Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@22:04:05 GMT

چگونه لوگوی ویدئو و تصاویر را حذف کنیم

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۹۴۴۱

چگونه لوگوی ویدئو و تصاویر را حذف کنیم

احتمالاً برای شما هم پیش آمده است که در کار خود نیاز به یک فیلم یا عکس دارید و پس از جست‌وجوی بسیار، نمونه مورد نظر را در اینترنت پیدا می‌کنید اما مشکل اینجاست که روی آن لوگو یا واترمارک دیده می‌شود و نمی‌توان به‌راحتی از آن استفاده کرد.

همانطور که می‌دانید واترمارک یا لوگوی  روی تصاویر را می‌توان با داشتن کمی دانش فتوشاپ به‌راحتی از روی تصویر حذف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با این حال بسیاری از افراد که این دانش را ندارند برای حذف لوگو دچار مشکل می‌شوند و نیاز است برای حذف آن از دیگران کمک بگیرند یا حتی برای این موضوع پیش پا افتاده، پول پرداخت کنند. این درحالی است که فعالان حوزه فناوری راهکارهای آسان‌تری هم در آستین دارند و آن هم استفاده از نرم‌افزارهاست.
اگر شما هم تاکنون با چنین مشکلی مواجه شده‌اید می‌توانید از نرم‌افزارHitPaw Watermark Remover به‌عنوان نرم‌افزار حذف سریع واترمارک  یا لوگو از روی ویدئوها و تصاویر کمک بگیرید.
این نرم‌افزار به‌راحتی و در کسری از ثانیه، واترمارک‌ها را از روی تصاویر حذف می‌کند و شما می‌توانید از داشتن یک عکس بدون لوگو در کار خود لذت ببرید. همچنین باید گفت که رابط کاربری HitPaw Watermark Remover بسیار ساده و آسان است و همین موضوع باعث شده  بازخوردهای فوق‌العاده‌ای از سوی کاربرانی کسب کند که غالباً هم چندان با فناوری آشنا نیستند. فراموش نکنید که تمامی فرایند حذف واترمارک به صورت کاملاً اتوماتیک و خودکار بوده و نیازمند هیچ‌گونه دخالت دستی نیست به همین دلیل هم مطمئن باشید که از پس این کار برمی‌آیید.
اگر شما هم علاقه‌مندید تا این نرم‌افزار را در اختیار داشته باشید می‌توانید آن را به صورت رایگان از وب سایت P30world.com بارگذاری کنید. پس از بارگذاری تنها کافی است عکس یا ویدئوی مورد نظرتان را در محیط این نرم‌افزار پرکاربرد باز کنید و بسرعت لوگوی روی آن را پاک کنید.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک‌ به ۲٫۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

به گزارش زومیت، بیش‌ از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط‌ به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آن‌ها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوترهای ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

Sekoia

بدافزارهای USBمحور قبلی معمولاً کشورهایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آن‌ها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشورهای اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.

Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوترها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله‌ با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس