Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حیدری خبرنگار فارس| در تاریخ 9 مردادماه سال جاری خبری مبنی بر(کشف اختلاس میلیاردی و دستگیری 5 نفر از مدیران ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری) از این رسانه منتشر شد که جوابیه‌ای از سوی سازمان ورزش و جوانان استان در رابطه با اینکه این اتهامات محرز نشده و فقط در حد اتهام هستند و مسئول خاطی نیز از کار برکنار و سمتش واگذار شده است برای این رسانه ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو برای بررسی بیشتر این شائبه فساد مالی که منجر به حساسیت مردم و درخواست آن‌ها برای مبارزه جدی  با فساد در سیستم اداری شده بود مجددا به سراغ رئیس سازمان بازرسی رفتیم تا این مسئله تشریح شود که این پیگیری باعث شد فساد جدیدی به مبلغ 10 میلیارد و 144 میلیون ریالی که منجر به بازداشت 8 نفر از کارکنان ورزش و جوانان که برخی از آن‌ها در جایگاه مدیریتی بودند روشن شود که با جمع مبلغ فساد 50 میلیارد ریالی و 300 میلیون ریالی که باعث دستگیری 3 نفر شده بود جمع فساد مالی کشف شده توسط سازمان بازرسی از سازمان ورزش و جوانان 60 میلیارد و 444 میلیون ریال می‌باشد که در این رابطه 11 نفر از کارکنان و مدیران این سازمان متهم و به گفته رئیس سازمان بازرسی جرم آن‌ها محرز و قرار جلب آن‌ها در سال جدید صادر شده است.

علی احمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد در خصوص تعقیب قضایی 8 نفر از کارکنان ورزش و جوانان گفت: در بازرسی‌های برنامه‌ای سال گذشته برای 8 نفر از کارکنان سازمان ورزش و جوانان به اتهام تصرف غیرقانونی در وجوه که از مصادیق ماده 598 قانون مجازات اسلامی و همچنین تنظیم گزارش غیرواقع که از مصادیق ماده 540 قانون مجازات اسلامی است مورد اتهام قرار گرفتند.

رئیس سازمان بازرسی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همچنین تخلفاتی هم به لحاظ سهل‌انگاری در حوزه نظارت بر اعتبارات هیئت‌های ورزشی و ورود اعتبار به حساب‌های شخصی متوجه برخی از کامندان این سازمان شده است.

وی خاطرنشان کرد: این پرونده در تاریخ دی‌ماه 1399 منجر به اعلام جرم شده و گزارش اختصاصی این موضوع به مرجع قضائی ارسال و در شعب بازپرسی ویژه ادارات مورد تحقیق بررسی قرار گرفت که در نهایت در تاریخ 6 اردیبهشت‌ماه سال جاری کیفرخواست ارسال و قرار جلب برای متخلفان صادر شده است.

توضیحی تکمیلی در مورد خبر قبلی فارس در خصوص اختلاس در ورزش و جوانان

احمدی در خصوص خبری که قبلا منتشر شده بود در خصوص فساد 55 میلیارد ریالی تصریح کرد: در بازرسی موردی در تاریخ دی ماه 1399 تخلفاتی در بحث اسناد پرداختی مشاهده شده که 55 میلیارد ریال بوده و این مبلغ به‌جای واریز به حساب ذی‌نفعان به حساب شخصی کارپرداز ریخته شده و خریدهای شخصی از جمله طلا صورت گرفته بود.

وی ادامه داد: این موضوع نیز پس از تحقیقات در فروردین 1400 اعلام جرم شد که یک نفر از کارمندان این سازمان متخلف شناخته شدند که در حال حاضر یک نفر دیگر نیز در این رابطه شناسایی و تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.

رئیس سازمان بازرسی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: همچنین سه  نفر دیگر از کارمندان ورزش و جوانان نیز به اتهام تصرف غیرقانونی در وجوه دولتی به مبلغ 300 میلیون ریال در شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرکرد تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/68033/ر

منبع: فارس

کلیدواژه: فساد مالی ورزش فساد جوانان علی احمدی رئیس سازمان بازرسی چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان بازرسی نفر از کارکنان ورزش و جوانان میلیارد ریال میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۴۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی ایرانشهر به سه پرونده، قاچاق سوخت به میزان ۶۴ هزار لیتر و ارزش ۲ میلیارد و ۶۳۶ میلیون ریال رسیدگی کرد.
انصاری افزود: این شعبه پرونده خرید و فروش و حمل ۲ هزار و ۴۰۰ هزار لیتر گازوئیل به ارزش ۸۹۸ میلیون ریال را بررسی و با توجه به مدارک موجود و نوع کشف سوخت در خودرو، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت‌ها متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۷۹۷ میلیون جزای نقدی محکوم کرد.
وی درباره پرونده قاچاق ۲ هزار و ۳۴۰ لیتر سوخت به ارزش یک میلیارد و ۲۶ میلیون ریال، ادامه داد: شعبه رسیدگی کننده ضمن ضبط سوخت کشف شده متهم را به پرداخت ۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: همچنین شعبه پرونده قاچاق یک هزار و ۶۶۰ لیتر گازوئیل به ارزش ۷۳۸ میلیون ریال را بررسی و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۴۷۶ میلیون جریمه نقدی محکوم کرد.

 

دیگر خبرها

  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا انتخاب شد
  • ورزش‌های زورخانه‌ای یک سرمایه است