّبَكُمُ اللّٰهُ فِیها، وَ لَعَنَ اللّٰهُ أُمَّةً قَتَلَتْكُمْ وَ لَعَنَ اللّٰهُ الْمُمَهِّدِینَ لَهُمْ بِالتَّمْكِینِ مِنْ قِتالِكُمْ»؛ یعنی خدا لعنت کند امّتی که بنای ستم و بی‌داد بر شما اهل‌بیت را بنیان کردند و خدا لعنت کند قومی که شما را از مقامتان دور کرد و از مرتبه‌هایتان برکنار نمود، مرتبه‌هایی که خدا شما را در آن‌ها جای داد و خدا لعنت کند امّتی که شما را کشتند و خدا لعنت کند آنان را که امکانات و توان جنگ با شما را برای ایشان تدارک دیدند،

در این بخش از زیارت عاشورا 4 مرتبه به چهار گروه لعن فرستاده می‌شود:
1. آنها که اساس ظلم و جور را علیه اهل بیت علیهم‌السلام بنا کردند و آن را عادی‌سازی کردند  2. آنها که اهل بیت را از جایگاهشان منع کردند و مقامی که خداوند به ایشان عطا کرده بود زائل کردند   3. آنها که  دست به قتل ائمه زدند   4. آنها که عامل و زمینه‌ساز قتل عترت شدند.

توطئه معاویه و خط نفاق در بسترسازی واقعه عاشورا عیان بود

این فراز از زیارت عاشورا گویای آن است که واقعه غمبار کربلا دارای پیشینه‌ای عمیق است. فارغ از اینکه به صورت مصداقی به تاریخ قبل از رویداد عاشورا بپردازیم، همین گزاره‌ها در زیارت عاشورا کافی است انسان را با حقیقت ماجرا آشنا کند؛ یعنی باید دید اول‌بار چه کسانی اساس ظلم و جور در حق اهل بیت وحی را بنا نهادند و جایگاهی که خداوند به واسطه پیامبرش به آن انوار مقدس بخشیده بود، سلب کردند. این دو گزاره اول، اساس ماجرای شهادت رساندن امام حسین علیه‌السلام را نشان می‌دهد.

خلاصه وضعیت امت اسلام از رحلت نبوی تا قیام حسینی

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)