Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران ،برخی افراد از درد در دنده‌های خود شکایت دارند. این نوع درد می‌تواند به دلیل طیف گسترده‌ای از مسائل بروز کند.

به گزارش لیو هلثی، از جمله رایج‌ترین دلایل بروز درد در ناحیه دنده‌ها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- سنگ صفرا

سنگ صفرا به تشکیل سنگ‌های ریز از جنس کلسترول در کیسه صفرا اطلاق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درد غالباً دنده‌های بخش راست بدن را درگیر می‌کند. شایع‌ترین علائم سنگ صفرا که آن را از سایر درد‌های متمایز می‌کند شامل موارد ذیل است:

۱- تب بالا

۲- درد مداوم و مستمر

۳- تپش قلب

۴- زردی (یرقان)

۵- خارش پوست

۶- اسهال

۷- تب و لرز

۸- گیجی

۹- از دست دادن اشتها

۲- سنگ کلیه و عفونت کلیه

سنگ کلیه در نتیجه تجمع مواد معدنی مانند کلسیم در لایه‌های داخلی کلیه بروز می‌کند. این بیماری به ویژه در افراد ۳۰ تا ۶۰ ساله بسیار رایج است. کم آبی بدن یکی از عوامل مهم در بروز این بیماری است. سنگ کلیه باعث بروز درد شدید در زیر دنده‌های بخش راست بدن می‌شود.

دیگر علائم سنگ کلیه شامل موارد ذیل است:

۱- تب بالا

۲- احساس بی رمقی

۳- حالت تهوع یا استفراغ

۴- وجود خون در ادرار

۵- عفونت ادراری

عفونت کلیه نیز معمولا در نتیجه عفونت مثانه رخ می‌دهد که این عفونت از طریق مجاری ادراری به سمت کلیه‌ها حرکت می‌کند. عفونت کلیوی باعث بروز درد در بخش پشتی دنده‌ها می‌شود. عفونت کلیوی به دلیل ساختار متفاوت دستگاه تناسلی، در زنان شایع‌تر از مردان است.

۳- بیماری زونا

عامل بیماری زونا همانند بیماری آبله مرغان ویروس واریسلا زوستر است. از همین روی، افرادی که پیشتر آبله مرغان گرفته اند در خطر ابتلا به بیماری زونا قرار دارند. این بیماری می‌تواند باعث بروز درد در بخش چپ یا راست دنده‌ها شود. با این حال، سایر بخش‌های بدن مانند قفسه سینه، شکم، و به طور کمتر صورت، چشم ها، و دستگاه تناسلی ممکن است درگیر این بیماری شود.

۴- بیماری‌های کبدی

اگر از بیماری‌های مختلف کبدی رنج می‌برید، این موضوع می‌تواند باعث بروز درد در دنده‌های بخش راست بدن شود. کبد وظیفه مهمی در دستگاه گوارش و نیز مبارزه با عوامل عفونی دارد. از همین رو، اختلال در کارکرد آن می‌تواند عوارض جدی برای بدن به دنبال داشته باشد.

از دیگر عوامل دخیل در بروز درد در بخش چپ دنده‌ها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- زخم معده

۲- سوء هاضمه

۳- گاستروانتریت (التهاب در معده و روده)

۴- مشکلات دریچه آئورت قلب

۵- پانکراتیت (التهاب لوزالمعده)

۶- بیماری‌های طحال

 

پربیننده ترین ثبت نام واکسن کرونا ( بروزرسانی جدید ) یک آنتی‌ بادی برای همه‌ جهش‌های کووید-۱۹ ۱۵ نشانه افراد مبتلا به کرونا دلتا واکسن فایزر یا آسترازنکا، کدامیک مقاوم تر است؟ فاموتیدین و آسپرین در کاهش شدت بیماری کووید ۱۹ مفید هستند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زونا باعث بروز درد بروز درد موارد ذیل سنگ کلیه دنده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۲۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ متخصص بیماری‌های داخلی و مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در استان همدان ۲۶۹ بیمار مبتلا به هموفیلی داریم که ۱۹۴ نفر از آنها نیازمند دریافت دارو به صورت مستمر هستند.

طوس کیانی افزود: این بیماری نوعی اختلال در خونریزی به طور وراثتی است و بیشتر با علائم کاهش انعقاد خون و کبودی‌های بدن پس از ضربه مشخص می‌شود.

به گفته این متخصص داخلی، هموفیلی با خونریزی مفصلی و تغییر شکل مفاصل و گاهی گوارشی و مغزی همراه می‌شود.

دکتر کیانی افزود: راه درمان این بیماری دریافت فاکتور‌های خونی به ویژه فاکتور‌های ۸ و ۹ است که از فراوده‌های خونی در کشور ما هم تهیه می‌شود و با تزریق به بیمار منتقل می‌شود، تا آنزیم‌های خون مبتلا به هموفیلی مشابه افراد سالم شود.

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک