Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مصطفی نباتی‌نژاد عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از آنجا که مدیریت شهری به طور اعم و شورا و شهرداری به طور اخص عملا محدودیت موضوعی نداشته و اداره شهر دربرگیرنده موضوعات مختلف و متنوع است، باشگاه شهر اندیشان پلتفرمی خواهد بود که دسترسی تمام تصمیم‌گیران مدیریت شهری را به بهترین و خبره‌ترین متخصصان در حوزه‌های مختلف تسهیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در مورد فرایند عضویت و همکاری در باشگاه شهر اندیشان، گفت: در گام اول شناسایی خبرگان برجسته حوزه‌های موضوعی مختلف پیگیری می‌شود؛ در این گام تأکید بر این است که به ظرفیت اصفهان محدود نشویم. اگرچه این ظرفیت به واسطه وجود دانشگاه‌های تراز اول و صاحبان برجسته کسب‌وکار در شهر و استان بسیار بالاست، اما تلاش می‌کنیم که نخبگان خارج از اصفهان و حتی کشور را نیز در فهرست باشگاه شهراندیشان قرار دهیم.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گام دوم فرایند را اعلام فراخوان معرفی خبرگان عنوان کرد و افزود: به هر حال فهرست تهیه شده در مرکز ممکن است کاستی‌هایی داشته باشد و افرادی از قلم افتاده باشند. به همین دلیل فرمی تهیه می‌شود تا افرادی که فکر می‌کنند می‌توانند در حوزه‌های موضوعی مشخص (همچون اقتصاد، حقوق، فرهنگ و اجتماع، سلامت، معماری، شهرسازی، گردشگری، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مذهب، هنر، آب، محیط زیست، مدیریت بحران، حمل‌ونقل، انرژی و تأسیسات شهری، مسکن و ساختمان، صنعت، کسب‌وکار و ...) به شهر اصفهان خدمت کنند نیز از این طریق به باشگاه شهراندیشان افزوده شوند.

وی با تاکید بر اینکه نکته مهم در پیوست طرح این است که ما صرفا به دنبال راهکار برای مسائل و معضلات شناسایی شده نیستیم، توضیح داد: نیاز داریم افراد آشنا در حوزه‌های موضوعی مختلف، برای ما مسئله یابی نیز انجام دهند. بنابراین، فرم همکاری در باشگاه شهراندیشان به شکلی تنظیم خواهد شد که افراد بتوانند مسائل کل شهر یا ناحیه‌ای خاص از آن را نیز بیان کنند. اگر بیان مسئله با راه حل باشد که بسیار عالی است، اما اگر هم نباشد، دیگر خبرگان باشگاه می‌توانند برای مسئله ذکر شده راهکار ارائه کنند.

نباتی‌نژاد با اشاره به گام نهایی فرایند تاسیس باشگاه شهر اندیشان، گفت: در گام سوم نیز پلتفرمی برای تسهیل دسترسی حقیقی و مجازی به اعضای باشگاه ایجاد خواهد شد.

وی هدف اصلی از تشکیل این باشگاه را تسهیل و تسریع دسترسی تصمیم‌گیران شهری به خبرگان حوزه‌های موضوعی دانست و افزود: این تصمیم‌گیران ممکن است اعضای کمیسیون‌های تخصصی شورا یا مدیران ارشد نهاد‌های مختلف شهری بوده که برای شناسایی مسئله، یافتن راهکار و یا ارزیابی یک طرح یا لایحه پیشنهادی به خبرگان باشگاه مراجعه کنند.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در پاسخ به این سئوال که چه کسانی می‌توانند عضو این باشگاه شوند، گفت: ما از عبارت «شهراندیشان» استفاده می‌کنیم که هم به تخصص و هم به دغدغه‌مندی اعضای باشگاه برای شهر اصفهان اشاره دارد؛ بنابراین از هر کسی که دغدغه بهبود وضعیت شهر را داشته و در موضوعات مشخصی حرفی برای گفتن دارد، دعوت می‌کنیم که به عضویت باشگاه در بیاید.

وی خاطرنشان کرد: ما به جای واژه «نخبگان» که معمولا به افراد دانشگاهی و دارای تحصیلات عالی اشاره می‌کند، از واژه «خبرگان» استفاده کردیم تا به اساتید دانشگاه و افراد دارای تحصیلات دانشگاهی محدود نشویم، چرا که اصفهان ظرفیت عظیم کسب‌وکار‌های خرد و کلانی دارد که مدیران آن‌ها در حوزه خود واقعا خبره هستند. بنابراین، تلاش خواهیم کرد از ظرفیت افراد «متخصص بدون مدرک» نیز در این باشگاه بهره بگیریم.

منبع:ایسنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر مدیریت شهری حوزه های موضوعی شهر اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۱۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست

شورای‌عالی حفاظت محیط زیست به ریاست رئیس جمهور تشکیل و مشکل تعارضات محیط زیستی در ۵ استان فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان رفع و درباره ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده و نیز اصلاح و بازنگری حدود و شمولیت ۵ منطقه دیگر تصمیم‌گیری شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز پنجشنبه به ریاست سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور تشکیل شد، 6 دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای 5 عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت 5 منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسئولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهمترین ماموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت‌ دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

وی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفا سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست
  • آغاز تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲ حوزه انتخابیه اصفهان
  • طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد
  • اجرای محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ منطقه اراک
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • مصوبات شورای ترافیک شهرستان هرسین لازم الاجرا و الزام آور است
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه