Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی فهرست جدیدی از محدودیت سفر به کشور‌های دارای شرایط ویژه و پرخطر و سایر کشور‌ها را در دوره شیوع سویه کرونا دلتا اعلام کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، این فروگاه اعلام کرد با توجه به نامه جانشین وزیر در ستاد مدیریت بحران و نامه معاون بهداشتِ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همچنین اطلاعیه هوانوردی مرتبط با ۱۹-COVID به شماره A ۲۴۹۷/۲۱ در اجرای دستورالعمل نحوه پذیرش مسافرین در مبادی ورودی هوایی، فهرست به روز شده کشور‌ها با شرایط مربوطه برای سفر اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این خبر فهرست کشور‌های با شرایط ویژه دارای سویه جهش یافته «با ممنوعیت پذیرش مسافر مستقیم و غیرمستقیم از این کشورها، به استثنای دیپلمات‌ها و نمایندگان سازمان بین المللی بر اساس پروتکل‌های ابلاغی» عبارت است از «برزیل و اروگوئه»، بر این اساس چنانچه به ضرورت نیاز به ورود افرادی از این کشور‌ها باشد، رعایت تمام شرایط زیر برای مسافرین ورودی از این کشور‌ها الزامی است.

نخست اینکه ارایه تست PCR منفی کرونا (با مهلت حداکثر ٩٦ ساعت پس از انجام) در هنگام ورود همراه مسافر باشد؛ دوم اینکه انجام تست مجدد PCR کرونا در پایگاه مراقبت بهداشتی مرزی در هنگام ورود به کشور انجام شود و سوم اینکه انجام قرنطینه به مدت دو هفته در محل از پیش تعیین شده پیش بینی شود.

تعهد و تقبل پرداخت هزینه انجام تست مجدد و اقامت در قرنطینه در هتل پیش از عزیمت به کشور نیز بر عهده‌ی مسافر است.

در این اطلاعیه آمده است: برای کشور‌های پرخطر با بروز بالای بیماری، عدم منع تردد با الزام ارائه تست PCR منفی با اعتبار ۹۶ ساعته در مبدا و انجام تست مجدد پس از ورود به کشور وجود دارد و سفر مستقیم و غیر مستقیم از این کشور‌ها برقرار است.

فهرست این دسته کشور‌ها عبارت است از "اندورا، آرژانتین، بولیوی، بوتسوانا، شیلی، کاستاریکا، کلمبیا، کوبا، اکوادور، مصر، فیجی، گرجستان، هند، اندونزی، کویت، لسوتو، لیبی، مالاوی، مغولستان، مالزی، موزامبک، نامیبیا، نپال، هلند، اسواتینی، عمان، پاراگویه، پرو، پرتقال، روسیه، سیشیل، افریقای جنوبی، اسپانیا، سودان، سورینام، سوریه، تانزانیا، تونس، انگلستان، زامبیا و زیمبابوه و رعایت تمام شرایط زیر برای مسافرین ورودی از این کشور‌ها الزامی است.

نخست ارائه تست PCR منفی کرونا (با مهلت حداکثر٩٦ ساعت پس از انجام) در هنگام ورود به کشور ودوم انجام تست مجدد PCR کرونا در پایگاه مراقبت بهداشتی مرزی در هنگام ورود به کشور اجباری است.

برای سایر کشور‌ها منع سفر در حال حاضر وجود ندارد و رعایت تمام شرایط زیر برای مسافرین ورودی از این کشور‌ها الزامی است. نخست ارائه تست پی سی آر منفی کرونا (با مهلت حداکثر ٩٦ ساعت پس از انجام) در بدو ورود به کشور و دوم انجام مراقبت‌های سندرمیک بیماری‌های واگیر و در صورت نیاز انجام تست مجدد PCR کرونا لازم است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ورود مسافر به کشور کرونا دلتا شیوع کرونا انجام تست مجدد کشور ها هنگام ورود ورود به کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۷۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • شوک به تیم ملی والیبال
  • یک ملی پوش والیبال لیگ ملت‌ها را از دست داد
  • شوک به تیم ملی: ستاره ایران VNL را از دست داد
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد