Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور بهبود زیرساخت ها و تامین اکسیژن در گیلان ، مساعدت ارتش را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان سالاری رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آیین افتتاح و بهره برداری از بیمارستان 60 تختخوابی پیشرفته تنفسی شهید سرلشکر موسی نامجو در رشت با بیان اینکه از ظرفیت همه جانبه ملی و استانی در تقو یت زیرساختهای بهداشتی، درمانی و آموزشی و دانشجویی استفاده شده است، گفت: گیلان در طرح ملی غربالگری بیماران کرونایی که با همکاری سپاه انجام شد در کشور پیشرو بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ارتش نیز از ابتدا شیوع کرونا همکاری تنگاتنگی با دانشگاه علوم پزشکی استان داشته که گندزدایی معابر، توزیع اقلام بهداشتی، طرح توسعه و بهسازی مرکز بهداشتی از نمونه آن است.

دکتر سالاری با بیان اینکه گیلان با عقب ماندگی های عدیده ای در حوزه سلامت مواجه بود، تصریح کرد: بدهکاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان بسیار زیاد بود اما توانستیم با پیگیری مستمر بخش بزرگی از آنها را جبران کنیم.

وی اورژانس هوایی، خرید دو خوابگاه دانشجویی، راه اندازی قطب کاشت حلزون در شمال، بهره برداری از دو بیمارستان تالش و لنگرود، تجهیز و راه اندازی بیمارستان های فومن و انزلی از جمله اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد و گفت: برای اولین بار دو بیمارستان شهر رشت توانستند از سازمان برنامه و بودجه مجوز ماده ۲۳ بگیرند.

وی در ادامه از احداث بیمارستان های جایگزین پورسینا و دانشکده پزشکی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا سپاه خبر داد و افزود: ۹ مرکز CT اسکن در بیمارستان های استان راه اندازی شده و اکنون بیماری از شهرستان به مرکز استان مراجعه نمی کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه 48 پروژه در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دارد که تا پایان سال جاری به اتمام خواهند رسید ، یادآور شد: بیش از دو هزار بیمار در بیمارستان ها ی استان بستری می باشند و شدت بیماری بسیار زیاد و رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم بسیار کاهش یافته است.

وی ادامه داد: اورژانس پشتیبان سایت دانشگاهی لاکان با اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی احداث و تجهیز شده و اکنون بیماران به آن مرکز منتقل می شوند.

در استان ۳۰ تن اکسیژن تولید می شود اما بیماران نیازمند ۶۰ تن اکسیژن هستند و مردم به شدت نیاز به اکسیژن دارند که فعلا از عسلویه، تهران و اصفهان با مشکلات عدیده ای تأمین می شود.

وی در خاتمه با تاکید بر اینکه تامین اکسیژن مایع از مهمترین نیازمندی های گیلان در بحران کنونی کرونا است ، اظهار داشت: فضای کافی برای احداث بیمارستان های پیش ساخته در سایت لاکان وجود دارد جهت افزایش توسعه مراکز درمانی در گیلان دست یاری به سوی همگان دراز می‌کنیم.

لازم به ذکر است ؛ بیمارستان 60 تخت خوابی پیشرفته تنفسی نیروی زمینی محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در،زمینی ۶۰۰ متر مربع در محوطه مرکز آموزشی و درمانی پورسینا رشت افتتاح شد. که قابلیت استقرار حداکثر 100 تخت درمانی را دارد.

این بیمارستان در پی کمبود تخت‌های بستری در گیلان و همچنین افزایش بی‌سابقه مبتلایان به کرونا در استان راه‌اندازی شد و برای برپایی بیمارستان مذکور ، یک هفته زمان صرف شده است

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارتش شیوع کرونا رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیمارستان 60 تختخوابی دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۴۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت

محمد علیشاهی مسئول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این حادثه ساعت عصر امروز رخ داد که برای امدادرسانی به مصدومان چهار دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه اعزام شد.

وی ادامه داد: تمامی مصدومان توسط اورژانس به بیمارستان حضرت ابوالفضل_چ (ع) کاشمر منتقل شدند.

مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۴ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۰ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد