Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@15:56:33 GMT

ویرانی کرونایی بازار هتل

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۷۵۶۲۴

ویرانی کرونایی بازار هتل

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد،  همچنان که نیروهای متخصص زیادی در این بخش پیش‌تر جذب سایر حوزه‌ها شده و بازگشت‌شان به صنعت‌ هتلداری با دشواری بسیاری همراه خواهدبود.  تا پیش از تعیین کابینه گفت‌وگوها عموما درباره حدس و گمان پیرامون وزرای جدید دولت بود،‌ حال که رییس‌جمهور وزرای پیشنهادی خود را معرفی کرده متخصصان و کارشناسان در حال تدوین  و بیان مطالبات خود در حوزه‌های مختلف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  جامعه هتلداری یکی از بخش‌‌هایی است که در دوران شیوع کرونا آسیب‌های جدی را متحمل شده است،‌ با هر محدودیت سفر صاحبان هتل و اقامتگاه‌ها باید قید مسافر را بزنند و از طرف دیگر حتی با فقدان محدودیت‌ها هم کمتر مسافرانی حاضرند محل اقامت‌شان را هتل در نظر بگیرند. این گروه چه خواسته‌هایی از متولیان جدید گردشگری دارند؟ جمشید حمزه‌زاده رییس جامعه هتلداران می‌گوید: متولیان جدید صنعت گردشگری باید باور عمیق به این صنعت داشته باشند، تنها در این صورت است که بسیاری از مشکلات این حوزه برطرف خواهد شد.

او با اشاره به اینکه گردشگری فراتر از ابعاد فرهنگی،‌ دارای بعد اقتصادی است می‌افزاید: صنعت گردشگری دارای توان بالای اقتصادی برای درآمدزایی است و می‌تواند بخشی از چالش اشتغال در کشور را حل کند. از این روست که متولیان باید نگاه چندبعدی به این صنعت داشته باشند، زیرا نگاه تک‌بعدی مسیر را به انحراف می‌کشاند و موفقیتی که نیازمند رسیدن به آن هستیم،‌ حاصل نمی‌شود.

او همچنین به کار گرفتن مدیران متخصص در این حوزه را خواستار شد و ادامه داد: معاون گردشگری و مدیران دیگر در این بخش باید به این حوزه اشراف کامل داشته باشند. حضور متولیانی که از سایر وزارتخانه‌ها به این حوزه وارد می‌شوند و آگاه شدن آنها نسبت به این صنعت به زمان نیاز دارد‌. چنین رویکردی باعث می‌شود ما زمانی را که می‌توانیم صرف کار اجرایی کنیم از دست بدهیم.

حمزه‌زاده معتقد است وزیر جدید گردشگری حتی اگر قبلا هم در این حوزه نباشد می‌‌تواند رایزنی‌های لازم را داشته باشد، اما معاونت‌ها و مدیران میانی لازم است از بدنه گردشگری انتخاب شوند. او می‌‌گوید: معاونت‌ها اگر متخصص نباشند ما با چالش‌هایی مواجه خواهیم شد که لطمه آن به بخش‌خصوصی وارد می‌شود. تعامل نزدیک دولت با بخش‌خصوصی‌، تشکل‌های گردشگری به عنوان نمایندگان بخش‌خصوصی و واگذاری بخشی از امور  تصدی‌گری به تشکل‌های گردشگری بر اساس قانون برنامه ششم توسعه از دیگر مواردی است که رییس جامعه هتلداران آنها را برشمرده و اضافه می‌کند: چنانچه بین وزیر و تشکل‌ها ارتباط خوبی وجود نداشته باشد نه تنها بخش خصوصی به اهداف توسعه گردشگری نمی‌رسد بلکه کار بخش دولتی نیز تسهیل نمی‌شود.  او با اشاره به شیوع کرونا و آسیب‌های آن به بخش هتلداری و گردشگری می‌گوید: هتلداران و مراکز اقامتی و متولیان تاسیسات گردشگری ملک‌های خود را می‌فروشند تا بتوانند هزینه‌های جاری خود را تامین کنند از این رو  متولیان جدید لازم است بسته‌های حمایتی را در اولویت بگذارند. بخش هتلداری در این دوره همانند سیل‌زده‌ای است که خانه‌ و زندگی‌اش را آب برده و سرپناهی ندارد در حالی که کسی هم به فکر امداد او نیست.  رییس جامعه هتلداران می‌افزاید: ضرر بخش هتلداری تا پایان تیر ۱۹هزار و ۸۰۰میلیارد تومان بوده است،‌ از این رو متولیان جدید لازم است به داد این صنعت برسند. دوسوم کارکنان هتل‌ها تعدیل شدند و همین امر باعث شده شاهد خروج نیروهای متخصص از این بخش باشیم.

او همچنین واکسیناسیون فعالان صنعت هتلداری را خواستار شده و می‌گوید: کارمند هتل با اقشار مختلف سر و کار دارد و مطمئنا بین آنها کسانی که ناقل هستند وجود دارند که همین کارکنان هتل‌ را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد.

حمزه‌زاده با بیان اینکه گردشگری یک صنعت فرابخشی است عنوان می‌کند: ما نیازمند تعامل با نهادها و دستگاه‌های داخلی نظیر نیروی انتظامی و وزارت کشور هستیم ضمن اینکه در کنار آن  درباره صدور ویزا باید ارتباط خوبی با وزارت خارجه برقرار شود. علاوه بر آن ما باید بتوانیم گردشگران را از کشورهای مختلف به سفر به کشورمان ترغیب کنیم‌، چه توریست‌هایی از کشورهای مسلمان که سنخیت فرهنگی با کشور ما دارند و همچنین سایر کشورها تا شاهد حضور گردشگران از اقصی نقاط جهان به کشورمان باشیم.

پربیننده ترین قیمت جدید تور ارمنستان (هوایی) + جدول قیمت جدید تور استانبول (هوایی) + جدول قیمت جدید تور دبی + جدول قیمت جدید تور بدروم + جدول چرا حدود نیمی از ایرانی‌ ها مسافرت نمی‌روند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار هتل قیمت جدید تور متولیان جدید بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۵۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ساکت امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی «کوه نور» و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، اظهار کرد: تلاش ما این بود که قدمی در عرصه صنعت نشاط و تفریح در استان برداریم.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف، ادامه داد: امنیت و آرامش امروز ما مرهون همکاری سبزپوشان فرماندهی انتظامی و آتش‌نشانان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همچنین وجود سرمایه‌گذارانی است که بخشی از سرمایه‌های خود را با وجود خطرپذیری به این بخش اختصاص دادند و شعار «با هم بهتریم» را در این عرصه تجلی دادند و نقطه تعامل ما و این مجموعه سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری و نشاط و تفریح است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به گذشت ۸۸۸ روز از دوران خدمت خود در این مجموعه افزود: همت همه همکارانم در این مجموعه، ایجاد آرامش بیشتر و تفریح سالم برای مردم است و در این مدت نزدیک به سه میلیون نفر و یک میلیون خودرو به این مجموعه وارد شدند، همچنین ۶۰۰ هزار از تله کابین صفه استفاده کردند.

وی با تشکر از مجموعه هیئت مدیره این مجموعه گفت: هیئت‌مدیره در این عرصه ریسک پذیر با ما همراه شدند و نگاه و ظرفیت و تعامل خود را در اختیار ما قرار دادند.

ساکت بیان داشت: هدف شهردار تحقق «شهر زندگی» بوده است و باید در این مسیر حرکت می‌کردیم، از این‌رو در گام نخست استاندارد سازی سازه‌ها انجام شد، در گام دوم بهینه‌سازی صورت گرفت و تلاش شد شایسته مردم دیار نصف جهان ظرفیت‌های تفریحی توسعه پیدا کند.

وی تصریح کرد: در هماهنگی با اداره کل استاندارد و میراث فرهنگی و با همکاری و هماهنگی فراجا طرح‌ها با هدف طبیعت دوستی انجام شد و امروز پهنه صفه هر روز به بهانه طبیعت گردی و کوه گردی آغوش خود را برای فرهیختگان باز می‌کند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان اضافه کرد: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است و در کنار آن اصلاح بولینگ و ظرفیت‌های غذایی، گازکشی، برج پرچم و سالن بولینگ در این مراسم افتتاح شد.

کد خبر 749194

دیگر خبرها

  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم