Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در حاشیه نشست مشترک با فرمانده و جانشین حضرت عباس (ع)، رییس بیمارستان شهید محلاتی تبریز، نماینده بهداری سپاه پاسداران و رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در این جلسه مقرر شد با جابه جایی بخش‌های بین بیمارستانی امام خمینی و امام رضا (ع) نسبت به فراهم سازی افزایش تخت‌های بیمارستانی برای مبتلایان به کرونا ۵۹ تخت اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه از مجموع آن ۱۲ تخت در بیمارستان امام رضا (ع) و ۴۷ تخت در بیمارستان امام در نظر گرفته شده است افزود: نسبت به پیگیری، تقویت و تامین کادر تخصصی پزشکی و درمانی از طریق نیروی زمینی سپاه پاسداران با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان جهت خدمات رسانی به بیماران تلاش می‌شود.

استاندار اردبیل تصریح کرد: سامانه سیار ۶۴ تختی از طریق نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مدت ۳ روز تهیه می‌شود چنانچه میزان بستری‌ها افزایش یابد نسبت به استقرار سامانه سیار در محل‌های پیش بینی شده اقدام خواهد شد.

بهنام جو با اشاره به اینکه وضعیت کرونا در پیک پنجم اسف بار است تصریح کرد: استانداری نسبت به ایجاد زیرساخت‌های سامانه سیار اقدام می‌کند و در اسرع وقت یک دستگاه اکسیژن ساز سیار نیز از طریق نیروی زمینی سپاه استان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی مستقر می‌شود.

او بیان کرد: استقرار ژنراتور سیار از طریق سپاه پاسداران و هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی در دستور کار قرار دارد و دانشگاه علوم پزشکی استان نسبت به پشتیبانی عمومی و تخصصی از نیرو‌های اعزامی (کادر درمان) نیروی زمینی سپاه اقدام می‌شود.

استاندار اردبیل ادامه داد: باید با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان و با همکاری سپاه نسبت به جبران کمبود پزشک متخصص و پرستار بیمارستان‌های تابعه اقدامات لازم در اسرع وقت انجام گیرد.

بهنام جو اظهار کرد: در صورت استقرار سامانه سیار باید کادر درمانی مستقر جهت جابجایی آن برای ادامه خدمات و ادامه مدیریت این سامانه اقدام می‌کنند و بعد از آن خدمات رسانی به بیماران در محل استقرار قبلی به عهده عوامل دانشگاه علوم پزشکی استان خواهد بود.

او در پایان از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عوامل کادر درمان و دانشگاه علوم مزشکی و اعضای ستاد کرونا استان تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تخت بیمارستانی بیماری کرونا سپاه پاسداران مبتلایان به کرونا هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان نیروی زمینی سپاه سپاه پاسداران سامانه سیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۶۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، ابوطالب شفقت دقایقی پیش با حضور در محل پروژه ساخت بیمارستان نیایش خرم‌آباد از روند ساخت آن بازدید کرد .

وی افزود: این پروژه از پروژه های بزرگ غرب است که در دولت قبل در سال ۹۳ کلنگ زنی و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما سال ۱۴۰۰ تا به امروز پیشرفت این پروژه به ۶۵ درصد رسیده و به اندازه ۱۰ سال گذشته در این پروژه کار عمرانی و ساخت و ساز صورت گرفته است.

استاندار لرستان ادامه داد : این پروژه با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با ۲۸۰ نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص در حال ساخت است و سال ۱۴۰۴ قطعاً تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این بازدید نیز از بیمارستان نیایش بعنوان بزرگترین مراکز درمانی غرب کشور نام برد و گفت : بیمارستان نیایش یک بیمارستان مدرن و با دارا بودن همه بخشهای پزشکی از جمله سوختگی خواهد بود که با افتتاح آن بخش زیادی از نیازهای آموزشی و درمانی استان مرتفع خواهد شد . ‌

وی افزود: انتظار می رود با حمایت استاندار و از طریق اعتبارات دولتی منابع مالی این پروژه تامین یابد تا سرعت ساخت پروژه نسبت به حال حاضر دوچندان شده و تلاش می کنیم در حوزه منابع مالی اعتبارات بموقع طرح تخصیص یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ پروژه با ۱۶۸ هزار مترمربع مساحت در سطح استان در حال اجراست که در صورت بهره‌برداری تحول کم سابقه‌ای در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901054

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان