Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@20:12:13 GMT

اعطای مجوز دانش بنیانی نوع ۳ به شرکت‌های مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۷۱۰۳۰

اعطای مجوز دانش بنیانی نوع ۳ به شرکت‌های مناطق محروم

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان از اعطای مجوز دانش بنیانی به شرکتهای دانش بنیان مناطق محروم خبر داد و گفت: این شرکت‌ها مجوز نوع سه را اخذ می کنند.

ب گزارش ایمنا، محمدصادق خیاطیان یزدی در خصوص مجوز دانش بنیان نوع سه به شرکت‌های مناطق محروم، اظهار کرد: لازم بود تا در برخی از حوزه‌ها نگاه ویژه‌ای از لحاظ اعطای مجوز دانش بنیانی صورت گیرد؛ به همین منظور بر اساس مصوبه کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، دسته دیگری از شرکت‌ها با عنوان «دانش‌بنیان نوع سه» را در مرکز مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی تعریف کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این بخش از نوع دانش بنیانی به مناطق کمتر برخوردار، شرکت‌های نقش‌آفرین در حل مسائل اساسی کشور، صنایع فرهنگی و خلاق و پارک‌ها و مراکز رشد علم و فناوری توجه ویژه‌ای شده است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: زیرساخت راه‌اندازی یک کسب‌وکار در پایتخت با سایر استان‌ها متفاوت است از این رو درصدد برآمدیم تا معیارهای ساده‌تری برای ارزیابی و اخذ مجوز دانش‌بنیانی برای شرکت‌های مستقر در مناطق محروم و کم برخوردار در نظر بگیریم؛ بنابراین در برخی از شروط تائید محصول دانش‌بنیان برای شرکت‌های مستقر در این مناطق اغماض کردیم و دانش‌بنیان نوع سه را برای این شرکت‌ها مدنظر قرار دادیم.

به گفته خیاطیان، شرکت‌های دانش‌بنیان نوع سه با دارا بودن معیارهای ارزیابی و با تشخیص شورای تخصصی دبیرخانه کارگروه به مدت دو سال تائید می‌شود.

اعطای مجوز دانش بنیانی به فعالان عرصه علوم انسانی در قالب شرکت دانش بنیان

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان در خصوص صنایع خلاق و علوم انسانی و اعطای مجوز دانش‌بنیانی به این شرکت‌ها گفت: تاکنون معاونت علمی و فناوری برای علوم انسانی اقداماتی مدنظر نداشته از این‌رو نتوانستیم این مفهوم را در حوزه علوم انسانی جا بیندازیم زیرا شدیداً کار سختی است؛ به همین منظور برای استفاده از ظرفیت شرکت‌ها، محققانی که در حوزه علوم انسانی فعالیت می‌کنند نیز می‌توانند مجوز دانش‌بنیان بگیرند.

خیاطیان افزود: اندیشمندان و محققان این حوزه که صاحب ایده هستند، می‌توانند ایده‌های خود را در حوزه علوم انسانی مطرح کنند تا مفهوم جدیدی در دانش‌بنیان ایجاد شود.

به گفته وی، جریان علوم انسانی که از تأکیدات مقام معظم رهبری است نیز باید به عرصه دانش‌بنیان‌ها ورود پیدا کند.

عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: محققانی در این حوزه فعالیت می‌کنند، می‌توانند طرح‌های خود را به معاونت علمی ارائه دهند تا طرح آن‌ها برای ارائه مجوز دانش‌بنیانی مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد.

منبع: مهر کد خبر 515864

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری علوم انسانی مناطق محروم مجوز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانش بنیانی مناطق محروم علوم انسانی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۱۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر