Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد بابابی، سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا البرز، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، در خصوص شرایط استان البرز در پی موج پنجم شیوع کرونا، گفت: بحران کرونا امروز از موج‌های قبل بسیار بیشتر است؛ اوضاع استان خوب نیست هرچندکادر درمان تمام تلاش خود را برای بهبود بیماران بکار گرفته است.

سخنگوی مقابله با کرونا استان البرز افزود: بیش از چهار هزار و ۸۰۰ مراجعه کننده سرپایی به بیمارستان و مراکز درمانی البرز رکورد تازه‌ای است که درروز‌های آینده موج بستری و مرگ و میر به راه خواهد انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسؤول با اشاره به خستگی کادر درمان، اظهار کرد: این روز‌ها کادر درمان اعم از پزشکان و پرستاران تا امدادگران اورژانس با حجم سنگینی از مراجعه بیماران مواجه هستند.

۵۶۰ تخت دیگر برای بیماران کرونایی آماده می‌شود

سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا البرز با بیان اینکه ۲ نقاهتگاه در فردیس و کرج درحال آماده سازی برای پذیرش بیماران کووید ۱۹ است، ادامه داد: ظرفیت نقاهتگاه فردیس ۶۰ تخت و نقاهتگاه کرج ۵۰۰ تخت پیش بینی شده است.

بابایی با قدردانی از نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه کرج به خاطر اعلام آمادگی برای اختصاص مصلای نماز جمعه به درمان بیماران کووید۱۹، تصریح کرد: این اقدام امام جمعه کرج، مسیر را برای خدمات رسانی گسترده به بیماران فراهم کرده است.

سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا البرز با بیان این که برخی دستگاه‌های اجرایی به رغم داشتن مکان‌های مناسب برای درمان بیماران کووید۱۹ همکاری لازم با دانشگاه علوم پزشکی البرز ندارند، افزود: انتظار می‌رود دراین شرایط بحرانی همه دستگاه‌های اجرایی و اداری پای کار بیایند.

ظرفیت بیمارستان‌های البرز پر شد/بیمارستان امام به چرخه کرونایی‌ها پیوست

وی بیان کرد: اکنون ظرفیت کرونایی بیمارستان‌های استان پر شده و از روز گذشته از ظرفیت بیمارستان امام خمینی (ره) وابسته به بنیاد شهید وامور ایثارگران و سازمان همیاری شهرداری‌های البرز برای درمان بیماران کووید۱۹ استفاده می‌کنیم.

بابایی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت دارو در بیمارستان‌ها اشاره کرد و افزود: اکنون بیمارستان‌های البرز به لحاظ تامین دارو مشکل خاصی ندارند؛ در زمان حاضر دغدغه ما تامین دارو در داروخانه‌های استان است که طی هفته آینده مشکل دارو و سرم داروخانه‌ها نیز مرتفع خواهد شد.

سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا البرز افزود: انتظار می‌رود با افزایش مدت زمان محدودیت‌های کرونایی بتوان موج سهمگین پنجم کرونا را در البرز و کشور محدود کرد، موجی که شدت مخاطرات آن به مراتب بیشتر از موج‌های قبلی است و از سوی دیگر زمزمه شیوع سویه‌های دیگر کرونا در جهان به گوش می‌خورد.

گفتنی است؛ اکنون سه شهرستان کرج، فردیس و نظرآباد قرمز تیره، اشتهارد، ساوجبلاغ و چهارباغ قرمز و شهرستان طالقان البرز نارنجی کرونایی است.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۷۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز

مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: ۶ مرکز در البرز خدمات رایگان تخصصی سلامت روان به شهروندان ارایه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ار کرج، ‌مجید نیک‌نژاد صبح امروز در حاشیه بازدید از  مراکز ارائه دهنده تخصصی سلامت روان یا همان مراکز " سراج " در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در استان البرز 6 مرکز تخصصی سلامت روان به اختصار "سراج " وجود دارد که به بیمارانی که از سطوح پایین تر برای درمان های تخصصی سلامت روان و پیگیری های مداوم بعد از ترخیص ارجاع شده اند ، به صورت رایگان خدمات تخصصی ارائه می کند. وی افزود: درمان های تخصصی سلامت روان گاها طولانی مدت و با هزینه های بالا انجام می شود اما مراکز سراج که دو مرکز در کرج و چهار مرکز دیگر در شهرستان های ساوجبلاغ ، نظرآباد، فردیس و اشتهارد  راه‌اندازی شده‌اند  که با حضور روانپزشک ، روانشناس و یک مددکار اجتماعی این خدمات را ارائه می دهند و برای بیمارانی که امکان مراجعه حضوری ندارند درمان در منزل و پیگیری تلفنی انجام می‌شود.

وی افزود: بیمارانی که از مراکز بهداشتی، بهزیستی، مدارس و دیگر سازمان‌ها ... به این مراکز ارجاع داده می‌شوند بیمارانی هستند که از اختلالات شدید روان یا افکار پرخطری مانند خودکشی و ... رنج می برند و علاوه بر درمان و پیشگیری از عود مجدد بیماری، ، خانواده های این بیماران نیز آموزش های لازم را دریافت می‌کنند.

وی یکی از نقاط قوت مراکز سراج را حضور مددکار اجتماعی دانست و تصریح کرد: مددکار فعال در این مراکز با ارتباطی که با دستگاه های مربوطه ایجاد می کند آسیب های اجتماعی مراجعین مثل فقر، بیکاری ، بی سوادی و ...بررسی و  پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟