Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: شمارش معکوس برای تصمیم سرنوشت ساز حوزه ورزش از چند روز قبل آغاز شده و با ادامه بررسی صلاحیت وزاری پیشنهادی در مجلس به لحظات حساس خود نزدیک می شود تا مشخص شود که «سیدحمید سجادی هزاوه» می تواند رای اعتماد را از نمایندگان مجلس بگیرد یا مثل ۱۰ سال قبل با دست خالی صحن خانه ملت را ترک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید سجادی برای اهالی ورزش چهره‌ای شناخته شده و نام آشناست. مردی که در دوران جوانی عناوین قهرمانی پرتعدادی را در دوومیدانی به کارنامه ورزش ایران افزود و رکوردهای ماندگاری را در آسیا و ایران به یادگار گذاشت. او در دوران ورزشی چهره ای محبوب بود و خاطرات خوشی را از خود بر جا گذاشت.

گزینه ابراهیم رئیسی برای وزارت ورزش اما پس از پایان دوران قهرمانی شرایط متفاوتی را تجربه کرد. او که به سمت ادامه تحصیلات رفته بود توانست دکترای برنامه‌ریزی در تربیت بدنی را دریافت کند و در کنار آن مسئولیت های مختلفی را هم بپذیرد که مهمترین آنها معاونت سازمان تربیت بدنی بود.

سجادی مدیریت باشگاه سایپا را هم تجربه کرد و در سال ۹۰ و در دولت احمدی نژاد برای تصدی وزارت ورزش به مجلس پیشنهاد شد اما نتوانست رای اعتماد نمایندگان را بگیرد و عرصه ورزش را برای چند سال ترک کرد تا به فعالیت های جانبی بپردازد و در کنارش تدریس در دانشگاه را هم در دستور کار قرار دهد.

حالا سجادی در آستانه یک محک بزرگ و جدی دیگر قرار گرفته است. او برای دومین بار به عنوان گزینه پیشنهادی راهی مجلس شده است و از روز شنبه تلاش برای گرفتن نظر موافق نمایندگان را آغاز کند. او بسیار امیدوار است با استفاده از تجربیات گذشته این بار با موفقیت «مانع» آخر را رد کند و بر صندلی وزارت ورزش و جوانان تکیه بزند.

دونده استقامت ایران این بار حمایت خوبی را از ابراهیم رئیسی پشت خود دارد که در صحن علنی مجلس به تمجید از سوابق گزینه پیشنهادی اش پرداخت و حمید سجادی را گزینه‌ای مناسب و «ورزشی» برای وزارت ورزش دانست و ابراز امیدواری کرد نمایندگان مجلس به او رای موافق دهند.

سجادی که از روز شنبه تلاش ها و رایزنی هایش را در مجلس آغاز کرده تا نظرات موافق بیشتری را به خود جلب کند، با استقبال اهالی ورزش مواجه شده و اکثر کارشناسان، صاحب نظران، روسای فدراسیون ها، برخی نمایندگان مجلس و مدیران ورزش او را گزینه ای شایسته و مناسب برای حضور در وزارت ورزش دانسته اند.

در حالی که موافقان حضور سجادی در وزارت ورزش با مصاحبه های پرتعداد خود سروصدای زیادی به راه انداخته اند و بر شایسته بودن وی مُهر تایید زده اند، مخالفان او که در خانه مجلس حضور دارند سکوت کرده اند و در انتظار روز رای گیری هستند.

پیگیری های خبرنگار مهر از وضعیت حمید سجادی در آستانه گرفتن رای اعتماد از مجلس نشان می دهد که او بر روی لبه تیغ قدم برمی دارد و برای آنکه بتواند از این وضعیت عبور کند نیاز به رایزنی و تعامل با گروه مخالفان دارد تا شرایط را به سود خود تغییر دهد.

آنچه مسلم است نظر موافق اهالی ورزش هر چند که در روشن کردن ذهن نمایندگان تاثیرگذار است اما نمی تواند در تعداد آرای موافق و یا مخالف تاثیر زیادی داشته باشد چرا که رای نهایی با ۲۹۰ نماینده ای خواهد بود که قرار است موضع خود در مورد سجادی را اعلام کنند.

روزهای باقی مانده تا رای گیری برای حمید سجادی حیاتی‌ترین ساعات و لحظات است تا بتواند نظر مخالفان خود که از جمله افراد تاثیرگذار مجلس نیز به شمار می روند را برگرداند و بر تعداد موافقانش بیفزاید تا ورزش این بار در همان مرحله اول وزیر خود را بشناسد و تکلیفش مشخص شود و کار دوباره به دوره سرپرستی و تکرار ماجرای معرفی وزیر و مجلس و رای اعتماد و ... کشیده نشود.

کد خبر 5286107 رضا خسروي

منبع: مهر

کلیدواژه: حمید سجادی وزارت ورزش و جوانان مجلس شورای اسلامی رای اعتماد به دولت سیزدهم فوتبال بازیهای پارالمپیک 2020 توکیو تیم فوتبال استقلال تهران تیم ملی فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس کشتی فرنگی مسابقات قهرمانی جهان کشتی آزاد لیگ برتر فوتبال ایران پارالمپیک باشگاه پرسپولیس احمد نوراللهی مهدی قائدی رای اعتماد وزارت ورزش حمید سجادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۶۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟

طبق آیین‌نامه داخلی مجلس تا زمان انتخاب هیئت رئیسه جدید، هیئت رئیسه سِنی متشکل از مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان منتخب، جلسات را اداره خواهد کرد و این هیئت رئیسه مسئولیت مراسم تحلیف را برعهده دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، روز جمعه 21 اردیبهشت 1403، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در 22 حوزه انتخابیه در سراسر کشور برگزار خواهد شد تا تکلیف 45 منتخب دیگر مجلس دوازدهم مشخص شود. این درحالی است که تکلیف 245 نفر از منتخبین مجلس دوازدهم در 11 اسفند 1402 مشخص شده و قرار است این افراد به مدت 4 سال بر صندلی سبز بهارستان تکیه بزنند.

منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس

اما سوالی که اکنون قبل از انتخاب هیئت رئیسه و رئیس جدید مجلس مطرح است این است که چه کسی مجلس دوازدهم را اداره خواهد کرد.

طبق ماده 10 قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، مسن‌‌ترین فرد از نمایندگان حاضر به‌‌عنوان رئیس سنی و فرد بعدی به ‌عنوان نایب‌رئیس و دو نفر از جوان‌ترین نمایندگان حاضر به سمت دبیر، معین می‌شوند و در جایگاه هیئت‌رئیسه قرار می‌گیرند. در صورت تساوی سن، هیئت‌رئیسه سنی با قید قرعه از بین مسن‌‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان حاضر تعیین خواهد شد.

وظیفه هیئت رئیسه سنی اداره جلسه افتتاحیه، انجام مراسم تحلیف ، اقتراع شعب و اجرای انتخابات هیأت ر ئیسه موقت است که بعد از تعیین ترکیب هیئت رئیسه موقت، کار هیأت رئیسه سنی به پایان می‌رسد.

مسن‌ترین نمایندگانی که در مجلس دوازدهم حضور دارند علی‌عسکر ظاهری متولد 1330 از حوزه انتخابیه مسجد سلیمان و حسینعلی شهریاری متولد 1330 از حوزه انتخابیه زاهدان هستند.

از آنجا که هر دو نماینده همسن هستند طبق ماده 10 قانون آیین‌نامه داخلی مجلس باید بین آن‌ها برای ریاست بر هیئت‌رئیسه سنی قرعه‌کشی شود.

جوان‌ترین نمایندگان مجلس دوازدهم هم روح‌الله نجابت متولد 1368 از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، عباس قدرتی زوارم متولد 1368 از حوزه انتخابیه شیروان و عبدالحسین همتی سراپرده متولد 1368 از حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان هستند که قرعه‌کشی مشخص می‌کند که چه کسانی می‌توانند در هیئت‌رئیسه سنی حضور داشته باشند.

اسامی مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگانی که در دور اول انتخابات موفق به حضور در مجلس شورای اسلامی شده‌اند به شرح ذیل است:

مسن‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

علی‌عسکر ظاهری

1330

مسجدسلیمان

حسینعلی شهریاری

1330

زاهدان

وحید احمدی

1331

کنگاور و صحنه و هرسین

سید محمد موحد

1331

کهگیلویه و بهمئی و چرام

محمدرضا محسنی ثانی

1331

سبزوار و جغتای و جوین

سید مسعود خاتمی

1332

گلپایگان و خوانسار

فداحسین مالکی

1333

زاهدان

کامران غضنفری

1335

تهران

مصطفی مطورزاده

1335

خرمشهر

عبدالغفور امان زاده

1335

گرگان و آق‌قلا

محمدمهدی مفتح

1335

تویسرکان

جبار کوچکی‌نژاد

1336

رشت و خمام

علی امامی‌راد

1336

کوهدشت و رومشکان

حسن قشقاوی

1336

رباط کریم و بهارستان

محمدصالح جوکار

1336

یزد و اشکذر

سید موسی موسوی

1337

لامرد و مهر

علی‌اکبر علیزاده برمی

1338

دامغان

حمیدرضا حاجی‌بابایی

1338

همدان و فامنین

بیت‌الله عبداللهی

1338

اهر و هریس

جعفر پورکبگانی

1339

بوشهر، گناوه و دیلم

 

جوان‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

روح‌الله نجابت

1368

شیراز و زرقان

عباس قدرتی زوارم

1368

شیروان

عبدالحسین همتی سراپرده

1368

زرند و کوهبنان

امیرحسینی ثابتی

1367

تهران

محسن فتحی

1366

سنندج، دیواندره، کامیاران

یاسر اسلام‌دوست

1365

طوالش و رضوانشهر و ماسال

زهرا خدادادی

1365

ملکان و لیلان

کمال حسین‌پور

1364

پیرانشهر

علی خضریان

1363

تهران

محمد سرگزی

1363

زابل

مهدی فلاح

1363

رشت و خمام

فاطمه جراره

1363

بندرعباس و قشم

مجتبی یوسفی

1362

اهواز

محمد خوش سیما

1362

گرمی و انگوت

زهرا سعیدی مبارکه

1362

مبارکه

ابراهیم رضایی

1361

دشتستان

مصطفی پوردهقان

1361

اردکان

بهشید برخوردار

1360

زرتشتیان

ولی داداشی

1360

آستارا

 

البته شایان ذکر است که بعد از برگزاری دور دوم انتخابات در 21 اردیبهشت ماه و مشخص شدن تکلیف 45 نماینده دیگر این دوره از مجلس، امکان تغییرات در لیست فوق وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بارسلونا فقط به یک بازیکن در خط حمله‌ خود اعتماد دارد
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • پوچتینو محکوم به کسب سهمیه لیگ اروپا؛ هانسی فلیک گزینه جانشینی نیست
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • بازی استقلال انقدر بد بود که تلویزیون را خاموش کردم | تیم نکونام با این وضعیت به مشکل می خورد