Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین رضا مرآتی ظهر امروز در جمع مدیران دستگاه اجرایی قوچان، همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با بیماری کووید ۱۹ را امری ضروری و مهم خواند و افزود:‌ ‌این درمانگاه وابسته به مدیریت درمان تامین اجتماعی استان به‌ جای این که ببینند چه نیازی داریم در مقابل مصوبات ستاد کرونا مقابله کردند که دادستانی و نیروی انتظامی قوچان به ماجرا  ورود کردند و اقلام مورد نیاز شبکه بهداشت و درمان از این واحد اداری تامین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نیروی انتظامی طی یک هفته اخیر در ورودی این شهرستان از مسیر شمال کشور مستقر بود و از ورود  هزار و ۷۹۶ خودروی پلاک غیربومی به خراسان رضوی جلوگیری کرد.

فرماندار قوچان گفت: ماموران نیروی انتظامی به‌صورت ۲۴ ساعته در این ورودی مستقر هستند و تاکنون  رانندگان ۵۸۱ خودروی غیربومی را به دلیل عدم رعایت محدودیت‌های ترددی جریمه کرده و به رانندگان ۵۵۵ دستگاه نیز تذکر لسانی داده‌اند.

مرآتی با اشاره به همراهی و همکاری اصناف و بازاریان برای تعطیل کردن مشاغل و کمک به تجهیز بیمارستان موسی بن جعفر(ع) قوچان افزود: متاسفانه تخلف مشهود در میان برخی از اصناف استفاده نکردن از ماسک بوده که بر اساس قانون از این به بعد واحدهایی که از ماسک استفاده نکنند برای بار اول ۳۰۰ هزار تومان و بار دوم ۷۵۰ هزار تومان به خاطر نقض قانون رعایت پروتکل‌های بهداشتی جریمه می‌شوند.

فرماندار قوچان بابیان این که از فردا یکشنبه فعالیت بانک‌ها و ادارات به روال عادی برمی‌گردد گفت: مدیران بانک‌های این شهرستان باید نسبت به‌نوبت دهی و رعایت فاصله‌گذاری در فضای بانک اقدام کنند و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی منجر به مهر و موم شدن خواهد شد.

مرآتی با اشاره به این که کشور در شرایط سخت و بحرانی به سر می‌برد گفت: تفاوت شیوع کرونا با بحرانی همچون سیل و زلزله در این است که در آن شرایط فقط یک منطقه درگیر بحران شده و می‌توان از توان بقیه مناطق برای حل مشکل استفاده کرد اما در شرایط فعلی همه کشور درگیر این بحران است و نمی‌توان از استان‌های دیگر کمک گرفت.

وی تاکید کرد: امروز با یک تهاجم بسیار خطرناک و شکننده مواجه هستیم و ویروس به‌جای عقب‌نشینی روزبه‌روز رفتارش هوشمندانه تر شده و پیشرفت می‌کند.

رییس ستاد کرونا در شهرستان قوچان با اشاره به مرتفع شدن بخش عمده نیازهای این شهرستان در حوزه تجهیزات درمانی گفت: علاوه بر کمک حدود یک میلیارد تومانی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و کمک یک میلیارد تومانی استاندار خراسان رضوی برای این شهرستان، کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی نیز ورود جدی در این زمینه داشته است.

مرآتی افزود: هم‌اکنون می‌توان به ۴۰ بیمار دیگر در زمینه تجهیزات تخصصی و غیرتخصصی در بیمارستان موسی بن جعفر خدمات ارائه داد اما در بحث نیروی انسانی همچنان با کمبود مواجهیم.

ابتلای نوزاد ۱۷ روزه به کرونا در قوچان

معاون درمان شبکه بهداشت و درمان قوچان نیز با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت‌های بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان برای درمان بیماران کرونایی گفت: متاسفانه در بیمارستان شهدا که ویژه زنان و زایمان بوده نیز شیوع این بیماری دیده‌ شده به‌طوری‌که متاسفانه نوزاد ۱۷ روزه هم به این بیماری مبتلا شد.

سلیمان صادقی بابیان این که تجهیزات بیمارستانی مناسبی در قالب ۲ محموله و در مجموع به ارزش یک میلیارد و ۸۷۵ میلیون تومان با پیگیری‌های استانداری خراسان رضوی و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی جذب‌ شبکه بهداشت شده است افزود: طی روز آینده نیز ۲ محموله جدید از تجهیزات پزشکی با اعتبار یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برای این شهرستان ارسال خواهد شد.

وی یادآور شد: در حال حاضر برای تامین داروی ویژه بیماران بستری در بیمارستان مشکلی وجود ندارد اما به دلیل این که شرکت‌ها دارو را در مقابل پرداخت نقدی پول ارسال می‌کنند شاید در روزهای آینده با مشکل رو به رو شویم.

معاون درمان شبکه بهداشت و درمان قوچان اکسیژن را اصلی‌ترین موضوع برای حیات بیماران کرونایی دانست و اضافه کرد: ۲ دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان موسی بن جعفر(ع) به‌صورت ۲۴ ساعته فعالیت می کنند که با توجه به روند افزایشی بستری بیماران کرونایی باید تمهیداتی برای مشکلات احتمالی سنجیده شود.

شهرستان قوچان در فاصله ۱۳۷ کیلومتری شمال غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی ستاد کرونا مجلس شورای اسلامی کرونا استانداری خراسان رضوی قوچان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی ستاد کرونا مجلس شورای اسلامی سازمان تامین اجتماعی ستاد کرونا مجلس شورای اسلامی کرونا استانداری خراسان رضوی قوچان بیمارستان موسی بن جعفر خراسان رضوی شبکه بهداشت یک میلیارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۳۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت

حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران در مراسم تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت گفت: در جوامع چالش‌هایی پیش می‌آید که با ایثار و از جان گذشتگی می‌توان آن را پشت سر گذاشت. 

حمید صاحب افزود: ارائه خدمت بدون ایثار و گذشت میسر نبود و جان بر کفان سلامت خدماتی را ارائه کردند که بی بدیل بود و مردم و خاطره جمعی آنان هرگز این ایثار را فراموش نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: به این ایثار افتخار می‌کنیم. هویت ما همین ایثار و از خود گذشتگی‌ها است. ما همه هویت و شخصیت خود را از این ایثار می‌گیریم. در این راستا در شهرداری و وزارت بهداشت این پیمان را می‌بندیم که مسیر شهدای سلامت را دنبال کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم گفت: در دوران کرونا که بسیاری به دنبال حفظ خود از این بیماری منحوس بودند، کادر درمان با ایثار خود به دیگران امید به زندگی دادند. 

علیرضا اولیایی‌منش با اشاره به اینکه مقصد همه‌ما باید عاقبت به خیری باشد، شهدای مدافع سلامت را نمونه بارز این عاقبت به خیری دانست و افزود: حضور ایثارگرانه کادر درمان با منش پهلوانانه سبب شد این بار پهلوانانی را بشناسیم که در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) در کنار هم آرمیده‌اند تا یادمان بماند که چه ایام و روزگاری را پشت سر گذاشته‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه کادر درمان بر اساس قولی که برای دفاع و حراست از سلامتی مردم داده بودند تا آخرین لحظه در جبهه سلامت خدمت کردند و گوهر جان خود را در این راه هدیه کردند، افزود: شهدای مدافع سلامت با صداقت در جبهه سلامت خدمت کردند. این نعمت بزرگی است که شهدای ما عاقبت به خیر شدند. در زمانه سخت مانند دوره کرونا  تشخیص‌ها سخت می‌شود و امتحان‌های الهی عیار مردانگی و پهلوانی را نشان می‌دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ایثار کادر درمان در دوره کرونا بی نظیر بود، ادامه داد: در دوره‌ای که روزانه ۷۰۰ فوتی داشتیم برخی شهدای مدافع سلامت حاضر نبودند از بیمارستان خارج شوند و حتی به دیدار خانواده خود نرفتند. اما بدون اینکه خانواده و عزیزان خود را ببینند به شهادت رسیدند که چنین ایثاری بی نظیر است.

اولیایی‌منش با قدردانی از شهرداری تهران در حوزه سلامت در برپایی مراسم بزرگداشت مدافعان سلامت اظهار داشت: آنطور که باید و شاید از شهدای مدافع سلامت تجلیل نشده است. امیدواریم افتخار خادمی خانواده شهدای سلامت را داشته باشیم.

اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ نیز گفت: شهدای مدافع سلامت بودند که نزدیکتر از هر برادر و خواهری در دوران کرونا در کنار بیمار بودند و در راستای سلامت جامعه تلاش کردند. ما باید این شهدا را تکریم و یاد آنان را پاس بداریم.

در این مراسم با اهدای لوح از خانواده شهدای مدافع سلامت تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • بررسی روند اجرای مصوبات سفر استاندار به باروق