Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان کشور گفت: انتظار می رود نقش خوراک در چرخه ی امنیت غذایی جدی گرفته شود و دولت جدید کارخانجات خوراک دام و طیور را بیشتر مورد حمایت قرار دهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،مجید جعفری حسینی، مدیرعامل اتحادیه تعاونی های کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان کشور درباره مشکلات متعدد در این بخش گفت: از قدیم مشکلات عمده ای از قبیل نداشتن فرهنگ مصرف صحیح خوراک آماده در مرغداری ها و مخصوصا دامداری ها در کشور وجود داشت و با توجه به مقرون به کم هزینه بودن تولید دان در واحدهای پرورشی بسیاری از مرغداران و دامداران اقدام به تهیه و خرید نهاده و تولید خوراک در واحدهای پرورشی خود می کردند و عملا بسیاری از آنان توجهی به کیفیت خوراک تولیدی در کارخانجات نداشتند و قیمت پایین ملاک سنجش آنان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان کشور گفت: انتظار می رود نقش خوراک در چرخه ی امنیت غذایی جدی گرفته شود و دولت جدید کارخانجات خوراک دام و طیور را بیشتر مورد حمایت قرار دهد

 جعفری در خصوص مشکلات فعلی کارخانجات خوراک دام کشور گفت: عدم تخصیص یارانه به کارخانجات تولید کننده خوراک از مشکلات عمده این بخش است، درحالی که دولت این یارانه را به مرغداران می دهد. از طرفی مرغداران و دامداران از پرداخت مالیات معاف هستند، درحالی‌که کارخانجات خوراک دام همانند سایر صنایع موظف به پرداخت مالیات هستند.

جعفری مشکل دیگر کارخانجات را مشکل بیمه بر شمرد و افزود: مرغداری ها و دامداری ها از پرداخت سهم بیمه کارفرما معاف هستند در حالی که این معافیت شامل حال کارفرمایان کارخانجات خوراک دام نمی شود.

وی افزود: با توجه به موارد فوق الذکر، قیمت تمام شده خوراک دام طبیعتا در کارخانجات تولیدکننده خوراک بالا می رود و از این رو، مرغداران و دامداران ترجیح می دهند بجای خرید خوراک دام آماده که کیفیت بالایی دارد و ضریب تبدیل را هم بهبود می بخشد، از مواد خام استفاده نموده و این نهاده ها را با آسیاب و میکسر در واحدهای خود تبدیل به خوراک نمایند.

جعفری افزود: اگرچه تا اواخر سال 1398 اوضاع به همین منوال بود ولی کارخانجات همچنان به فعالیت خود ادامه دادند و به دلیل اینکه کارخانجات با مشکلات عدیدی روبرو شده بودند معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی تصمیم گرفت که نهاده ها از طریق بازارگاه توزیع شود، ولی مشکلی که وجود داشت نادیده گرفتن سهم کارخانجات بود و سهمیه ذرت و سویا فقط برای مرغداران و دامداران پیش بینی شده بود.

وی افزود: با تلاش وافر دست اندرکاران بخش، کارخانجات نیز به بازارگاه افزوده شدند و هم اکنون مرغدارانی که تمایل داشته باشند می توانند سهمیه نهاده خود را به کارخانجات منتقل کنند ولی با توجه به مابه‌التفاوت قیمت دولتی ذرت و سویا و حتی جو نسبت به بازار آزاد، مرغداران و دامداران تمایلی به انتقال سهمیه خود به کارخانجات ندارند.

مدیرعامل اتحادیه کارخانجات گفت: تمام این عوامل باعث شدند که بسیاری از کارخانجات خوراک دام تعطیل شوند و بسیاری هم با ظرفیت کم و تعدیل نیرو با حداقل توان فعالیت کنند.

جعفری یاد آور شد: با روی کار آمدن دولت جدید 700 کارخانه خوراک دام و طیور با توجه به صرفه جویی در مصرف نهاده که از مزایای خوراک آماده است همچنین بالا بودن کیفیت و امنیت غذایی که این خوراک تولیدی کارخانجات برای مصرف کنندگان فراهم می آورد، انتظار می رود نقش خوراک در چرخه ی امنیت غذایی جدی گرفته شود و دولت جدید کارخانجات خوراک دام و طیور را بیشتر مورد حمایت قرار دهد،  ضمن اینکه به نظر می رسد در هیچ کشور دیگری از ذرت و سویای خام در مرغداری ها و دامداری استفاده نمی شود و استفاده از خوراک دام آماده هم از نظر اقتصادی و هم از نظر بازدهی مقرون به صرفه تر است.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرغداران و دامداران کارخانجات خوراک دام مدیرعامل اتحادیه خوراک دام و طیور جدی گرفته شود نقش خوراک دولت جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می‌ شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

کد خبر 6092324

دیگر خبرها

  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد