Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از راه اندازی دپارتمان و مرکز آموزش تخصصی نفت و گاز غرب کشور در کرمانشاه خبر داد.

علی اوسط هاشمی امروز(30 مرداد) درنشست تامین نیروی کار طرح های پتروشیمی و صنایع نفت و گاز استان کرمانشاه که در استانداری برگزار شد، با اشاره به واگذاری ایجاد دپارتمان و مرکز آموزش تخصصی نفت و گاز غرب کشور به کرمانشاه، گفت: این مرکز تخصصی، منطقه ای بوده و در زمان شروع آموزش ها، کار تربیت مربی استانهای منطقه غرب و شمال غرب کشور را در حوزه نفت و گاز عهده دار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: نمی توانیم در هر استانی یک قطب آموزش داشته باشیم، لذا با توجه به ظرفیت های استان کرمانشاه در حوزه پتروشیمی و نفت و گاز این مرکز تخصصی در استان کرمانشاه راه اندازی خواهد شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور اشاره ای هم به ظرفیت های استان کرمانشاه در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی داشت و گفت: کرمانشاه با طرح های در دست اجرا به قطب پتروشیمی کشور تبدیل می شود .

وی با اشاره به ورود سازمان آموزش فنی و حرفه ای به حوزه ارائه استانداردهای آموزشی در حوزه پتروشیمی برای اولین بار در کشور، گفت: در این راستا تنها در سال گذشته 350 استاندارد آموزش تخصصی پتروشیمی و گاز را با مشورت فعالان این عرصه در عسلویه ایجاد کردیم.

 رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور سپس اشاره ای هم به تفاهمنامه آموزش 2500 نفر از بیکاران استان برای جذب در واحدهای در حال احداث پتروشیمی و صنایع نفت و گاز استان داشت و گفت: قرار است این افراد  در رشته های برق صنعتی، لوله کشی صنعتی، ابزار دقیق، جوش آرگون، نصب ماشین آلات مکانیکی و صنعتی  آموزش ببینند.

 هاشمی در ادامه با اشاره به ظرفیت های بالای بازار دیجیتال برای حل مشکل اشتغال استان کرمانشاه، گفت: واقعیت این است که آینده به بازار دیجیتال اختصاص دارد، لذا این آمادگی وجود دارد که مرکز تخصصی و دپارتمان ملی آموزش مشاغل دیجیتال کشور را  به این استان واگذار کنیم.

وی از مسئولین استان خواست تا امکانات تجهیز بازار دیجیتال را از  وزیر ارتباطات فعلی بگیرند تا قوی ترین مرکز دیجیتال در استان ایجاد شود .

 در ادامه این نشست بنا به دستور استاندار کرمانشاه قرار شد پیش نویس طرح ایجاد بازار دیجیتال در استان تهیه شود.

هاشمی سپس با اشاره به منطقه آزاد شدن قصرشیرین، گفت: در مجموعه فنی و حرفه ای این آمادگی را داریم تا هر شهروند ساکن در منطقه آزاد را صاحب یک مهارت کرده و به آنها کارت شهروندی مهارت بدهیم که در این خصوص نیز قرار شد یک بسته برای ارائه آموزش های مهارتی خاص منطقه آزاد قصرشیرین از سوی مسئولین تهیه شود.

وی در ادامه با بیان اینکه مسابقات مهارت در سه سطح استانی، ملی و جهانی برگزار می شود، گفت: حاضریم میزبانی مسابقات دو رشته در مسابقات ملی را به استان بدهیم.

هاشمی اشاره ای هم به گرایش جامعه به سمت مهارت آموزی داشت و گفت: گواه این مدعا اینکه امسال نزدیک 50 درصد افراد مجاز به انتخاب رشته برای تحصیل در دانشگاه ها انتخاب رشته نکردند و این یعنی نظام آموزشی نیازمند پوست اندازی برای ارائه آموزش های هدفمند و ماموریت گرا است. در چنین شرایطی آموزش های مهارتی هم برای باقی ماندن نیاز به به روز رسانی دارد و اگر به روز نشوند قطعا جایگاه خود را نزد مردم از دست خواهند داد.

وی با اشاره به اهمیت تقاضا محور کردن آموزش های مهارتی، گفت: در گذشته 30 درصد آموزش های مجموعه فنی و حرفه ای مبنای تقاضا محوری و 70 درصد دیگر مبنای عرضه محوری داشت، در حالی که امروز به جایی رسیده ایم که 69 درصد آموزش های سازمان فنی و حرفه ای بر مبنای تقاضای محوری ارائه می شوند که اتفاق مهمی است که منجر به ارائه آموزش های مهارتی بر مبنای نیاز روز جامعه می شود.


 انتهای پیاتم

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مرکز آموزش مهارتی كرمانشاه سازمان آموزش فنی و حرفه ای آموزش های مهارتی استان کرمانشاه بازار دیجیتال آموزش تخصصی نفت و گاز غرب کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۰۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نخستین نشست خبری با خبرنگاران در سال ۱۴۰۳ گفت : توسعه فناوری در کشور وظیفه اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است و در این راستا؛ برنامه ستاد توسعه هوش مصنوعی این معاونت کمک به دانشگاه ها، محققان و شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه فناوری‌ها و کاربست هوش مصنوعی در ایران با استفاده از ابزار اپراتور است. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اعلام اینکه اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است، افزود : پیش بینی می‌شود امسال جریان اکوسیستمی هوش مصنوعی در کشور راه می‌افتد و به صد‌ها جی پی یو (GPU واحد‌های پردازش گرافیک) دست پیدا می‌کنیم. رئیس بنیاد ملی نخبگان به رایزنی با رئیس جمهور و بسیاری دستگاه‌ها از جمله سازمان برنامه و بودجه برای راه اندازی مرکز توسعه هوش مصنوعی در کشور و در کنار آن شورای راهبری هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت : برای این کار مدل‌های مختلف در بسیاری کشور‌ها بررسی شد. دهقانی فیروزآبادی افزود : بررسی‌ها نشان داد که بعضا برخی کشور‌ها ، وزارتخانه و برخی هم شورای راهبری برای هوش مصنوعی ذیل ریاست جمهوری ایجاد کرده اند. وی گفت : با ساعت‌ها رایزنی و مشورت با متخصصان و صاحب‌نظران هوش مصنوعی و شبکه‌ها به این جمع بندی رسیدیم که در کشور باید یک مرکز تحت عنوان مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم تا وظیفه کلانی را در این حوزه از جمله نظارت و تنظیم گری و همچنین توسعه زیرساخت‌های کلان عهده دار شود و شورایی هم به عنوان راهبر و هیات امنا بالا سر این مجموعه شکل بگیرد. معاون علمی رئیس جمهور افزود: اسفند ماه ۱۴۰۲ مرکز ملی هوش مصنوعی تاسیس شد و حکم ریاست آن نیز توسط رئیس جمهور صادر شد و اعضای شورای راهبری این مرکز نیز معرفی شدند، اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی د رحال حاضر در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تنظیم آست. دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد : این مرکز در حوزه هوش مصنوعی فراتر از معاونت علمی ریاست جمهوری است و همه دستگاه‌ها در قبال این مرکز از یک ماموریت اختصاصی برخوردار هستند. وی از برگزاری جلسات مختلف با طرف‌های تاثیرگذار در حوزه هوش مصنوعی همچون سرمایه گذاران مختلف، بخش‌های دولتی و صندوق‌ها خبر داد و افزود : در این راستا صندوق پژوهش و فناوری توسعه هوش مصنوعی نیز تصویب و دایر شد. رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این صندوق با سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای فعالیت برنامه ریزی شده است، افزود: بخش خوبی از این سرمایه را نهاد‌هایی مثل صندوق توسعه ملی و چندین مودی مالیاتی بزرگ در حوزه اپراتور‌ها تقبل کرده اند که پرداخت کنند بنابراین اقدامات عملیاتی بسیار خوب پیش رفته است و برنامه ریزی‌ها این است که مرکز ملی هوش مصنوعی در اولین گام یک کاربر هوش مصنوعی یا اصطلاحا یک اپراتور هوش مصنوعی در کشور راه اندازی کند. دهقانی فیروزآبادی گفت : طبق برنامه ریزی انجام شده این اپراتور هوش مصنوعی سه خدمت اصلی را عرضه می‌کند: یک مزرعه پردازشی بزرگ که چگونگی ابعاد و اندازه آن در حال بحث است. یک مرکز داده یا دیتا سنتر بزرگ برای تولید داده‌ها و همچنین کتابخانه بزرگ زبانی و تصویری که اینها مجموعه‌هایی هستند که قرار است در اپراتور اصلی مدیریت شوند.  

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • کرمانشاه به مرکز پشتیبانی حوادث و سوانح غرب کشور تبدیل شود
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • معرفی استان کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی غرب کشور در سوانح و بلایای طبیعی
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد