Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان این‌که ما با یکی دو کشور اروپایی برای واردات واکسن فایزر و مدرنا وارد مذاکره شدیم، گفت: در حال حاضر ۸۵ درصد معلمین سراسر کشور را واکسینه کردیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ علیرضا رئیسی در برنامه تلویزیونی گفتگوی ویژه خبری گفت: درمورد محدودیت‌ها بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیلی اصناف به جز مشاغل گروه یک تا روز 30 مرداد برقرار بود و منع تردد بین استانی نیز تا 5 شهریورماه برقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما از اصناف قدردانی می‌کنیم که در همه ایام کرونا بسیار همکاری کردند و این بار همکاری بسیار فوق‌العاده بود.

وی افزود: بنا بر این بود که از تعطیلات تاسوعا و عاشورا استفاده کنیم که رعایت اصناف بالاتر از 80 درصد اتفاق افتاد. از طرفی 7 گروه از مشاغل بیشترین سرایت بیماری را دارند که شامل رستوران‌‌ها، کافه‌‌ها، باشگاه‌‌ها، استخرهای سرپوشیده، نمایشگاه‌های تخصصی و عمومی در فضای بسته و ... می‌شوند و روز گذشته مصوب شد این مشاغل همچنان تعطیل باشند. درباره پاساژها و بازارهای سرپوشیده نیز بنا بر این شد که با پروتکل‌‌های سختگیرانه پیش برویم. کسب و کارها تعطیل می‌‌شود و توان جبران کل یا بخشی از خسارت افراد وجود ندارد و نمی‌‌توان ادامه‌دار مشاغل را تعطیل کرد.

وی گفت: ما از تجمع و تهویه نامناسب می‌ترسیم، اما اگر پاساژی باشد که تهویه آن مناسب باشد و افراد ماسک بزنند و پاساژگردی رخ ندهد و خرید در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گیرد، می‌توانند فعال باشند. پروتکل‌ها در ارتباط با پاساژها و بازارهای سرپوشیده تغییر خواهد کرد و ابلاغ می‌‌شود. برخی حتی می‌دانند کرونا چه خطراتی دارد اما باز هم پروتکل‌‌ها را رعایت نمی‌کنند و در مقابل دوربین صداوسیما می ‌گویند کیلومترها از شهرشان دور شدند که بیایند یک بستنی بخورند و بروند. زمانی بحث این بود که ما اطلاع‌‌رسانی و آگاهی‌‌بخشی را افزایش دهیم، اما آیا اکنون سطح اطلاعات مردم در مورد کرونا پایین است؟ خیر، به نظر من به قدر کافی اطلاع‌رسانی شده است، اما اکنون حساسیت‌‌ها کاهش‌ یافته است.

دلتا؛ سوش غالب کرونا در دنیاست

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: هیچ کاری برای مقابله با کرونا به تنهایی کافی نیست. واکسیناسیون مهم است، اما باید پروتکل‌‌ها هم رعایت شود. در حال حاضر در آمریکا میزان مرگ و میر کرونایی ظرف یک ماه از حدود 110 نفر به بالاتر از 1000 نفر رسیده است و شرایط اروپا هم همین‌ گونه است، زیرا ماسک‌ها را بعد از واکسیناسیون برداشتند. اروپا جام ملت‌‌های اروپا را برگزار کرد و همه رفتند در استادیوم‌ نشستند و پس از آن 3400 نفر مبتلا شدند. اکنون 90 درصد سوش غالب ویروس در دنیا نوع دلتا است و برخی کشورها نیز درگیر سوش لامبدا شده‌اند.

پاسخ به شبهات درباره واکسن کرونا

وی درباره واردات واکسن کرونا بیان کرد: تلاش‌‌های خوبی در این زمینه صورت گرفته است و چهار جلسه کاربردی خوب در این زمینه با تمام عوامل موثر داشتیم و حتی رئیس جمهور ما با رئیس جمهور چین در این مورد تلفنی صحبت کردند. ما تا پایان شهریور قطعا حدود 30 میلیون دُز واکسن وارداتی خواهیم داشت. با یک تفاهم‌‌نامه دیگر از مهرماه، 15 میلیون دز واکسن وارداتی دیگر و در آبان‌ نیز 15 میلیون دز دیگر به دستمان می‌‌رسد که در تماس تلفنی رئیس جمهور کشورمان با رئیس جمهور چین قرار شد میزان واکسن آبان ماه در همان مهرماه به دستمان برسد، بنابراین اگر از حالا تا پایان مهر 60 میلیون دز واکسن داشته باشیم، می‌‌توانیم تا اول آبان به واکسیناسیون تا سن 30 سال برسیم.

رئیسی در پاسخ به انتقادات به تاخیر در واردات واکسن، تاکید کرد: قبل از این هم تلاش برای واردات صورت می‌‌گرفت، اما به عنوان مثال تا زمانی که کشور چین یک میلیارد و 300 هزار دُز واکسن تزریق نمی‌کرد به ما یا سایر کشورها واکسن نمی‌داد. کشوری مثل کانادا که هم‌‌پیمان آمریکاست، 3.7 برابر نیازش واکسن از آمریکا پیش ‌خرید کرده است ولی آمریکا تا زمانی که بالای 50 درصد مردم خود را واکسن نزد، به کانادا واکسن نداد. سبد کووکس و قرارداد خرید واکسن از روسیه و قرارداد با چین اقدامات مهم ما برای واردات واکسن بود و تاکنون بیشترین واکسن را هم کشور چین به ما داده است. اینکه برخی مطرح می‌کنند پس چرا کشوری مثل آمریکا یا ... به فلان کشور همسایه واکسن داد برای این بود که آنها در کارآزمایی بالینی واکسن شرکت کردند و استراتژی ما این نبود. هزاران برگ سند برای اقداماتی که برای واردات واکسن انجام دادیم وجود دارد.

رئیسی گفت: رئیس جمهور کشورمان تاکید کردند اولویت اول دولت بحث کروناست و در ارتباط با تامین ارز برای واکسن هیچ مشکلی نداریم. نهادهای مرتبط نیز تمام تلاش خود را انجام می‌دهند. نگرانی مردم برای واکسن طبیعی است، اما این شبهه که آمریکا به ما واکسن فایزر و مدرنا می‌داد اصلاً درست نیست. ما با یک یا دو کشور اروپایی وارد مذاکره شدیم برای گرفتن واکسن فایزر و مدرنا که اگر کارها خوب پیش برود حتما وارد خواهیم کرد. این موضوع خارج از تعهد کووکس است.

وی افزود: این شبهه وجود دارد که ما گفتیم چون واکسن تولید داخل داریم، واکسن وارد نکنند تا ما واکسن‌هایمان را بفروشیم. به عنوان کسی که از اول کرونا در ریز به ریز امور قرار دارم، می‌گویم این‌گونه نیست و اگر واکسن دیر رسید برای این بود که به ما واکسن ندادند. واکسن‌هایی که وارد می‌شود توسط سازمان غذا و دارو تایید می ‌شود و اینکه بگویند واکسن با کیفیت بد به دست ما می‌‌رسد درست نیست.

وی افزود: درمورد واکسن داخلی نیز ظرف سه هفته آینده تحول خوبی در میزان تولید واکسن داخلی ایجاد خواهد شد و از مهر به بعد به تولید 10 تا 15 میلیون دوز واکسن می‌‌رسیم.

او درباره عوارض تزریق واکسن کرونا تصریح کرد: هر واکسنی که اکنون تولید می‌شود صرف نظر از اسم آن، حتما عارضه دارد اما این موضوع مثل هر دارویی است که عوارض دارد. کرونا می‌تواند هزار عارضه داشته باشد اما در مقابل، واکسن چنین نیست. عوارض شایع تب و درد دست و ... طبیعی است. عوارض شدیدتر نیز درصد بسیار پایینی دارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: با توجه به اینکه بازوی بالارونده پیک پنجم کرونا بسیار بلند بود یکی از نگرانی‌های ما این بود که نمی‌دانستیم قله بیماری کجاست و در 90 درصد استان‌ها پیک پنجم، بلندترین پیک بوده است. از طرفی در بسیاری از استان‌ها به جز سیستان و بلوچستان و یزد که روند نزولی شده است، تازه به قله رسیدند. کوچک‌ترین غفلت می‌تواند مجددا روند را صعودی کند.

واکسیناسیون 85 درصد معلمان تاکنون

وی درباره بازگشایی مدارس تصریح کرد: این موضوع امر بسیار مهمی است و مقرر شد دو تیم برای این امر تشکیل شود که یک تیم وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش است. به طور کلی رویکرد ستاد ملی برمبنای بازگشایی مدارس به صورت حضوری است اما با اصول شرایط لازم بنابراین از اول مهرماه مدارس به شکل مجازی بازگشایی می‌شود. ما در کشور 112 هزار مدرسه داریم که از این تعداد 62 هزار 500 مدرسه زیر 100 نفر هستند و مبنایی که قائل شدیم این است که هیچ کلاسی نباید بیش از 15 نفر باشد و در خیلی از مناطق این شرایط فراهم است. درحال حاضر 85 درصد معلمین سراسر کشور را واکسینه کردیم و در همین هفته مابقی نیز دز اول را دریافت خواهند کرد. از طرفی تمام کادر مدارس مشمول دریافت واکسن هستند و سرویس مدارس هم واکسینه خواهند شد و وقتی می ‌گوییم تا اول آبان 30 ساله‌ها واکسینه می‌‌شوند، یعنی پدر و مادران هم واکسینه می‌‌شوند و فقط دانش ‌آموزان باقی می‌مانند که این موضوع هم جای بحث دارد.

سازمان جهانی بهداشت: 8.5 میلیون دوز واکسن کرونا در مرداد و شهریور وارد ایران می‌شودزیرساخت تولید ماهانه 25 تا 30 میلیون دوز واکسن برکت فراهم شده است + پاسخ به شبهاتاجازه واردات واکسن "فایزر و مدرنا" صادر شد!ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا برای 50 ساله‌ها آغاز شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا مقابله با کرونا فایزر و مدرنا واردات واکسن برای واردات واکسن کرونا رئیس جمهور ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد