Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@00:32:30 GMT

چگونه یک بوستر پمپ مناسب بخریم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۷۱۶۱۸

بوستر پمپ یک وسیله بسیار کاربردی در صنعت تأسیسات است و در ساختمان‌های بزرگ، برج‌های بلند، ورزشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و همچنین مزارع کشاورزی برای تقویت فشار آب استفاده می‌شود. پمپ‌های معمولی نیاز مجتمع‌های مسکونی بزرگ و پرجمعیت را رفع نمی‌کنند و توان لازم برای رساندن آب به طبقات بالاتر را ندارند. بنابراین در چنین مواقعی باید یک پمپ تقویت‌کننده فشار آب مناسب خریداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه در سه نوع خانگی، آتش‌نشانی و آبرسانی تولید می‌شود و از نظر ظاهری به شکلی است که چندین پمپ به طور موازی در کنار هم قرار گرفته‌اند و عملکردی مشابه کمپرسور گازی دارند. این پمپ‌ها آب را پس از متراکم کردن با قدرت بسیار زیاد در لوله‌های آب ساختمان پمپاژ می‌کنند. برای آشنایی بیشتر با انواع، اجزا، کاربردها، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

بوستر پمپ چیست و چه تفاوتی با پمپ آب دارد؟

 بوستر پمپ دستگاهی است که در آن چند پمپ به طور موازی به یکدیگر متصل شده و باعث افزایش فشار آب مصرفی می‌شوند. این دستگاه دارای سه نوع آبرسانی، آبیاری و آتش‌نشانی است و عملکردی شبیه کمپرسور گازی دارد و با تنظیم فشار آب از آسیب‌های ناشی از نوسان‌های فشار آب به لوله‌ها جلوگیری‌ می‌کند. وقتی فشار آب شهری قادر به تأمین آب مورد نیاز در طبقات بالای یک ساختمان بلند نباشد، استفاده از بوستر پمپ آبرسانی الزامی خواهد شد. در سال‌های اخیر با توجه به افزایش جمعیت ساخت و ساز مجتمع‌های آپارتمانی با واحدهای زیاد رونق گرفت اما تأمین آب مورد نیاز در طبقات بالایی این ساختمان‌ها کار راحتی نبود. برای حل این مشکل معمولاً از یک یا چند پمپ آب استفاده می‌شود. اما پمپ آب مقدار مشخصی آب را به داخل لوله‌ها وارد می‌کند و به یکباره فشار آب لوله‌ها افزایش می‌یابد.

افزایش ناگهانی فشار آب لوله‌ها و شیرآلات ساختمان را با آسیب‌های جدی مواجه می‌کند. کاهش ناگهانی فشار آب نیز باعث می‌شود که پمپ‌ها به صورت همزمان خاموش شوند و آب بعضی از بخش‌های ساختمان با قطعی مواجه شود. کنترل و تنظیم نوسان‌های فشار آب در ساختمان مهمترین تفاوت بوستر پمپ و پمپ آب است. وقتی فشار آب در لوله‌ها ثابت  و مصرف آب صفر باشد، الکتروپمپ‌های این دستگاه خاموش هستند. با باز شدن شیرهای آب و شروع مصرف، فشار کاهش می‌یابد و فعالیت یکی از الکتروپمپ‌ها شروع می‌شود. اگر با شروع به کار یکی از الکتروپمپ‌ها فشار مورد نیاز تامین نشود، الکتروپمپ‌های دیگر شروع به کار می‌کنند. در نهایت پس از کاهش مصرف آب دوباره الکتروپمپ‌ها به حالت قبل برگشته و خاموش می‌شوند.

بوستر پمپ از چه اجزائی تشکیل شده است؟

اجزای تشکیل‌دهنده بوستر پمپ یا دستگاه پمپ تقویت‌کننده فشار آب شامل پمپ، قسمت مکش، قسمت دهش، الکتروموتور، تابلو برق، مانومتر، پرشر سوئیچ، پرشر ترانسمیتر، کوپلینگ، شاسی و مخزن دیافراگمی است. مهمترین قسمت این دستگاه پمپ است و به طور مستقیم بر روی عواملی مانند فشار، قدرت و ابعاد آن تاثیر می‌گذارد. فلنج، صافی، لرزه‌گیر و شیرها اجزای قسمت مکش را تشکیل داده‌اند. قسمت دهش نیز مجموعه‌ای از قطعات شامل شیرها، تبدیل، مهره ماسوره، شیر یک طرفه، فلنج، مغزی و لرزه‌گیر است. تابلو برق نیز برق مورد نیاز الکتروموتور و بخش‌های الکتریکی را تأمین می‌کند‌.‌ اندازه‌گیری فشار ورودی و خروجی به عهده مانومتر و کنترل حداقل و حداکثر فشار به عهده برشر سوئیچ است. ثابت نگه‌داشتن فاز توسط پرشر ترانسمیتر انجام می‌شود و کوپلینگ پمپ را به الکتروموتور وصل می‌کند‌. شاسی همه اجزای دستگاه را در حالتی مستحکم و منظم در کنار هم نگه می‌دارد. فشار آبی که توسط پمپ تولید شده به وسیله مخزن دیافراگمی به گردش در می‌آید.

بوستر پمپ دور متغیر چیست؟

  بوستر پمپ دور متغیر یکی از انواع دستگاه‌های تقویت‌کننده فشار آب است که در شرایطی که باید فشار آب پمپاژ شده متغیر باشد، کاربرد دارد. به عنوان مثال پمپ آبرسانی که در ساختمان‌های مسکونی استفاده می‌شود، یک نوع بوستر پمپ دور متغیر محسوب می‌شود. در واقع میزان آب مصرفی در این ساختمان‌ها در زمان‌های مختلف تغییر می‌کند. اگر بخواهیم برای بوستر پمپ دور ثابت مثالی بزنیم، پمپ آتش‌نشانی گزینه مناسبی است‌. در پمپ‌های آتش‌نشانی آب باید با فشاری ثابت و مشخص برای بالا‌ رفتن سرعت خاموش کردن آتش پمپاژ شود. مزایای بوستر پمپ دور متغیر عبارتند از: افزایش عمر مفید دستگاه، کم شدن هزینه‌های نگهداری و سرویس، کاهش هزینه برق مصرفی، داشتن سیستم حفاظتی بسیار امن و غیره.

آشنایی با کاربردهای بوستر پمپ

افزایش فشار آب در ساختمان‌های مسکونی، هتل‌ها و آپارتمان‌ها افزایش فشار آب در اتومبیل‌های آتش‌نشانی برای خاموش کردن آتش افزایش فشار بنزین در پمپ‌ بنزین‌ها و برای پر یا خالی کردن مخزن ماشین‌های انتقال‌ بنزین افزایش فشار آب در لوله‌های توزیع آب برای آبیاری مزارع کشاورزی افزایش فشار آب در کارخانه‌های صنعتی

قیمت بوستر پمپ به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت بوستر پمپ به عوامل مختلفی مانند ابعاد، نوع، کاربرد، قدرت، نحوه تامین فشار آب از لحاظ دور متغیر یا دور ثابت بودن و همچنین برند تولید‌کننده آن بستگی دارد. به عنوان مثال قیمت بوستر پمپ خانگی معمولاً نسبت به انواع آتش‌نشانی کمتر است زیرا در ساخت آن تجهیزات کمتری استفاده می‌شود‌. به طور کلی به دلیل تنوع زیاد این دستگاه با قیمت‌های مختلفی به فروش می‌رسد. برای نصب استاندارد و کاهش هزینه‌ها بهتر است از یک شرکت مهندسی معتبر بخواهید که طراحی و نصب این دستگاه را به بهترین نحو و با مناسب‌ترین هزینه انجام دهد. در بسیاری از مواقع نصب غیر استاندارد، کیفیت و کارایی دستگاه‌‌های افزایش دهنده فشار آب را کاهش می‌دهد و همچنین باعث بالا رفتن هزینه‌ها می‌شود.

خرید پمپ تقویت کننده فشار آب از گروه تلمبه موتور غرب

 برای خرید یک بوستر پمپ مناسب می‌توانید به سایت شرکت صنعتی و بازرگانی تلمبه موتور غرب مراجعه کنید. این شرکت با مساحت سه‌ هزار متر مربع واقع در شهرک صنعتی بوعلی همدان و با بیش از سی سال تجربه در زمینه اجرای پروژه‌ها و خدمات آبرسانی و کشاورزی و در اختیار داشتن نمایندگی شرکت‌های پمپیران، میراب، جمکو، نهراب، موتوژن، نوید سهند، موتورسازان، کابل بهسیم اصفهان، سمنان انرژی و الکتروموتور VEN آلمان افتخار دارد که می‌تواند نیاز بخش‌های دولتی و خصوصی را برآورده کند. مشتریان محترم می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از قیمت‌ها و دریافت مشاوره رایگان در زمینه خرید تجهیزات آبرسانی با کارشناسان و متخصصین شرکت تلمبه موتور غرب تماس برقرار کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: رپورتاژ بوستر پمپ افزایش فشار آب استفاده می شود الکتروپمپ ها ساختمان ها آتش نشانی مورد نیاز لوله ها پمپ ها پمپ آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۱۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیماران خاص در کرمانشاه

جام جم آنلاین؛ مسئول بیماران خاص استان کرمانشاه به موانع، مشکلات و نیازهای مختلف بیماران خاص استان و وعده های داده شده و انجام گرفته مسئولان برای رفع این مشکلات اشاره کرد و از نمایندگان مجلس خواست مصوبه جلوگیری از ورود دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور را اصلاح کنند.

حسین بیگلری با اشاره به افزایش تعداد بیماران خاص استان در سال گذشته افزود: با توجه به حجم بیماری‌های خاص که در استان شناسایی شده است و همچنین بخشنامه جدید دولت، که بیماری‌های خاص را به ۱۰۸ بیماری افزایش داده است می‌توان نتیجه گرفت که بر تعداد بیماران خاص استان افزوده شده است و این تعداد در سال جدید نیز قطعا افزایش پیدا خواهد کرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۴۰ هزار بیمار خاص در استان وجود دارد بنابراین برای اینکه بتوانیم به این بیماران خدمات بهتر ارائه دهیم، برای هر بیماری یک انجمن تشکیل داده‌ایم و اعضای هیات مدیره افرادی با تجربه، متعهد، با سابقه هستند.

وی تاکید کرد: این انجمن‌ها در نقاط مختلف شهر مستقر هستند و دارای دفاتر فعال می‌باشند که بیماران با مراجعه به آن‌ها مشکلات خود را بازگو می‌کنند. اکثر این مشکلات در همان انجمن مرتفع می‌شود و در نهایت مشکلاتی که توسط انجمن‌های مخصوص رفع نشود در شورا مطرح می‌شود تا بتوانیم برای حل آن‌ها برنامه ریزی کنیم.

بیگلری با اشاره به وجود مشکلات متعدد برای بیماران خاص گفت: مهمترین و عمده‌ترین مشکل بیماران خاص استان و کشور به مشکلات دارویی و کمبود برخی داروها باز می‌گردد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه صندوق حمایت از بیماران خاص در اداره بیمه سلامت استان مستقر شده است، خوشبختانه سال گذشته مشکل آنچنانی در زمینه پرداخت هزینه‌های دارویی نداشتیم و بیماران می‌توانستند با ارائه فاکتور در مدت کوتاهی هزینه پرداخت شده خود را پس بگیرند.

مسئول انجمن بیماران خاص استان تصریح کرد: خوشبختانه در زمینه رفع مشکلات پرداخت هزینه دارویی بیماران خاص، هلال احمر هم توانسته است با بودجه‌های خوبی که با تلاش مدیران این نهاد امدادی دریافت کرده است، بخشی از هزینه‌های بیماران خاص را پرداخت کند و این نشان می‌دهد که دولت در زمینه پرداخت هزینه‌ها تلاش‌های خوبی را انجام داده است.

در بخش تامین دارو مشکل خاصی نداریم، مشکل اصلی معیشت است

مسئول انجمن بیماری‌های خاص استان در ادامه با اشاره به رفع اکثر مشکلات کمبود دارو در کشور افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته، انجمن‌ها در حال حاضر مشکل چندانی در زمینه تامین دارو بیماران خاص ندارند و تنها انجمنی که در استان فعال نیست، انجمن دیابت است که در تلاش هستیم با فعالسازی آن مشکلات مربوط به این بیماری را نیز مرتفع کنیم.

وی گفت: مشکل اصلی بیماران خاص و خانواده‌های آنان بحث معیشت است که با توجه به مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد متاسفانه این مورد فشار مضاعفی را به بیماران وارد می‌کند.

بیگلری تاکید کرد: بسیاری از خانواده‌های بیماران خاص یا کارگر هستند یا کارمند که حقوق دریافتی آن‌ها کفاف زندگی روزمره‌شان را نمی‌دهد و مخارج بیماری نیز بار مضاعفی بر دوش آن‌ها است.

وی افزود: بیمارانی هم داریم که تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد هستند که حداکثر در ماه یک میلیون تومان به آن‌ها پرداخت می‌شود که با این پول نمی‌توانند حتی یک قلم دارو یا یک وعده غذایی مناسب و مقوی را تهیه کنند، بنابراین اگر بهترین دارو را هم به یک بیمار خاص بدهیم وقتی از لحاظ تامین مواد غذایی و ویتامین‌های مورد نیاز نتوانیم نیاز بدن آن‌ها را رفع کنیم با سوءتغذیه روبرو می‌شوند و آن دارو هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.

ما بعنوان مسئول انجمن این بیماران موظف هستیم که به گوش مسئولان برسانیم که، واقعا اکثریت این بیماران و خانواده‌های آن‌ها با مشکلات معیشتی روبرو هستند و باید برای وضعیت اقتصادی این مردم چاره‌ای اندیشیده شود وگرنه نه تنها بیماری آن‌ها درمان نخواهد شد بلکه هرساله بر تعداد بیماران خاص افزوده خواهد شد و مخارج بیشتری را برای دولت بهمراه خواهد داشت.

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بازدید استاندار از بخش دیالیز بیمارستان امام رضا (ع) گفت: استاندار برای اولین بار از بخش دیالیز این بیمارستان دیدار کرد و در گفتگویی چندساعته پای درد و دل و مشکلات این بیماران نشست که روحیه بسیار زیادی به این بیماران و انگیزه مضاعفی برای پرسنل درمان این بخش ایجاد کرد که امیدواریم این بازدیدها تداوم داشته باشد و مسئولان ارشد استان از بخش‌های دیگر بیماران خاص بازدید کنند تا بتوانند با مشکلات آن‌ها از نزدیک آشنا شوند.

وی افزود: استاندار کرمانشاه وعده داد یک قطعه زمین با کاربری درمانی را در اختیار مرکز دیالیز نوبهار قرار دهند تا بتوانند با توسعه این مرکز به بیماران بیشتری خدمات ارائه دهند.

بیگلری با اشاره به اینکه مرکز دیالیز نوبهار یک مرکز خصوصی است گفت: با هماهنگی‌های بعمل آمده با بیمه سلامت، خوشبختانه هزینه ارائه خدمات به بیماران کلیوی در این مرکز توسط دولت و بیمه سلامت پرداخت می‌شود بنابراین این مرکز نیز بعنوان بازوی توانمند انجمن بیماران کلیوی استان خدمات مناسبی را به بیماران ارائه می‌دهد.

۲۱۰ بیمار دیالیزی در سال گذشته اضافه شد

مسئول انجمن بیماران خاص استان از پیوند کلیه ۴۰ بیمار کرمانشاهی در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در سال گذشته توانستیم برای ۴۰ نفر از بیماران در نوبت دریافت کلیه استان پیوند انجام دهیم که از این تعداد ۱۸ مورد در خود استان پیوند انجام گرفت و ۲۲ مورد نیز در تهران عمل پیوند کلیه را انجام دادند.

۴۰ بیمار کرمانشاهی پیوند کلیه انجام دادند

وی تصریح کرد: با وجود اینکه ۴۰ پیوند کلیه انجام گرفت اما متاسفانه ۲۱۰ مورد دیالیز به بیماران کلیوی استان اضافه شده که از افزایش ۱۷۰ نفری به بیماران دیالیزی حکایت دارد و این در حالی است که هیچ دستگاه دیالیزی به دستگاه‌های موجود در استان اضافه نشده است و اکثر دستگاه‌های سطح استان فرسوده هستند و کیفیت دیالیز مناسبی ندارند و فرسودگی این دستگاه‌ها عوارض بدی را برای بیماران به همراه دارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم مسئولان درمانی و ارشد استان در زمینه تهیه دستگاه‌های جدید دیالیز به استان خصوصا بیمارستان امام رضا (ع) تلاش کنند هرچند وعده‌های خوبی در زمینه تامین اعتبار برای خرید دستگاه‌های جدید از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان داده شده است و امیدواریم این وعده‌ها عملی شود.

مسئول انجمن بیماران خاص استان با اشاره به اینکه برای بخش دیالیز به دستگاه‌های با کیفیت وارداتی نیاز داریم گفت: متاسفانه با مصوبه اشتباه مجلس، واردات دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور برای بیمارستان‌های دولتی ممنوع شده است و مراکز دولتی مجبور به خرید محصولات داخلی هستند که متاسفانه دستگاه‌های ساخت کشور کیفیت خوبی ندارند و همین امر می‌تواند بر کیفیت درمان بیماران کلیوی مشکل ایجاد کند و بسیاری از این بیماران از این وضعیت راضی نیستند و امیدواریم نمایندگان مجلس در این زمینه نیز تجدید نظر کنند زیرا جان بسیاری از بیماران کلیوی به کیفیت این دستگاه‌ها بستگی دارد.

اهدا عضو در استان فرهنگ‌سازی شود

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش به سنت پسندیده اهدا عضو اشاره کرد و گفت: اهدا عضو در واقع اهدا زندگی به افرادی است که به اعضای حیاتی نیاز دارند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی گفت: در حال حاضر اهدا عضو در کشور و به تبع آن در استان کرمانشاه آنچنان که باید جا نیفتاده است و هنوز تعداد بسیار زیادی از مردم با این سنت خداپسندانه و نیکوکارانه آشنایی کافی ندارند که نیاز است که فرهنگ‌سازی شود.

بیگلری تاکید کرد: بعنوان مثال در سال گذشته ۳۴ مرگ مغزی در استان اتفاق افتاد که فقط ۹ مورد اهدا عضو صورت گرفت. و این نشان می‌دهد هنوز تعداد بسیار زیادی از خانواده‌ها با این حقیقت آشنا نشده‌اند که اعضای بدن عزیز فوت شده آن‌ها می‌تواند زندگی را به بیماران نیازمندی که چشم انتظار پیوند عضو هستند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند زندگی دوباره ببخشد.

بیگلری تصریح کرد: در جلسه‌ای که با استاندار داشتیم در این زمینه صحبت نمودیم که اگر بزرگان و مسئولان ارشد استان پای کار بیایند می‌توانند اهدا عضو را در استان فرهنگ‌سازی کنند و ایشان وعده دادند که در روز ۱۸ اردیبهشت که مصادف است با رمز بیماران خاص و ۳۰ اردیبهشت که روز اهدا عضو است بهمراه معاونین خود فرم اهدا عضو را تکمیل نمایند و رسماً به خانواده بزرگ و نیکوکار اهداکنندگان عضو بپیوندند که این امر می‌تواند فرهنگسازی بسیار مناسبی در این زمینه باشد.

مسئول انجمن بیماران خاص استان در پایان با اشاره به تامین بودجه و کمک به انجمن بیماران خاص و صعب العلاج از سوی نهادهای دولتی تاکید کرد: در زمان استاندار سابق در دولت قبلی مصوب شد که نهادهای مانند شهرداری و پایانه بودجه ثابتی را برای کمک به انجمن در نظر بگیرند، متاسفانه تا کنون این مصوبه اجرا و محقق نشده است و امیدواریم این مصوبه توسط استاندار کرمانشاه عملی شود زیرا با توجه به مشکلات اقتصادی کشور و تورم کمرشکن، معیشت بسیاری از خانواده‌هایی که بیمار خاص دارند با مشکلات زیادی روبرو شده است و اگر دولت کمک نکند قطعا درمان آن‌ها بی‌نتیجه خواهد بود و حداقل کمک شهرداری و پایانه می‌تواند در اختیار قرار دادن یک یا دو دستگاه اتوبوس بطور دائم و رایگان برای رفت و برگشت بیماران به مراکز دیالیز و مراکز درمانی باشد.

دیگر خبرها

  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • عکسی پربازدید از حضور خاخام‌های اسرائیلی در کنار بوستر موشک‌های ایرانی
  • هشدار: شرایط پسماند در استان ایلام مناسب نیست
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشار‌ها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • شمش خم کن چیست؟
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه