Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی خوزستان از صدور فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای پروژه مجموعه شهرک گردشگری گُدار شهرستان مسجدسلیمان خبر داد.

پیمان نبهانی اظهار کرد: صنعت گردشگری به عنوان یکی از صنایع برتر درحال توسعه، امروزه‌ جایگاه خاصی در اقتصاد کشورها دارد و ممکن است نقش فعال و مؤثری بر بهبود ساختار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشورها ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا براساس اعلام اداره‌کل میراث فرهنگی خوزستان، او ادامه داد: باتوجه به ظرفیت‌های بالقوه منابع آبی موجود در استان خوزستان از قبیل رودخانه‌ها، تالاب‌ها و دریاچه‌ مخازن سدها به منظور سرمایه‌گذاری و توسعه گردشگری آبی پیرامون منابع، تأسیسات آبی، رودخانه‌ها و سازه‌های آبی‌تاریخی، سازمان آب و برق خوزستان در نظر دارد بر مبنای تفاهم‌نامه فی‌مابین وزارت نیرو و وزارت میراث‌فرهنگی‌، گردشگری و صنایع‌دستی، نسبت به برگزاری فراخوان به‌منظور ارزیابی کیفی سرمایه‌گذاران پروژه شهرک گردشگری گُدار سد مسجدسلیمان اقدام کند.

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی خوزستان در توصیف این شهرک بیان کرد: مجموعه شهرک گردشگری گدار در ۲۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان مسجدسلیمان جنب سد گدار در شهرستان اندیکا واقع شده است.

او این طرح را فرصتی مناسب برای سرمایه‌گذاری در اماکن گردشگری آبی خوزستان دانست و افزود: این مجموعه با مساحت ۵۵ هکتار و اعیانی ۳۰ هزار متر مربع، از جمله معدود مجموعه‌هایی در کشور است که این قابلیت را دارا است تا طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های گردشگری نظیر طبیعت‌گردی، کوه‌نوردی، صخره‌نوردی، قایق‌سواری و دوچرخه‌سواری را در خود جای دهد.

نبهانی اضافه کرد: همچنین مسیر آبی منحصر به فرد حدفاصل دریاچه سد گدار تا پائین‌دست سد شهید عباسپور به طول ۲۵ کیلومتر، مناسب قایق‌سواری و اتوبوس دریایی است.

او درخصوص فراخوان این طرح توضیح داد: عنوان پروژه «بسته سرمایه‌گذاری شماره یک شهرک گردشگری گُدار» است. ضمن این‌که برآورد اولیه هزینه سرمایه‌گذاری نیز سه ‌میلیارد و ۴۸۴ میلیون تومان برای تکمیل و بهره‌برداری از کترینگ، فروشگاه و مجموعه زمین باگی و اقامتی ـ تفریحی (جمعاً ۱.۵ هکتار) است.

سرپرست معاونت گردشگری خوزستان خاطرنشان کرد: داوطلب شرکت در ارزیابی کیفی سرمایه‌گذار باید اسناد و مدارک خواسته ‌شده را در پاکت سربسته لاک و مُهر شده، تنظیم و حداکثر تا پایان وقت اداری ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ به شرکت سهامی سازمان آب و برق خوزستان به نشانی اهواز، بلوار گلستان، ساختمان پنج طبقه، سازمان آب و برق خوزستان، دبیرخانه سازمان، تسلیم کند.

او افزود: متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و بیان سؤالات احتمالی خود با شماره ‌تماس سرمایه‌پذیر (دفتر قراردادها): ۳۳۱۵۲۱۱۹(۹۸۶۱)+ تماس بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری استانی شهرستانها میراث فرهنگی خوزستان گردشگري مسجد سلیمان میراث فرهنگی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۸۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: معتقد هستیم پروژه‌ای از جمله تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند و از آن حمایت خواهیم کرد، اما در صورتی که هرکدام از مسیرهای پیشنهادی بخواهد مانعی برای ثبت جهانی طاق‌بستان باشد، با آن مخالفت خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، داریوش فرمانی امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت پرونده تله کابین طاق بستان، اظهار کرد: پاییز سال گذشته دفتر امور پایگاه‌های جهانی و ملی وزارت میراث فرهنگی پس از بررسی‌های انجام شده مخالفت خود را با اجرای تله کابین در طاق بستان اعلام کرد، اما به دنبال آن از طریق استان رایزنی‌هایی با وزارتخانه صورت گرفت تا یک نظر قطعی و نهایی را برای همیشه در خصوص این پرونده اعلام کنند.

وی افزود: مسئولان وزارت میراث فرهنگی از شهرداری کرمانشاه درخواست کردند تا مشاور پروژه جزئیات سه مسیر پیشنهادی خود را برای احداث تله کابین در طاق بستان در اختیار دفتر ثبت و حریم آثار و حفظ و احیا میراث معنوی و طبیعی وزارتخانه قرار دهد تا آن‌ها نیز کار کارشناسی دقیقی روی این پروژه داشته باشند و نظر نهایی خود را اعلام کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه پروژه تله کابین کرمانشاه در وزارت میراث فرهنگی هنوز در حال کارشناسی است، خاطرنشان کرد: آخرین نشست میان مدیرکل ثبت و حریم آثار وزارت میراث فرهنگی با کارشناسان و مشاوران شهرداری کرمانشاه هفته گذشته برگزار و مقرر شد یک اصلاحیه نهایی را روی نقشه پروژه داشته باشند و آن را دوباره به وزارت میراث فرهنگی تحویل دهند.

فرمانی اضافه کرد: مسئولان وزارت میراث فرهنگی در تلاش هستند تا راهکاری برای اجرای این پروژه پیدا کنند که البته این امر مستلزم ارائه جزئیاتی دقیق از نقشه مسیرهای پیشنهادی شهرداری برای احداث تله کابین است.

وی تاکید کرد: معتقد هستیم پروژه‌ای همچون تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند و از آن هم حمایت خواهیم کرد، اما در صورتی که هرکدام از مسیرهای پیشنهادی بخواهد مانعی برای ثبت جهانی طاق بستان باشد، با آن مخالفت خواهیم کرد.

کد خبر 749074

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند