Web Analytics Made Easy - Statcounter

آسوشیتدپرس در تحلیلی به بررسی چالش‌های اروپا در مواجهه با افغان‌ها پرداخت.

به گزارش ایلنا به نقل از آسوشیتدپرس، از بالا، دیوار مرزی جدید که ترکیه را از ایران جدا می‌کند، شبیه یک مار سفید است که از میان تپه‌های مختلف عبور می‌کند. تاکنون بخشی از این دیوار تکمیل شده است و بخشی از آن باقی مانده‌ است.

تردد در این مسیر اصلی مهاجرت از آسیای مرکزی به اروپا نسبت به سال‌های گذشته نسبتاً ثابت مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما کشورهای اروپایی و همچنین ترکیه می‌ترسند که بازگشت ناگهانی حکومت طالبان در افغانستان این وضعیت را تغییر دهد.

رهبران اروپایی که از بحران مهاجرت سال ۲۰۱۵ ناشی از جنگ سوریه غافلگیر شدند، به شدت می‌خواهند از هجوم گسترده پناهندگان و مهاجران دیگر از افغانستان جلوگیری کنند. اروپایی‌ها این پیام را به افغان‌ها منتقل کردند که اگر باید بروید، به کشورهای همسایه بروید، اما اینجا نیایید. وزیر کشور اتریش این هفته گفت: "باید هدف ما حفظ اکثریت مردم افغان در منطقه باشد."

 مقامات اتحادیه اروپا در نشست وزیران کشور این هفته گفتند که مهمترین درس سال ۲۰۱۵ این است که افغان‌ها را به حال خود رها نکنیم و بدون کمک فوری بشردوستانه آنها حرکت خود را آغاز خواهند کرد. 

اتریش، از جمله تندروهای مخالف مهاجرت اتحادیه اروپا، پیشنهاد کرد که کشورهای اتحادیه اروپا بتوانند افغانستانی‌هایی را که از دریافت پناهندگی محروم شده‌اند، اخراج کنند و آن‌ها را نپذیرند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: افغان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۱۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است

یکی از منابع دیپلماتیک اعلام کرد، مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است.

به گزارش ایسنا، پس از ماه‌ها رایزنی، اتحادیه اروپا اوایل سال جاری میلادی برای تصویب کمک‌های «غیر کشنده» از «موسسه صلح اروپایی» خود که یک صندوق ویژه‌ برای تقویت ظرفیت دفاعی شرکای اتحادیه اروپاست، اقدام کرد.

به نقل از پایگاه خبری azatutyun، پیش‌نویس این طرح مربوط به اواسط آوریل سال جاری میلادی درخواست مبلغ ۱۱ میلیون دلار را برای ارائه به ارتش ارمنستان در دو سال و نیم آتی دارد. این مبلغ قرار بود با هدف برپایی یک بیمارستان صحرایی و دیگر تاسیسات لجستیکی برای یکی از واحدهای نظامی در نظر گرفته شود. اختصاص این مبلغ نیازمند تایید و حمایت تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپاست.

یکی از منابع اروپایی که خواست نامش فاش نشود، گفت، مجارستان هفته‌هاست که این تصمیم را وتو کرده و خواستار تخصیص کمک‌های مشابه به جمهوری آذربایجان شده است. سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا به امید غلبه بر این بن بست، در حال بررسی خواسته‌های بوداپست هستند.

اوایل آوریل سال جاری میلادی، الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان به قدرت‌های غربی بابت مسلح کردن ایروان هشدار داده بود.

علی‌اف مدت‌هاست که با ویکتور اوربان،‌ نخست وزیر مجارستان روابط گرمی دارد.

مجارستان برخلاف دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا از باکو در قضیه درگیری قره باغ دفاع کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند