Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – امیرمحمد بیات ملی‌پوش ۱۳۰ کیلوی کشتی فرنگی جوانان پس از کسب مدال برنز رقابت‌های جهانی روسیه گفت: خدا را شکر که دست خالی که به ایران بر نمی‌گردم، اما این مدال می‌توانست طلا باشد، ولی نشد که بشود و شرمنده مردم شدم، ان‌شاء الله در رده بزرگسالان تلاش بیشتری می‌کنم تا بتوانم مدال‌های خوش رنگ تری را بگیرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بیات با تشکر از کسانی که در این راه برای موفقیت او زحمت کشیده اند، اظهار داشت: از مسئولان فدراسیون کشتی و کادر فنی تیم کشتی فرنگی و پدر و مادرم و دایی هایم تشکر می‌کنم و ممنون زحماتی هستم که آن‌ها برای من کشیده اند.   دارنده مدال برنز سنگین وزن فرنگی جوانان جهان با اشاره به سطح بالای مسابقات جهانی روسیه، خاطر نشان کرد: هر کشتی گیری وارد یک رقابت می‌شود، با توجه به اینکه نماینده کشورش است، برای بهترین مدال روی تشک می‌رود و من هم دوست داشتم مدالی که می‌گیرم طلا باشد، اما متاسفانه در این رقابت‌ها نشد.   بیات درباره هدف بعدی اش پس از مدال جوانان جهان هم گفت: برای آینده من هم مثل همه کشتی گیران، مدال المپیک را هدف گرفته ام، مدالی که البته به هر کسی که تلاش بیشتری کند می‌رسد و من هم امیدوارم که با تلاشی که انجام می‌دهم بتوانم در این مسیر موفق باشم به هدفم برسم.

ملی پوش وزن ۱۳۰ کیلوی کشتی فرنگی جوانان افزود: حتی اطلاق کلمه سخت هم برای مسیر رسیدن به طلای المپیک خیلی کوچک است و نمی‌توان دشواری‌هایی که باید برای کسب مدال بزرگترین مسابقات را کشید را با هیچ کلمه‌ای توصیف کرد، اما من خودم را آماده این چالش بزرگ کرده ام.

محمدحسین آذرم دخت ملی پوش وزن ۷۷ کیلوگرم تیم جوانان پس از کسب مدال برنز مسابقات جهانی روسیه در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی گفت: خدا را شکر می‌کنم که توانستم مدال برنز را بگیرم، اگر روز اول اشتباه نکرده بودم، می‌توانستم حتی تا فینال هم جلو بروم، اما در روز دوم به خودم آمدم و بهتر کشتی گرفتم تا حداقل مدال برنز مسابقات را کسب کنم.

آذرم دخت با اشاره به سطح بالای مسابقات، اظهار داشت: با وجود کرونا، سطح مسابقات خیلی بالا بود، تیم‌ها با کشتی گیران بسیار آماده‌ای به روسیه آمده بودند و مخصوصا روس‌ها که میزبان بودند و با تمام توان در مسابقات جهانی حضور پیدا کرده بودند و داوری هم خیلی به روس‌ها کمک کرد و به نفع شان بود و این کاملا در قضاوت‌ها آشکار بود.

ملی پوش وزن ۷۷ کیلوگرم تیم جوانان فرنگی با بیان اینکه با تمام این مسائل برای مدال طلا در روسیه روی تشک رفته بود، افزود: با هدف کسب خوش رنگ‌ترین مدال یعنی طلا به جهانی جوانان آمدم، اما به مدالی که فکر می‌کردم نرسیدم و طلای من برنز شد، البته اگر اشتباه نکرده بودم قطعا طلا می‌گرفتم.

آذرم دخت تاکید کرد: جهانی جوانان اولین تجربه برون مرزی من بود و فقط در جام تختی در داخل کشور کشتی گرفته بودم و به امید خدا در مسابقات بعدی جبران می‌کنم.  خدا را شکر که شرمنده کادر فنی نشدم و از زحمات همه آن‌ها تشکر می‌کنم، ممنون آقای حسینی مربی ام هستم و خوشحالم که توانستم با این مدال گوشه‌ای از رنج‌هایی که به خاطر من کشیده اند را جبران کنم.

وی گفت: از مربی ام آقای نیادوست و پسرشان مسلم نیادوست که قهرمان آسیا هستند، تشکر می‌کنم، آقای نیادوست مربی دو و بدنسازی من بود و در شیراز خیلی برای آمادگی من زحمت کشیدند و در تیم ملی هم آقا فواد برای آمادگی جسمانی بچه‌ها زحمت زیادی کشیدند و از نظر بدنی بچه‌ها هیچ مشکلی نداشتند.

ملی‌پوش شیرازی تیم فرنگی جوانان با اشاره به اینکه هدفش مدال المپیک است، ادامه داد:آرزوی هر ورزشکاری طلای المپیک است و من هم از این قاعده استثنا نیستم و از امروز تلاشم را برای حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس و کسب مدال آغاز می‌کنم. قطعا مسیر دشوار وحریفان سختی پیش رو دارم، اما با کسب مدال جهانی جوانان، انگیزه زیادی برای تمرین دارم و این سبب شده تا پس از برگشتن به ایران و شهرمان شیراز، بعد از ۳، ۴ روز استراحت، تمریناتم را دوباره شروع کنم.

امیررضا ده بزرگی ملی‌پوش وزن ۵۵ کیلوگرم تیم جوانان فرنگی پس از کسب مدال طلای جهانی روسیه، در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی گفت: خوشحالم و خدا را شکر می‌کنم که در وضعیت سختی که مردم ایران به دلیل کرونا دارند و درگیر این بیماری هستند، با مدال طلا، ذره‌ای دلشان را شاد کنم.

ده بزرگی افزود: امیدوارم در مسابقات بعدی هم بتوانم خوش رنگ‌ترین مدال‌ها را بار دیگر برای ایران کسب کنم.

قهرمان وزن ۵۵ کیلوگرم کشتی فرنگی جوانان جهان با اشاره به هدفش برای این مسابقات، اظهار داشت: قبل از اینکه به مسابقات روسیه بیایم با خودم عهد کردم که با طلا به ایران برگردم و با کسب این مدال یک گام بزرگ برای طلای المپیک ۲۰۲۴ پاریس برداشتم.

ده بزرگی با بیان اینکه برای کسب مدال المپیک راه طولانی و سختی را در پیش دارد، تاکید کرد: کار سخت است، اما هیچ تلاش و زحمتی بدون نتیجه نمی‌ماند و امیدوارم با تمرین‌هایی که انجام می‌دهم، همین روند رو به جلو را ادامه بدهم.

ده بزرگی با بیان سختی‌های زیادی که برای کسب مدال طلای جوانان جهان کشیده است، خاطر نشان کرد: پس از اینکه در سال ۲۰۱۹، طلای نوجوانان جهان را گرفتم، با آمدن کرونا مسابقات لغو شد و یک سال و نیم از رقابت‌ها دور بودم، در این فاصله زمانی با کار روی ضعف هایم، آن‌ها را تبدیل به نقطه قوت کردم و ان شاء الله بعد از این مدال در رده بزرگسالان کشتی بگیرم.

دارنده مدال طلای فرنگی جوانان جهان اظهار داشت: می‌خواهم از مربیان، پدر و مادرم و بردارم تشکر کنم و ممنون مردم هستم که دعایشان پشت سر تیم جوانان بود. بیشتر بخوانید: پاداش میلیاردی در جیب مدال آوران کشتی المپیک انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون کشتی کشتی فرنگی مسابقات جهانی پس از کسب مدال فرنگی جوانان جهانی روسیه جوانان جهان ملی پوش وزن تیم جوانان کشتی فرنگی شکر می کنم خدا را شکر مدال برنز مدال طلا ده بزرگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش کشتی‌گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، چهل و چهارمین دوره رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی روز‌های ۶ و ۷ اردیبهشت‌ماه با حضور کشتی‌گیرانی از کشورمان و تیم‌های ارمنستان، سوریه و عراق در سالن شهرک نفت اهواز برگزار شد. حسین بیژنی کشتی‌گیر وزن ۵۵ کیلوگرم هم‌استانی در این رقابت‌ها توانست با غلبه بر کشتی‌گیرانی از کرمان، تهران و خوزستان به فینال مسابقات برسد. وی در فینال علی‌رغم شایستگی فراوان در برابر کشتی‌گیر قدر خوزستان شکست خورد و در جایگاه دوم این مسابقات قرار گرفت. حسین بیژنی در سال ۱۴۰۲ برای اولین‌بار کشتی استان را در مسابقات قهرمانی بزرگسالان فرنگی کشور صاحب یک مدال برنز کرد و همچنین در این مسابقات برای اولین بار ورزش کشتی استان را صاحب یک مدال کرد و افتخار دیگری را برای ورزش استان رقم زد. حسین بیژنی قهرمانی ارتش‌های ایران، نایب قهرمان امید‌های کشور، قهرمان بسیج کشور و نفر سوم بزرگسالان فرنگی کشور را در کارنامه ورزشی خود دارد. وی در باشگاه دانشگاه آزاد دهدشت زیر نظر مربیان پرتلاش خود سجاد جوشن، آرش هادی پور و افتخاری تمرین می کند.

دیگر خبرها

  • پایان کار دونده های ایران با دو مدال و کسب نخستین طلای جوانان
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • درخشش کشتی‌گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی
  • کسب نقره قهرمانی آسیا از سوی پرتابگر جوان ایران
  • جوانان ایران لایق رتبه‌های بالا در مسابقات بین‌المللی هستند
  • استاندار: امیدوارم خوزستان در المپیک صاحب مدال شوند
  • طلای تاریخی دختر ایرانی در قهرمانی آسیا
  • نشان طلای تاریخی عیدیان در ۴۰۰متر با مانع دختران
  • کسب طلای تاریخی دختر دونده ایران در قهرمانی آسیا
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است