Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی انتشار خبری مبنی بر « اعلام آمادگی بیمه سلامت برای رایگان کردن تست‌های کرونا»، روابط عمومی بیمه سلامت توضیحاتی در این خصوص ارائه کرد.

در پی انتشار خبری مبنی بر « اعلام آمادگی بیمه سلامت برای رایگان کردن تست‌های کرونا»، روابط عمومی بیمه سلامت با ارسال مطلبی به پایگاه خبری جماران، توضیحاتی در این خصوص ارائه کرد که متن آن در پی می آید:

مدیر مسئول محترم سایت خبری جماران

 

با توجه به درج مطلبی در  آن پایگاه خبری مبنی بر  «رایگان شدن تست‌های کرونا»، که ۲۰ مرداد ماه منتشر شده است، در پاسخ لازم است مواردی را جهت تنویر افکار عمومی و آگاهی آن پایگاه خبری به شرح زیر اعلام شود:

پیرو سخنان مقام معظم رهبری در ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۰ و تاکید ایشان به دولت و بیمه ها مبنی بر رایگان شدن تست های تشخیصی بیماری کرونا به منظور کمتر شدن دغدغه مردم، مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد که این سازمان آمادگی انجام این اقدام را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان بیمه سلامت ایران طبق روال قانونی بسته های خدماتی تعریف شده از سوی وزارت بهداشت را تحت پوشش قرار می دهد که این موضوع در قالب مصوبات شورای عالی بیمه یا هیات وزیران به سازمان های بیمه گر ابلاغ می شود.

همچنین طبق مصوبات مراجع بالا دستی فرانشیز یا خود پرداخت در بخش بستری ۱۰ درصد و در بخش سرپایی ۳۰ درصد تعیین شده است. البته در برخی شرایط استثنائاتی وجود دارد که بنا به درخواست وزارت بهداشت در شورای عالی،بیمه تصویب و به تائید هیات وزیران می رسد.

در زمینه بیماری کرونا تاکنون از سوی مراجع قانونی از جمله وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا چنین درخواستی ازسازمان های بیمه گر مطرح نشده بود، تا این سازمان ها پاسخ مناسبی ارائه دهند. درخواست مقام معظم رهبری اولین درخواست بالاترین مقام قانونی و رسمی کشور بود که سازمان بیمه سلامت نسبت به انجام آن اعلام آمادگی کرد.

صرف نظر از مرجع درخواست کننده، به لحاظ کارشناسی فنی و تخصصی ، سازمان  بیمه سلامت بااین موضوع کاملا موافق است که منابع ارزشمند و کمیاب سلامت بیشتر به سمت سطح اول پیشگیری و مراقبتی سوق یابد وهمانند کشورهایی که مدیریت صحیح  بر منابع سلامت اعمال می‌کنند درهنگام بروز اپیدمی توجه به خط اول مراقبت،بیماریابی وتشخیص زودهنگام متمرکز شودکه نتایج بهتری بدست می آید تا صرفا عمده منابع را به سطح دوم که شامل درمان و دارو است هدایت کنیم.به ویژه آنکه درباره کووید ۱۹ داروی تایید شده‌ای وجود نداردوهزینه سنگینی که تا به حال سیاستگذار بر نظام سلامت وبیمه ها  تحمیل کرده بسیار گران و ناکارآمد بوده است .

کشور اکنون در شرایط خاص و بحرانی به سر می برد و سازمان بیمه سلامت ایران در تلاش است که برای کنترل بیماری و تسکین دردها همراه مردم باشد.

مقام معظم رهبری در ابتدای شیوع بیماری کرونا موافقت کردند که از صندوق توسعه ملی یک میلیارد یورو برای کنترل و تامین هزینه های این بیماری اختصاص داده شود که امیدواریم از این منابع به سازمان های بیمه گر نیز به اندازه مشارکتی که داردمنابع لازم اختصاص یابد تا بتوانند دستورات لازم را پوشش دهند.

لازم به ذکر است که سازمان از ابتدای کرونا تاکنون بالغ بر ۵۵ میلیارد تومان بابت سهم سازمان تست پی سی آر کرونا تقبل هزینه کرده است. در شرایط فعلی  پوشش هزینه تست های تجویزی توسط مراکز ۱۶ ساعته ارائه کننده خدمات به بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا با تعرفه دولتی با فرض ۴۵ هزار تست در ماه، ماهانه حدود سه میلیارد و چهارصد میلیون تومان، صرفا فرانشیز خدمات مذکور خواهد بود، لذا در صورت تصمیم به پوشش هزینه تعرفه های بخش های غیر دولتی از جمله بخش خصوصی، پرداختی سازمان به مراتب فراتر خواهد بود.

در بخش بستری سازمان تا کنون بالغ بر ۲۹۰۰ میلیارد تومان سند با تشخیص کووید دریافت کرده است که سهم پرداختی بالغ بر  ۲۱۰۰ میلیارد تومان به عنوان سهم سازمان را در بر داشته است. از این میزان معادل ۶۷۰ میلیارد تومان سهم سازمان دارو در بخش بستری بوده است.

در بخش سرپایی نیز تفکیک دقیق بخش قابل توجهی ازهزینه های دارو و پاراکلینیک بیمه شدگان مبتلا به کرونا بدلیل اشتراک با سایر بیماریها امکانپذیر نیست ولی در خصوص اسکن های اختصاصی کووید در بخش سرپایی، در سال ۱۳۹۹ حدود ۲۷ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۷ میلیارد تومان (سهم سازمان) سند هزینه ثبت و درخواست شده است.سهم سازمان هزینه های درخواستی بابت تست کووید نیز همانطور که اشاره شد از ابتدا تا کنون حدود ۵۵ میلیارد تومان بوده است.

همچنین ضمن اعلام آمادگی سازمان بیمه سلامت ایران، از ۲۳ مرداد ماه به تمامی استان‌ها ابلاغ شد که رایگان شدن فرانشیز و خودپرداخت تست تشخیصی pcr را برای بیمه شدگان این سازمان را اجرایی کنند که همزمان با اجرای آن مصوبه شورای عالی بیمه و مراحل قانونی آن نیز انجام شد تا برای پایداری و جلوگیری از کسری منابع در سازمان های بیمه گر دولت نیز بتواند منابع لازم را تامین کند و  بین فاصله اجرایی تا تامین اعتبارات از سوی دولت کلیه هزینه ها از منابع داخلی سازمان تامین خواهد شد.

روابط عمومی سازمان بیمه سلامت/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت ایران سازمان های بیمه گر میلیارد تومان تست های کرونا اعلام آمادگی رایگان شدن سهم سازمان سازمان ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت

پیرو برخی تماس‌های حاصله با تعدادی از شهروندان و درخواست مبالغی برای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت، مرکز امور مشتریان سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد که این سازمان برای ارائه خدمات به مردم از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند و این موضوع کلاهبرداری است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً شاهد این هستیم که برخی افراد در تماس با شهروندان، خود را به عنوان کارگزار یک شرکت بیمه‌ معرفی و با ادعای صدور "کارت هوشمند بیمه سلامت" و اعلام شماره حساب، اقدام به دریافت مبالغی از مردم برای صدور این کارت می‌کنند. این افراد مدعی هستند که با خرید این کارت هوشمند، شهروندان می‌توانند از مزایا و تخفیفاتی در هنگام دریافت خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شوند.

در همین راستا خبرنگار تسنیم پیگیر این موضوع از بیمه سلامت شد و مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای به تسنیم اعلام کرد: «برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوء استفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند، این درحالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند بنابراین این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.»

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک "بیمه سلامت" پایدار شد

این اطلاعیه تأکید می‌کند که «شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه 1666 تماس حاصل کنند.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها