Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از خبرگزاری « رویترز » ، « نارندرا مودی » نخست وزیر هند اعلام کرد برنامه زیرساخت های ملی به ارزش ۱۰۰ تریلیون روپیه معادل با ۱.۳۵ تریلیون دلار که به تولید شغل و گسترش استفاده از سوخت های پاک که یکی از اهداف این کشور برای مبارزه با تغییرات اقلیمی است، منجر می شود به راه خواهد افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نارندرا مودی در طول سخنرانی اش در روز جشن استقلال این کشور در دهلی نو  افزود: برنامه زیرساخت به نام « گاتی شاکتی » به تقویت بهره وری صنایع و تقویت اقتصاد کمک خواهد کرد. 

نخست وزیر همچنین هدفی برای استقلال در زمینه انرژی تا سال ۲۰۴۷ را مطرح کرد و گفت: این هدف با تلفیق تحرک برقی و رفتن به سوی اقتصاد گازی و تبدیل کشور به کانون تولیدات هیدروژنی محقق خواهد شد. 

وی در ادامه افزود: هند سالانه بیش از ۱۲ تریلیون روپیه برای واردات سوخت و انرژی هزینه می کند و استقلال در زمینه انرژی بسیار ضروری و لازم است. 

مودی بدون اشاره به جزئیات این برنامه اضافه کرد: این برنامه به کارخانه های محلی کمک می کند تا در ابعاد جهانی به رقابت بپردازند و مسیر خود را برای رشد اقتصادی آینده بگشایند. 

تقویت زیرساخت ها در هند به عنوان سومین قدرت اقتصادی آسیا از برنامه های اصلی مودی برای بازگرداندن این کشور به شرایط پیش از همه گیری ویروس کروناست که موجب کاهش پرشیب رشد  اقتصاد این کشور شده است. 

 سال گذشته بازده اقتصادی هند تا ۷.۳ درصد سقوط کرد و موج دوم همه گیری ویروس کرونا بهبود شرایط اقتصادی در این کشور را به تاخیر انداخت. 

برچسب‌ها هند ویروس کرونا توسعه اقتصادی اشتغال زایی پروندهٔ خبری همه‌گیری قرن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ویروس کرونا توسعه اقتصادی هند ویروس کرونا توسعه اقتصادی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۱۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • روایتگری عملیات وعده صادق به سبک پرده خوانی
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟