Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران عصر امروز در نشست ویژه ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا با حضور مدیران عامل ۱۳ بانک خصوصی و دولتی که در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا اظهار کرد: حرکت به سمت ایجاد مراکز مناسب در بانک ها، ترویج ارائه خدمات الکترونیک توسط بانک‌ها از جمله تصمیم‌های انجام شده در جلسه قبلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به شرایط پیک پنجم بیماری کرونا، بانک توجه زیادی به بحث مشتری مداری و صیانت از سلامت مشتریان داشته و مقام معظم رهبری راهبردی در عرصه پیشگیری، اگاه سازی، مداخلاتی و درمانی فرمودند که این رهنمود‌ها بسیار راهگشاست.

او ادامه داد: بر اساس سند ملی واکسیناسیون کارمندان بانک جز مشاغل پر خطر هستند و این کارمندان مواجهه زیادی با مردم هستند. در حال حاضر ۲۴۰ هزار نفر از سیستم بانکی در کشور واکسینه شده که در تهران حدود ۶۸ هزار نفر از کارمندان بانک نیز واکسن را دریافت کرده اند.

زالی بیان کرد: با کمک ستاد و کارشناسان بانکی باید شیوه‌های جدید بازنگری و بررسی مجدد قرار بگیرند. بانک‌ها همواره نشان داده اند که اقدامات درخشانی را در کشور انجام داده اند. بیماریابی و انجام تست‌های تشخیصی باید به سمت گروه‌هایی برده که از نظر اپیدمیولوژی در اولویت بالاتری قرار دارند.

او‌افزود: انجام تست رایگان فرایند بیمار یابی را متقن‌تر کرده، زیرا در چنین شرایط اقتصادی برای برخی از سرپرست خانوار‌ها دشوار است. بانک‌ها می‌توانند در زمینه تست‌های تشخیصی کمک‌های مالی کنند. کمک‌های مومنانه برای افراد کم برخوردار باید بیشتر از گذشته شود تا پیکج هوایی شامل ماسک و مواد ضد عفونی به دست افراد کم توان برسد. امروزه می‌توان تامین ونتیلاتور، تانک اکسیژن با اسم هر بانک را در بین بیمارستان‌های کشور توزیع کرد. پروژه‌های بیمارستانی تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی کرده اند و بانک‌ها می‌توانند برای اتمام این طرح‌ها به ما کمک مالی کنند.

زالی افزود: امروزه می‌توان تسهیلاتی برای کادر درمان و مدافعان سلامت توسط بانک‌ها درنظر گرفت. برخی از شیوه نامه‌های رعایت نکات بهداشتی در بانک‌ها باید مورد بازنگری و ارزشیابی قرار بگیرند. شرکت‌های دانش بنیان کار‌های خوبی در زمینه تولید تجهیزات مختلف انجام داده اند و این شرکت‌ها نیازمند سرمایه گذاری و حمایت‌های مالی توسط بانک‌های عامل هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری کرونا واکسن کرونا بیماری کرونا بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۱۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: در راستای مقابله با بیماری نیوکاسل، طرح واکسیناسیون طیور در زنجان اجرا شد.

محمدباقر حاج‌کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در راستای برنامه ملی کنترل بیماری نیوکاسل و بر اساس وظایف قانونی سازمان دامپزشکی کشور در مبارزه با بیماری‌های دام و طیور و جلوگیری از سرایت و انتشار آنها، مرحله دهم واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی با استفاده از واکسن مقاوم به حرارت علیه بیماری نیوکاسل در سطح استان اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه نیوکاسل یک بیماری ویروسی است، گفت: در زمان وقوع به دلیل سرعت بالای انتشار بیماری در جمعیت طیور صنعتی و بومی معمولاً نمی‌توان درمان خاصی انجام داد.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی زنجان گفت: طی دو ماه گذشته بیش از ۳۵۷ هزار و ۷۰۰ قطعه طیور بومی در روستاهای شهرستان‌های تابعه استان با واکسن نیوکاسل مقاوم به حرارت به صورت آشامیدنی مورد واکسیناسیون رایگان قرار گرفتند.

حاج‌کاظمی گفت: نیوکاسل یکی از بیماری‌های مهم و قابل توجه در گله مرغ و خروس یا ماکیان است که در صورت بروز، سبب خسارات سنگین به پرورش‌دهندگان طیور صنعتی (مرغداری‌ها) و روستاییان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح واکسیناسیون رایگان جمعیت طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل علاوه بر بالا بردن سطح ایمنی در طیور بومی، مانع از سرایت بیماری به مجموعه‌های پرورش صنعتی طیور می‌شود.

کد خبر 748669

دیگر خبرها

  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد