Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: در هر یک از برنامه‌های سند تحول دولت مردمی، «عدالت و پیشرفت» کانون برنامه‌ریزی قرار گرفته است. 

خبرگزاری میزان -آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، در دفاع از برنامه و اصولی کلی دولت سیزدهم در صحن مجلس گفت:صمیمانه از مردم و هیئت‌ها برای عزاداری در ایام عاشورا با رعایت مقررات بهداشتی تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: از رئیس مجلس، هیئت رئیسه، کمیسیون‌ها و نمایندگان مجلس و ابتکار خوب و ارزشمند در بررسی وضعیت وزرای پیشنهادی و جلسات با وزرای پیشنهادی صمیمانه تشکر می‌کنم.

رئیس جمهور با اشاره به برنامه‌های کلان دولت، افزود: امانت دار اولین دولت در گام دوم انقلاب هستیم. می‌دانیم فرصت خدمت کوتاه و مشکلات مردم بسیارند. اکنون نوبت حرکت جهادی و مردمی با استفاده از نظرات نخبگانی و مشارکت مردمی است. 

آیت‌الله رئیسی بیان داشت: من در ابتدای سخن اشاره کنم به کلان برنامه‌های دولت و بعد در ادامه فرصت، انشالله بپردازم به وزرا و پیشنهاداتی که خدمت مجلس ارائه شده است.

وی افزود: می‌دانیم فرصت خدمت کوتاه و رنج‌ها و مشکلات مردم زیاد است و این بار جز با هدایت الهی و عزم و اراده فولادین برای تحویل به سر منزل نخواهد رسید. 

رئیس جمهور اظهارداشت:  در هر یک از برنامه‌های سند تحول دولت مردمی، عدالت و پیشرفت کانون برنامه‌ریزی قرار گرفته است.

آیت‌الله رئیسی بیان داشت: اولویت اول ما در دولت مهار کرونا و ارتقای وضعیت بهداشتی در کشور است. همچنین ما تسریع در واکسیناسیون و بهبود سطح درمان را مورد پیگیری قرار خواهیم داد.

وی بیان داشت: اولویت بعدی ما ثبات اقتصادی و بهبود شاخص‌های اقتصادی و در یک کلام تقویت معیشت مردم و تقویت فضای کسب و کار است.

رئیس جمهور با بیان اینکه وضعیت فعلی نتیجه گره زدن اقتصاد به خواست دیگران است، بیان داشت: شما - نمایندگان -  خوب از این وضعیت مطلع هستید.

رئیسی با بیان اینکه کسری بودجه و رشد بالای نقدینگی و حجم بالای بدهی دولت از دیگر مشکلات دولت است، بیان داشت: حل این مسائل امکان پذیر است . اولا این موضوعات نیاز به برنامه دارد و ثانیا نیازمند نیروی کارآمد است که بتواند تحول آفرین باشد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به فرآیند انتخاب افراد کابینه، بیان داشت: توجه به تخصص و داشتن دانش و روحیه فساد ستیزی و مردمی بودن از شاخص‌های مورد تاکید در انتخاب وزرای پیشنهادی بوده است و در تعیین افراد کابینه تاکید بر جوان گرایی و تجربه شده است تا بتواند مجموعه تخصص و تعهد در کنار هم کار‌ها را به پیش ببرد.   رئیس جمهور گفت: ابتدا یک فراخوانی در سایت انجام دادیم. افراد بسیاری معرفی شدند. احزاب، گروه‌ها و دلسوزان چهره‌های بسیاری معرفی کردند. این مشارکت مردم در معرفی نیرو‌های کارآمد بسیار مفید بوده است. به غیر از دو وزیر محترمی که اواخر مشخص شد، بقیه ده‌ها بار در این سایت پیشنهاد شدند.
ادامه دارد .... برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۶۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم

به گزارش «تابناک»، سید محمد حسینی در گفت و گو با ایسنا، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که  در تهران 16 کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها  می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل  دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • اشتاین‌مایر کنفرانسی درباره جنگ غزه را لغو کرد
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم