Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از کاهش تعداد بیماران کرونا بستری در بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: با اینحال اگر سوله‌ای در مرکز استان در اختیار ما قرار بگیرد آن را تبدیل به بیمارستان صحرایی می‌کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  گرگان ، عبدالرضا فاضل ظهر امروز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار داشت: خوشبختانه پس از یک ماه شرایط طاقت فرسا در گلستان، طی سه روز گذشته شاهد شیب نزولی کرونا در استان هستیم اما ممکن است این روند سینوسی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر هزار و 806 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان گلستان بستری هستند که تعداد آنان نسبت به روز گذشته 90 نفر کمتر شده است.

فاضل ادامه داد: از این تعداد 228 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه و 80 بیمار به دستگاه ونتیلاتور وصل هستند و متاسفانه در شبانه روز گذشته 21 بیمار گلستانی بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند.

وی خاطرنشان کرد: در شبانه روز گذشته 291 بیمار جدید بستری و 340 بیمار ترخیص شدند که نسبت ترخیص به بستری امیدوار کننده است و تلاش می‌کنیم این روند ادامه داشته باشد.

بیمارستان رباط‌کریم پیشرو در مداوای بیماران کرونایی/ استفاده صحیح از زیرساخت‌ها سبب عدم نیاز به بیمارستان صحرایی شد3 نقاهتگاه صحرایی برای بیماران کرونایی در استان گیلان برپا می‌شودبیمارستان صحرایی نیروی دریایی ارتش در رشت برپا شد

وی یادآور شد: همچنین در شبانه روز گذشته 830 بیمار سرپایی به اورژانس‌های 24 ساعته مراجعه و 711 بیمار سرپایی هم داروی رمدسیویر دریافت کردند که تعداد این بیماران هم نسبت به روزهای گذشته کمتر شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: پیک پنجم قابل پیش بینی نبود و سعی کردیم زیرساخت‌های بیمارستان‌ها را ارتقا دهیم، طی یک ماه اخیر پنج دستگاه اکسیژن ساز به بیمارستان‌های بندرترکمن، بندرگز، مینودشت و کلاله اضافه شد تا کمبود اکسیژن جبران شود.

فاضل افزود: همچنین 55 دستگاه ونتیلاتور به بیمارستان‌های استان اضافه شد و اگر درگیر پیک ششم شویم از اکنون به دنبال بازسازی بیمارستان‌های قدیمی در شهرهای علی آباد، مینودشت و بندرگز هستیم.

وی با اشاره به نیاز مرکز استان به بیمارستان صحرایی ادامه داد: اگر در مرکز استان سوله‌ای در اختیار ما قرار بگیرد آن را تبدیل به بیمارستان صحرایی خواهیم کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان  نیز با اشاره به روند واکسیناسیون در استان گفت: تا کنون 577 هزار دز واکسن در اختیار استان قرار گرفته که 460 هزار و 920  دز تزریق شده است.

ناهید جعفری افزود: 382 هزار و 900 گلستانی حداقل یک دز واکسن دریافت کرده‌اند و به 77 هزار و 970 نفر هم دو دز از واکسن‌های کرونا تزریق شده است.

وی ادامه داد: در مجموع حدود 30 درصد از مردم استان گلستان واکسینه شدند؛ به عبارتی دیگر 34.5 درصد شهرنشینان و 21.8 درصد روستانشینان استان واکسن دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام/588/ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیمارستان صحرایی روز گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۰۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر

مرکز دفاع مدنی در غزه اعلام کرد از دبیرکل سازمان ملل درخواست کرده کمیته بین‌المللی مستقلی را برای تحقیقات درباره جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه به ویژه در مجتمع پزشکی ناصر، تشکیل دهد.

به گزارش ایسنا، محمود بصل، سخنگوی دفاع مدنی در غزه گفت: ما از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل خواستیم کمیته تحقیقات مستقلی را درباره کشتارهای جمعی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به ویژه کشتارهای مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس تشکیل دهد.

به نقل از خبرگزاری سما، وی افزود: تیم‌های نجات تاکنون توانستند پیکر ۳۹۲ شهید را از گورهای جمعی در مجتمع پزشکی ناصر بیرون بکشند که ۱۶۵ تن از آنها به سختی توسط خانواده‌ها و نزدیکانشان شناسایی شده‌اند. ۱۱۰ پیکر دیگر نیز از خارج ساختمان این مجتمع و در اطراف آن در غرب خان یونس بیرون کشیده شدند.

وی گفت: ما بیش از ۵۰۰ ابلاغیه را از شهروندان درباره مفقود شدن فرزندانشان در منطقه خان یونس دریافت کردیم.

جمعه دفاع مدنی غزه از پایان عملیات جستجو و بیرون کشیدن پیکر شهدا از گورهای جمعی مجتمع پزشکی ناصر بعد از حدود یک هفته خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی هفت آوریل بعد از چهار ماه از آغاز عملیات زمینی برای آزاد کردن اسرای خود از خان یونس عقب نشینی کرد.

محمود بصل گفت: عملیات جستجوی شهدا ۲۴ ساعته در سرتاسر نوار غزه ادامه دارد. ما با مشارکت وزارت بهداشت و خدمات پزشکی و طب جنایی تمام این جنایت‌ها را مستند کرده و اسناد و مدارک و تصاویر و ویدیوهای لازم برای کشف جنایت‌های رژیم اشغالگر در مجتمع پزشکی ناصر را در اختیار داریم. پیکرهایی که از این گورها بیرون کشیدیم نشان می‌دهد که دهان برخی از شهدا بسته شده بود و این رژیم برخی دیگر را برهنه کرده بود. بعضی از آنها دست و پایشان بسته شده و بعد در این گورها دفن شده بودند. پیکر شهدا نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر مرتکب جنایت‌های نسل کشی و ضد انسانی شده که ایجاب می‌کند یک کمیته بین‌المللی مستقل برای تحقیقات در این خصوص تشکیل شود. ما پیکر کودکان، سالمندان، زنان و جوانان را از این گورها بیرون کشیدیم. این نخستین جنایت در این نوع نبود بلکه ارتش رژیم اشغالگر چنین جنایت‌هایی را در تمام مناطق غزه انجام داده است. این جنایت‌ها در مجتمع الشفا، بیمارستان المعمدانی در شهر غزه و بیمارستان کمال عدوان در شمال نیز انجام شده است.

وی بر اهمیت تحقیقات درباره جنایت‌های بیمارستان ناصر و سلاح‌ها و مهماتی که در عملیات قتل فلسطینی‌ها استفاده شده، تاکید کرد و گفت: ما احتمال می‌دهیم که از مواد و تجهیزات ممنوعه بین‌المللی در جنگ اسرائیل استفاده شده باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم