Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@19:58:23 GMT

لوله درزدار چیست و چه کاربردی دارد؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۹۳۴۱

لوله درزدار چیست و چه کاربردی دارد؟

لوله درزدار و کاربرد فراوان آن با توجه به قیمت مناسب و مرقوم به صرفه آن امروزه جایگاهی بسیار در صنایع برای خود کسب نموده همانطور که اشاره شد قیمت لوله درزدار با توجه به فرآیند تولید ساده ارزان تر از قیمت لوله های بدون درز بوده که هم امر سبب گردیده تا طرافداران بیشتری در صنایع مختلف داشته باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آسیااستیل، تا قبل از اینکه در اواخر قرن نوزدهم میلادی یک شرکت آلمانی به نام مانیسمان بتواند با استفاده از روش ابداعی صاحبش مانیسمان به تولید لوله های بدون درز اقدام کند، لوله ها به صورت لوله درزدار تولید می شد و مورد استفاده قرار می گرفت و امروز نیز در کنار لوله های بدون درز همچنان استفاده می شود و جزو لوله های پرکاربرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع لوله های درزدار (welded pipe) به لوله هایی اطلاق می شد که اولا کاربرد عمومی داشتند و ثانیا بخشی از فرآیند تولید آنها با جوشکاری همراه بود.
به کاربردن کلمه درزدار برای لوله درزدار نیز از همین جا ناشی می شود که قسمت درز یا همان محل اتصال لبه های ورقه های آهنی و فولادی به شکل لوله در آمده را با استفاده از جوشکاری به هم متصل می کردند و به‌ همین جهت نیز بدان لوله درزدار گفته می شود.
البته از لوله درزدار در گذشته برای غالب امور استفاده می کردند یعنی زمانی که هنوز تکنولوژی ساخت لوله های بدون درز ساخته نشده بود و صنایع نیز گسترش زیادی پیدا نکرده بودند و انتقال سیالات تحت فشار بالا هم چندان رواج نداشت. تازه اگر هم چنین انتقال هایی وجود داشت از همین لوله ها استفاده می شد که جوابگو هم بود منتها در درازمدت ممکن بود از قسمت درز خود استحکام کمتری نشان دهد. یا اینکه استفاده از مواد سمی و شیمیایی در صنایع به اندازه الان گسترده نبود.

در هر حال لوله های درزدار به جهت اینکه به نسبت لوله های بدون درز مانیسمان از مقاومت کمتری در شرایط تحت فشار برخوردار هستند و امکان دارد به مرور زمان از قسمت درز یا جوش ترک بردارند یا نشتی حاصل شود لذا معمولا برای انتقال مواد سیال غیر شیمیایی، آبرسانی و تاسیسات  و... به کار می روند و قیمتی به مراتب پایین‌تر هم دارند. لوله های درزدار استاندارد اصولا چیزی بین ۱۵ تا ۲۵ درصد فشار کمتری از لوله های بدون درز را تحمل می کنند اما با این حال به جهت قیمت های بهتر و اقتصادی تر در بخش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.

روش تولید لوله درزدار 

در تولید لوله درزدار پس از اینکه ورق های فولادی در ضخامت مورد نظر انتخاب شدند بسته به قطع و اندازه لوله مورد نظر برش داده شده و سپس از میان غلطک هایی موسوم به نورد عبور داده می شوند تا حالت گرد به خود بگیرد و شکل لوله درآیند. لذا وقتی که شکل لوله درآمدند، لبه های ورق که به هم چسبیده دارای درزی هست که می بایست جوشکاری شود. حال اینکه این لوله های درزدار بر اساس روش جوشی که برای محل اتصال درز آنها به کار برده می شود از روش های تولید متفاوتی  برخوردار هستند که معمولا به ۳ روش تولید می‌گردند.
دو روش جوش درز لوله که با نام های ERW مخفف Electric Resistance Welded و HFI مخفف High Frequency Induction شناخته می شوند بسیار شبیه به هم هستند و در هر دو لبه های درز با ذوب شدن به هم جوش می خورند منتها با چند تفاوت اساسی که در روش ERW به الکترود نیازی نداریم و در روش HFI کنترل و دقت بیشتری بر روی عملیات جوش وجود دارد و در نتیجه کیفیت فرآیند جوش دو لبه بهتر و با کیفیت تر است. و روش سوم جوش درز لوله موسوم به SAW مخفف Submerge Arc Weld است که با الکترود محل درز لوله را جوشکاری می کنند منتها برای اینکه کیفیت نهایی بالایی در جوشکاری به دست آید از نوعی پودر مخصوص یا حتی آرگون هم استفاده می گردد.

کاربرد لوله درزدار 

امروز از لوله درزدار به جهت فرآیند ساخت ساده و هزینه های تولید کمتر و به قولی مقرون به صرفه تر بودن در صنایع مختلف به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. اینکه لوله درزدار می تواند در طول های مختلف تولید گردد و در اشکال مختلف لوله جوش داده شود مزیت بزرگی است لذا لوله های درزدار برای استفاده در معماری، صنایع فرآوری مواد غذایی و آشامیدنی، صنعت خودرو، خطوط لوله، ساخت و ساز و معدن، لوله کشی فاضلاب، تاسیسات انتقال آب و گاز و... کاربرد دارندکه در ادامه به معرفی انواع لوله درزدار میپردازیم

انواع لوله درزدار 

انواع لوله های درزدار را می توان براساس استفاده ای که دارند به دو دسته تقسیم کرد. دسته اول لوله سیاه درزدار است که در دو مدل تولید می شود یکی لوله سیاه درزدار سنگین که وزنی در حدود ۷ تا ۱۵۲کیلو دارد و در سایز ۲ تا ۸ اینچ تولید می گردد و دیگری لوله سیاه سبک که وزنی در حدود ۵ تا ۷ کیلو دارد و در سایز ۱ تا ۳ اینچ تولید می گردد. اصولا لوله سیاه درزدار برای انتقال سیالات در محیط های ساختمانی و صنعتی، خودروسازی و... کاربرد دارد.
دسته دوم لوله گالوانیزه درزدار است که آن نیز در دو نوع سبک و سنگین تولید می شود و در فرآیند تولید آن از آبکاری به صورت پوشش با روی مذاب استفاده می شود. از لوله گالوانیزه درزدار برای صنایع ساختمانی و کشاورزی، گلخانه ای، صنایع پتروشیمی، نفت و گاز و... استفاده می گردد. هر کدام از این دو نوع لوله های درزدار با استفاده از ورق سیاه تولید می گردند.
انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مانیسمان قیمت لوله درزدار لوله های بدون درز لوله های درزدار لوله درزدار لوله سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۹۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!

پالت یکی از تجهیزات مهم در صنعت لجستیک است که تاثیر بسیاری در انجام اصولی و ایمنی فرایند حمل و نقل و انبارداری اجناس و محصولات دارد. پالت ها در انواع مختلف چوبی، پلاستیکی و فلزی به تولید می رسند و هر کدام از آنها با توجه ویژگی و مشخصاتی که دارند در زمینه و صنایع خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. با این حال پالت چوبی در این بین از فروش و طرفداران بسیاری برخوردار بوده و بیشتر صنایع و شرکت های حمل و نقل ترجیح می دهند از پالت های چوبی استفاده کنند. به همین منظور می خواهیم 5 پالت پرفروش و محبوب را به شما معرفی کنیم و ویژگی و مشخصات هر کدام را مورد بررسی قرار دهیم. همراه ما باشید.

معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب

پالت چوبی از لحاظ جنس چوب خود دارای انواع و مدل های مختلفی است و از چوب درختان متنوعی تولید می شود. از پالت چوبی برای حمل و نقل انواع بار و اجناس در صنایع مختلف استفاده می شود. از این رو این پالت ها باید دارای کیفیت، دوام، مقاومت و تحمل بار خوبی داشته باشند تا بتوانند محصولات را به صورت ایمن و اصولی حمل کنند. مدل های متنوع و کثیر پالت چوبی ممکن است خریداران را کمی گمراه کرده و با چالش هایی رو به رو کند. به همین دلیل در ادامه به معرفی 5 مدل پالت پر فروش و محبوب خواهیم پرداخت تا بتوانید بهترین مدل های پالت را شناسایی و از بین آنها دست به انتخاب بزنید.

پالت یورو

به جرات می توان گفت یکی از بهترین و باکیفیت ترین نوع پالت، پالت چوبی یورو است. این پالت در اروپا و طبق استانداردهای اروپا به تولید می رسد و تاییدیه انجمن پالت اروپا را نیز کسب کرده است. این پالت از چوب درجه یک روسی تولید می شود و عمدتا جهت صادر کردن اجناس به کشور های اروپایی و دیگر کشورها مورد استفاده قرار می گیرد. پالت چوبی یورو از طریق واردات محصولات آرایشی-بهداشتی، مواد ضروری و مواد غذایی به ایران می رسد. این پالت قابلیت تحمل وزن تا 4 تن در حالت ثابت و 2 تن بار در حالت متحرک را دارد و معمولا در ابعاد استاندارد 120*80 تولید و عرضه می شود. این پالت از چهار طرف قابلیت حمل با لیفتراک و جک را دارد و به هنگام حمل توسط لیفتراک به هیچ عنوان دچار کج شدگی و سقوط نخواهد شد. از دیگر مزایای این پالت، قابل بازیافت بودن آن است. پالت یورو در صورت خراب شدن قابلیت تعمیر و استفاده مجدد را دارد. این پالت به لحاظ کیفیت بسیار بالا است و در تولید آن از بهترین چوب ها استفاده می شود. قابل ذکر است که از قیمت گرانتری هم در مقایسه با دیگر پالت ها برخوردار است. اما با این حال ارزش خرید بالایی دارد و بهترین گزینه جهت صادرات محصولات به دیگر کشورها است.

پالت مارون

یکی دیگر از مدل پالت پرفروش و محبوب، پالت چوبی مارون است. این پالت قابلیت بارگیری بسیار آسان و راحتی داشته و به همین جهت مورد توجه بسیار از صنایع قرار گرفته است. پالت چوبی مارون از چوب درجه یک درخت صنوبر به تولید رسیده است و مقاومت و دوام بسیار بالایی در برابر وزن و فشار دارد. ابعاد این پالت 130*110 بوده و ارتفاع آن 14 سانتی متر است. پالت مارون قابلیت تحمل وزن و حمل بار تا 4 تن در حالت ثابت و 2 تن در حالت متحرک را دارد. قابلیت حمل توسط لیفتراک و جک پالت را نیز از 4 طرف داشته و به خوبی در شاخک ها لیفتراک چفت و قفل می شود و مانع از سقوط بار و اجناس هنگام حمل و نقل خواهد شد. پالت چوبی مارون استفاده گسترده ای در صنایع غذایی، پتروشیمی، کاشی و سرامیک و حمل مواد گرانولی دارد. قیمت این پالت نیز در مقایسه با کیفیتی که دارد مناسب بوده و به صرفه است.

پالت پتروشیمی

مدل پالت پرفروش و محبوب دیگر که می خواهیم معرفی کنیم، پالت پتروشیمی است. این پالت همانطور که از نامش مشخص است در صنایع پتروشیمی و حمل و نقل کالاهای شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد. چوب مورد استفاده برای تولید پالت پتروشیمی از چوب های درجه یک صنوبر و چوب سفید ایرانی است. این پالت چوبی در حالت ثابت می تواند وزن 4 تن بار را تحمل کرده و در حالت متحرک نیز قابلیت تحمل وزن بار تا 2 تن را دارد. پالت پتروشیمی در ابعاد 130*110، 110*110 و 115*115 و ... به تولید می رسد. این پالت از دو طرف قابلیت حمل توسط ماشین لیفتراک و جک را دارد. به طور کلی یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده در صنایع پتروشیمی و حمل مواد شیمیایی، پالت پتروشیمی است. لازم به ذکر است که قیمت این پالت نیز بسیار به صرفه بوده و در مقایسه با کیفیت بالایی که دارد از ارزش خرید خوبی هم برخوردار است.

پالت کاشی و سرامیک

پالت چوبی کاشی و سرامیک، چهارمین مدل از 5 مدل پالت پرفروش و محبوب در بین صنایع و شرکت های حمل و نقل بوده و در دسته پالت های ارزان و قیمت مناسب قرار می گیرد. این پالت به منظور حمل و نقل انواع کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می گیرد و بیشترین کاربرد آن در صنایع کاشی و سرامیک است. این پالت دارای وزن 12 کیلوگرمی بوده و در ابعاد 105*105، 110*110 و 115*115 به تولید می رسد. تحمل وزن بار پالت کاشی و سرامیک در حالت متحرک چیزی حدود 1.5 تن و در حالت ثابت نیز 2.5 تن است. علاوه بر صنایع کاشی و سرامیک در صنایع ذغال سنگ، قیر، پودر سنگ، پودر کربنات، کف پوش های بتنی و قطعات بتنی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت این پالت چوبی بسیار ارزان بوده و کاملا مقرون به صرفه است. البته ناگفته نماند که این قیمت به دلیل استفاده چوب درجه 3 در تولید این پالت چوبی است. با این حال از فروش بالایی برخوردار بوده و برای حمل کالا های سبک و غیر حساس، مناسب خواهد بود.

پالت آریا

پالت چوبی آریا یکی از مدل پالت پرفروش و محبوب ایرانی است که در کشور خودمان به تولید رسیده و دارای سطح کیفیت، دوام و مقاومت بسیار بالایی در مقایسه با دیگر پالت های ایرانی است. پالت آریا برای حمل و نقل اکثر اجناس و کالا در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. اما با این حال بیشترین استفاده از آن در صنایع غذایی، پتروشیمی و حمل کیسه است. این پالت از مغز چوب صنوبر به تولید رسیده و توانایی حمل بار تا حد 4 تن در حالت ثابت و 1.5 تن در حالت متحرک را دارد. پالت چوبی آریا نیز همچون پالت چوبی مارون و یورو از چهار طرف قابلیت حمل با لیفتراک و جک پالت را دارد. این پالت در ابعاد 130*110 و در ارتفاع 14 سانتی متری به تولید می رسد. قیمت پالت چوبی آریا نیز در مقایسه با دیگر پالت های تولید شده ایرانی، کمی گرانتر است اما به دلیل کیفیت بالایی که دارد از میزان فروش بالایی هم برخوردار است.

خرید بهترین پالت چوبی از تولیدکننده ای معتبر

پالت چوبی های بسیاری با چوب های متنوع به تولید رسیده اند و هر کدام از آنها از لحاظ کیفیت، مقاومت، میزان تحمل بار و قیمت دارای تفاوت های ریز و درشت بسیاری با یکدیگر هستند. اما مهم ترین مورد قبل از خرید پالت چوبی توجه به مدل، جنس چوب به کار رفته در آن، مشخصات و ویژگی های کلی (مقاومت و دوام)، ابعاد و قیمت آن است. اگر قصد حمل و نقل بار و اجناس سنگین و حساس را دارید باید پالت چوبی با کیفیتی را خریداری کنید تا محصولات به بهترین نحو ممکن و با ایمنی کامل حمل و نقل شوند. از این رو باید مرکزی معتبر را جهت خرید پالت مورد نظر خود انتخاب نمایید. به همین جهت ما به شما شرکت پالت کاران را معرفی می کنیم. این شرکت، یکی از بهترین تولیدکنندگان انواع پالت چوبی و پلاستیکی در ایران بوده و از بهترین مواد و چوب در ساخت پالت های خود استفاده می کند. این مرکز امکان خرید حضوری و اینترنتی را برای خریداران فراهم کرده است. شما می توانید با مراجعه به سایت پالت کاران از نمونه ها دیدن کرده و اطلاعات لازم در خصوص قیمت پالت ها را کسب نمایید. در صورت تمایل برای دریافت راهنمایی های بیشتر با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید.

منبع: https://www.palletkaran.com/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • قیر امولسیون چیست و چه کاربردی در صنایع دارد
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان