Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-27@15:42:17 GMT

افزایش ۷۵۰۰ مگاواتی مصرف برق نسبت به عاشورای ۹۹

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۹۸۷۰

افزایش ۷۵۰۰ مگاواتی مصرف برق نسبت به عاشورای ۹۹

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران از افزایش ۷۵۰۰ مگاواتی مصرف برق کشور در عاشورای ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل به رغم کاهش پیک بار نسبت به ۳ ماه گذشته خبر داد.

به گزارش «انرژی امروز» از خبرگزاری ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان اینکه به رغم کاهش مصرف در پنج روز گذشته با توجه به تعطیلی اغلب مشاغل، کسب و کارها و ادارات و سازمانها و همچنین روزهای تاسوعا و عاشورا که معمولا روزهای کم‌باری برای صنعت برق محسوب می‌شوند و مصرف برق کاهش قابل توجهی پیدا می‌کند، اظهار کرد: مصرف برق در روز عاشورا به ۴۹ هزار و ۶۰۸ مگاوات رسید و اگرچه این میزان از هفتم خرداد ماه به بعد که هیچ یک از پیک‌بارهای ما کمتر از ۵۰ هزار مگاوات نبود، کمتر است؛ اما ۷۵۰۰ مگاوات از عاشورای سال قبل بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گرچه دما هم در این روز ۲ درجه گرمتر از مدت مشابه در سال گذشته بود که افزایش مصرف معادل آن حدود ۲۴۰۰ مگاوات بوده به نظر می‌رسد ۵۰۰۰ مگاوات عددی است که رشد قابل توجهی نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد.

به گفته مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران حدود ۲۰۰۰ مگاوات افزایش مصرف ناشی از مشترکان جدید صنعت برق داریم، اما ۳۰۰۰ مگاوات دیگر می‌تواند منشاء دیگری داشته باشد که باید کانون توجه ما به سمت رمزارزها باشد که در کشور به صورت غیرمجاز در کشور در حال فعالیت هستند.

رجبی مشهدی با بیان این که در طی ۶ روز گذشته با توجه به کاهش بار شبکه توانستیم گشایشهایی را در تامین برق بخش صنعت داشته باشیم، اضهار کرد: خوشبختانه صنایع توانستند در این چند روز بدون وجود محدودیتی جدی فعالیت داشته باشند، به طوری که در بخش صنعت سیمان محدودیتی وجود نداشته و به جز در ساعات اوج مصرف که آن هم متناسب با سالهای گذشته بوده است، ۷۵ درصد نیاز برق این بخش تامین شده و در بخش فولاد نیز بیش از ۷۰ درصد برق مورد نیاز در روزهای اخیر تامین شده و برای روزهای آتی سعی می‌کنیم شیفت شبانه صنعت فولاد بدون محدودیت باشد اما طی روز در حد توان و به اندازه‌ای که برای تولید اکسیژن در این بخش برق مورد نیاز است را تامین کنیم.

وی در ادامه گفت: از امروز تا انتهای هفته روند افزایش دما را داریم که لازم است مشترکان عمده همکاری لازم را با صنعت برق داشته باشند و ما هم سعی خواهیم کرد به تدریج متناسب با کاهش دما و به تبع آن کاهش مصرف برق؛ تمهیدات لازم را برای تامین بیشتر برق برای این بخش از صنعت کشور که همکاری خوبی با صنعت برق دارند را اتخاذ کنیم.

به گفته مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران برای روزهای پیش رو متناسب با شرایط عمدتا در ساعات اوج مصرف محدودیتها جدی است و برطرف نشده و لازم است علاوه بر مشترکان عمده که همکاری خیلی خوبی با صنعت برق دارند، مشترکان خانگی و بخش عمومی نیز همکاری شایسته‌ای با صنعت برق داشته باشند و مصوبات هیات دولت که در آنها پیش بینی شده ادارات مصرف برق خود را به ۵۰ درصد دوره مشابه سال قبل خود برسانند را حتما رعایت کنند، به ویژه در ساعات ۱۲ تا ۱۸ و ۲۰ تا ۲۳ که ساعات اوج مصرف روز و شب است همکاری ۱۰۰ درصدی با صنعت برق داشته باشند تا محدودیتی نداشته باشیم و یا اگر ناچار به اعمال محدودیت شدیم هم میزان آن کم باشد و هم به سرعت برطرف شود.

رجبی مشهدی همچنین تاکید کرد: از همکاران بخش توزیع خواسته‌ایم که نظارت و پایش از مصرف برق ادارات و دستگاهها بیشتر کنند تا بدون محدودیت این روزها را پیش ببریم.

سخنگوی صنعت برق در پایان با بیان این که پیش‌بینی‌ها حاکی از افزایش دما حداقل در دو هفته اول شهریور خواهد بود، ابراز امیدواری کرد با کاهش شدت دما هوا شرایط عادی‌تر شده و محدودیتها به تدریج برطرف شوند.

برچسب هاایران خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) شرکت مدیریت شبکه برق ایران مصطفی رجبی‌ مشهدی وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا شرکت مدیریت شبکه برق ایران وزارت نیرو آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شرکت مدیریت شبکه برق ایران داشته باشند صنعت برق مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۹۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند

امروزه با افزایش تقاضا برای داروهای سرکوب‌کننده اشتها، مردم به دنبال مواد طبیعی هستند که اثرات مشابهی داشته باشند. اخیراً چالشی در شبکه های اجتماعی وایرال شده که در آن کاربران برای کاهش وزن خود ترکیبی از جو، آب و آب لیمو را می نوشند.

در حالی که این ترکیب مضر نیست، کارشناسان در مورد این ادعا که مصرف این نوشیدنی می تواند اثرات چربی‌سوزی را تقلید کند، تردید دارند.

اما نیازی به متوسل شدن به معجون های مشکوک نیست، چراکه برخی از غذاها می توانند مانند داروهای دیابت و چاقی باعث ترشح هورمون «سیری» شوند.

داروی اوزمپیک که ماده فعال آن سماگلوتید است، برای درمان دیابت نوع ۲ تجویز شده و مزیت دیگری دارد که باعث کاهش وزن مصرف‌کنندگان می شود.

Novo Nordisk، شرکت سازنده اوزمپیک، دارویی با دوز بالاتری از سماگلوتید را با نام تجاری Wegovy برای درمان چاقی به بازار عرضه کرده است.

دسته ای از داروها که آگونیست گیرنده پپتید شبه‌گلوکاگون ۱ (GLP-1 RA) نامیده می شوند، با تقلید از هورمون GLP-1 که به طور طبیعی توسط روده شما هنگام خوردن غذا ترشح می شود، عمل می کنند که به مغز سیگنال می دهد که سیر شده اید و از پرخوری جلوگیری می کند.

به گزارش روزیاتو، مواد غذایی نمی‌توانند دقیقاً همان تأثیرات و نتایجی که با مصرف داروهای مرتبط با کنترل دیابت یا کاهش وزن به دست می‌آیند را به وجود بیاورند.

اما طبق تحقیقات، مصرف برخی از مواد غذایی می‌تواند میزان ترشح هورمون‌های GLP-1 را افزایش داده و شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه دارد.

۱. جو دوسر

در حالی که داروی اوزمپیک مطمئناً نمی تواند منجر به کاهش وزن چشمگیری شود، «جو» که عنصر اصلی آن است، مطمئناً می تواند به شما کمک کند که احساس سیری کنید.

جو دوسر حاوی کربوهیدرات‌هایی است که به آهستگی آزاد می‌شوند. بنابراین می‌تواند به کنترل اشتها کمک کند.

جو دوسر سرشار از فیبر بوده و در روده متورم می شود و به ما کمک می کند که بعد از غذا برای مدت طولانی تری احساس سیری کنیم.

تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۱۶ روی غلات پرفیبر مانند جو و گندم کامل نیز نشان داده که مصرف این غلات ممکن است GLP-1 را افزایش دهد.

فیبر موجود در جو هضم را کند کرده و منجر به آزاد شدن تدریجی گلوکز در جریان خون و ترشح GLP-1 می شود.

۲. آووکادو

آووکادو حاوی چربی‌های مفیدی است که می‌تواند به بهبود سلامت قلبی و عروقی کمک کند و در چارچوب یک رژیم غذایی مناسب، برای صبحانه یا میان‌وعده مورد استفاده قرار گیرد.

این گیاه سبز خامه‌ای، سرشار از چربی‌های تک غیراشباع و فیبر است و در پژوهشی در سال ۲۰۱۶ مشخص شد که آووکادو می‌تواند سطح GLP-1 را افزایش دهد.

همچنین یک مطالعه که در سال ۲۰۱۹ توسط مرکز تحقیقات تغذیه در موسسه فناوری ایلینوی انجام شد، نشان داد که افزودن آووکادو به وعده غذایی باعث افزایش سطح GLP-1 و همچنین هورمون تنظیم‌کننده اشتها به نام پپتید YY می شود و در عین حال سطح انسولین را کاهش می دهد.

۳. تخم مرغ

بر اساس یک پژوهش در سال ۲۰۱۶، تخم مرغ منبع غنی از پروتئین و چربی های تک غیراشباع است که می تواند میزان ترشح GLP-1 را افزایش دهد.

تحقیقات دیگری در سال ۲۰۲۰ نشان داد که سفیده تخم مرغ به ویژه برای آزادسازی GLP-1 مفید است.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ نشان داد که خوردن سه عدد تخم ‌مرغ برای صبحانه به کاهش سطح قند خون بعد از غذا، کاهش احساس گرسنگی و کاهش میزان مصرف غذا در ۲۴ ساعت آینده کمک می‌کند.

۴. آجیل

نتایج تحقیقات نشان داده اند که مصرف بادام، پسته و بادام زمینی می تواند سطح GLP-1 را به دلیل وجود پروتئین، فیبر و چربی سالم افزایش دهد.

بنابراین اگر به دنبال یک میان‌وعده سالم هستید که شما را برای بقیه روز سیر نگه دارد، مصرف یک مشت آجیل گزینه خوبی به نظر می رسد.

۵. سبزیجات

یک مطالعه در سال ۲۰۲۲ نشان داد که مصرف سبزیجات پیش از غذا باعث تنظیم سطح قند خون و افزایش سطح GLP-1، به خصوص ۶۰ دقیقه پس از خوردن غذا می شود.

سبزیجاتی مانند کلم غنچه‌ای، کلم بروکلی و هویج سرشار از فیبر و ویتامین هستند که می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کرده و به طور بالقوه بر سطح GLP-1 تأثیر بگذارند.

درشت مغذی‌ها باعث ترشح GLP-1 می‌شوند. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد با انتخاب غذاهای سرشار از این مواد مغذی، می‌توان سطح GLP-1 را افزایش داد.

این بدان معناست که یک رژیم غذایی سالم، سرشار از مواد مغذی محرک GLP-1 می تواند سطح GLP-1 را افزایش دهد.

رژیم‌های غذایی با مقدار بالای چربی مفید، فیبر و پروتئین می‌توانند به شما کمک کنند که برای مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید. این مواد مغذی معمولاً باعث تأخیر در هضم غذا و کنترل سطح اشتها می‌شوند.

همچنین غذاهای سرشار از فیبرهای قابل تخمیر، مانند سبزیجات و غلات کامل، باکتری‌های روده را تغذیه می‌کنند و سپس باعث تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر می شوند که می‌توانند ترشح GLP-1 را تحریک کنند.

به همین دلیل است که داشتن رژیم‌های غذایی با چربی مفید، فیبر و پروتئین بالا می‌توانند به شما کمک کند که برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • کاهش ۳۳ میلیون متر مکعبی حجم آب حوضه کارون بزرگ در لرستان