Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رئیس‌جمهور جدید برای آنکه نخبگان و عامه مردم فهم دقیقی از ابعاد «پیام تغییر» پیدا کنند، کد‌های روشنی ارائه کرده است. این کد‌ها و نشانی‌ها عبارتند از؛ تغییر وضع موجود در جهت تحول‌خواهی، عدالت‌خواهی، مبارزه با فساد و تبعیض، اجرای سیاست‌های ابلاغی نظام و توجه به ارزش‌های انقلاب اسلامی و کنار زدن مقوله‌هایی که با ماهیت انقلاب اسلامی تناسبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی احمدی در گفت وگو با میزان، با بیان اینکه یکی از ویژگی بارز دولت رئیسی، تکیه او بر پیگیری حقوق فراموش شده یا بر زمین مانده شهروندان است، گفت: آقای رئیسی چنان که در سخنان روز تحلیف‌اش مشهود بود، رکن برنامه‌های خود را بر تحقق حقوق مردم در داخل و تامین منافع ملی در سیاست خارجی نهاده است.
وی با بیان اینکه اولویت مهم دیگر تغییر وضع موجود است، افزود: رئیس‌جمهور جدید برای آنکه نخبگان و عامه مردم فهم دقیقی از ابعاد «پیام تغییر» پیدا کنند، کد‌های روشنی ارائه کرده است. این کد‌ها و نشانی‌ها عبارتند از؛ تغییر وضع موجود در جهت تحول‌خواهی، عدالت‌خواهی، مبارزه با فساد و تبعیض، اجرای سیاست‌های ابلاغی نظام و توجه به ارزش‌های انقلاب اسلامی و کنار زدن مقوله‌هایی که با ماهیت انقلاب اسلامی تناسبی ندارد.
جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: محور‌های «پیام تغییر» رئیس‌جمهور نشان می‌دهد که این پیام دقیقاً برآمده از روح گام دوم انقلاب و مبتنی بر محتوای این سند ملی است. محتوای بیانیه گام دوم نیز در برگیرنده چهار تغییر کلیدی است.
احمدی با اشاره به اینکه تغییر اول «تغییر از رویکرد کلاسیک به رویکرد انقلابی» است، تصریح کرد: به این معنا که در ابتدای جنگ تحمیلی با تغییر رویکرد کلاسیک به انقلابی موفق شدیم لذا در سند «گام دوم» با الهام از این تجربه، موفقیت جامعه و دولت در گرو «تغییر رویکرد لیبرالی و تکنوکراتی به انقلابی و جهادی» دیده شده است.
وی افزود: تغییر دوم، «تغییر عرصه» است. به این صورت که «گام اول»، دوره دولت‌سازی و نظام‌سازی بود، اما «گام دوم» عرصه جامعه‌سازی است و الزامات این دو عرصه متفاوت است. مردمی کردن اقتصاد، تبیین رابطه مردم و حکومت، تبیین حقوق و آزادی‌های شهروندی از این جمله هستند.
جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: تغییر سوم، «تغییر بین نسلی» است، نسلی که حاملان گام اول بودند و برای دولت‌سازی و نطام‌سازی تلاش کردند. معلوم نیست حاملان مناسبی برای «جامعه‌سازی» باشند. علاوه بر این، هر کجا در مدیریت نظام، پوست‌اندازی شده و امور و فرصت‌ها به جوانان سپرده شده، موفقیت‌های چشمگیری داشته‌ایم.
رئیس کمیسیون مشترک دفتر مقام معظم رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تغییر چهارم «تغییر نرم‌افزاری» است، چون در بعد نظری «تداوم نظریه انقلاب» مبنای حرکت است. ساختار‌های نظام نیز شکل گرفته است، لذا تحولات نرم‌افزاری با محوریت مطالبات واقعی مردم و بر پایه سیاست‌های کلی نظام امری ضروری است. سیاست‌های کلی نظام در واقع نرم‌افزار حکمرانی در گام دوم است.
احمدی تاکید کرد: تحول و تغییر مبتنی بر «گام دوم» برای حفظ دستاورد‌های گذشته و درمان نارسایی‌ها و ناکارآمدی‌های موجود و برای تغییر وضع موجود به مطلوب دربرگیرنده این چهار تغییر کلیدی است.
وی با تاکید بر اینکه دولت جدید در مرحله شکل‌گیری و بنیان‌گذاری است، گفت: هویت و ویژگی‌های دولت در دو مرحله و در دو برهه بروز و ظهور می‌کند؛ مولفه‌های انقلابی‌گری، تحول‌خواهی، فراجناحی و وفاق‌گرایی را زیرساخت تئوری دولتش قرار داده است؛ بنابراین هر مدیری که در منظومه فکری دولت قرار می‌گیرد، می‌بایست دارای چنین شناسه هویتی باشد.   بیشتر بخوانید:  آغاز پایان مدیریت پشت‌میزنشینی/ ارتقا کیفت خدمات‌رسانی داروخانه ۲۹ فروردین   انتهای پیام/  برچسب ها: علی احمدی جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام رئیسی دولت سیزدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی احمدی جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام رئیسی دولت سیزدهم جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تغییر وضع موجود انقلاب اسلامی پیام تغییر گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد عبدالنبی موسوی فرد عصر امروز یکشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: انجام عمل سخت است ولی حفظ و نگهداری آن از انجام عمل سخت‌تر است. در تاریخ نمونه‌ها فراوان است به طور مثال شیطان ۶ هزار سال عبادت کرد اما در یک لحظه آن را بر باد داد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان عنوان کرد: روز شهادت شهید مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده است زیرا گلوگاه انقلاب اسلامی آموزش و پرورش است و اگر بخواهیم به قله‌های تربیت فرزندان انقلاب راه پیدا کنیم باید معلمی در تراز انقلاب اسلامی که نمونه آن شهید مطهری است، داشته باشیم.

وی افزود: اگر امروز در عرصه معرفتی پیش رفته‌ایم حاصل زحمات حوزه‌های علمیه در سراسر کشور به ویژه قم است که محصول آن امام عظیم‌الشأن، مقام معظم رهبری و پس از آنها علمای بزرگ هستند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: اگر بخواهیم در انقلاب اسلامی بعد از ۴۵ سال به سمت‌وسویی برویم که نیروهای پا به کار انقلاب را تحویل جامعه بدهیم که یکی از حلقه‌های مفقوده است، باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود.

حجت الاسلام موسوی فرد با بیان اینکه باید در آموزش و پرورش تمام برنامه‌ریزی‌ها انجام شود، تصریح کرد: شخصی که می‌خواهد فرزند ما را تربیت کند باید اول خودش تربیت شده باشد؛ لذا وزیر آموزش و پرورش و مجموعه فعال در این زمینه باید زحمت‌هایی را برای خود متحمل کنند که دستاورد آن را در انقلاب اسلامی ببینیم. در استان خوزستان نیز همین گونه است همه اشخاص باید کمک کنند تا سربازان در تراز انقلاب اسلامی را تحویل جامعه بدهیم.

وی بیان کرد: مجموعه افرادی که در کشور فعالیت می‌کنند، انقلابی هستند به تعبیر حضرت آقا در کل کشور ممکن است در خیلی از مسائل اقتصادی خودشان را نشان ندهند ولیکن من نسبت به عملکرد این دولت خیلی خوشایند هستم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: ۱۰ هزار کارخانه‌های خرد و کلان که در این کشور تعطیل شده بودند به فعالیت برگشتند اما با نقطه مطلوب خیلی فاصله داریم که باید تلاش کنیم در این فرصت باقی مانده بتوانیم برای رسیدن به نقطه مطلوب به کارها شتابی بدهیم. همچنین با توجه به فرمایش آقا که امسال را به نام جهش تولید نامگذاری کرده است اکنون دیگر کارها به تولید بسنده نمی‌شود.

حجت الاسلام موسوی فرد ادامه داد: اگر در این مشارکت تسهیلگری از ناحیه دولتمردان اتفاق بیفتد و مردم را به معنای واقعی سهیم کنیم، امسال می‌توانیم ثمره شعار سال را بچشیم.

وی با بیان اینکه تقریباً ۳۰ شهرستان در خوزستان وجود دارد، اظهار کرد: کارهای خیلی خوبی صورت گرفته اما اگر در هر شهرستان و شهرهای آن در یک تا ۲ نقطه که مورد نظر مردم است، کار محقق شود تا مردم ببیند می‌توانید به عنوان الگو معرفی کنید، لذا شهرداری‌ها و شورای شهر تلاش کنند تا این اتفاق صورت گیرد.

کد خبر 6091536

دیگر خبرها

  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است