Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حسن محمدیاری در نشست علنی امروز عصر مجلس شورای اسلامی و در مخالفت با وزیر پیشنهادی امورخارجه گفت: من در شخصیت آقای امیر عبداللهیان ایرادی نمی‌بینم و ایشان انسانی هستند فرهیخته و در تراز ملی اما خواهش من از ایشان این است که به سؤالات و ابهامات ما نیز پاسخ دهند تا مجلس به قناعت وجدانی دست پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم رضوا‌ن‌شهر در مجلس اظهار داشت: آقای وزیر پیشنهادی از شما می‌خواهیم که صریحا اعلام کنید که در قبال سیاست‌های دوگانه دولت گذشته مبنی بر تفکیک و جدایی دیپلماسی سیاسی از دیپلماسی مقاومت و تلقی آنان در ناتوانی وزارت امور خارجه در حمایت و پرداخت هزینه مقاومت و به تبع آن تحمیل هزینه‌های سنگین بر نظام و حتی جریانات انقلابی منطقه آیا برنامه لازم و اقتدار و توانایی لازم را دارید یا خیر؟

وی افزود: سیاست خارجی ما مبتنی بر منویات انقلابی رهبر معظم انقلاب و بنیانگزار انقلاب اسلامی است. بنده اعتقاد دارم که در دورانی که وزیر امور خارجه به عنوان سفیر یک نظام وارد میدان می‌شود باید فردی با سابقه انقلابی، دارای اطلاعات و دانش کافی و امکان برقراری رابطه مستقیم با مقامات عالی نظام به خصوص رهبری را داشته باشد و بر این باور هستم که فرد اول جبهه بین‌المللی کشور محسوب شده و باید پاسخگوی ملت و به ویژه مجلس باشد. 

محمدیاری خاطرنشان کرد: آقای وزیر پیشنهادی، مجلس از شما عقلانیت مبتنی بر مشورت و خرد جمعی و تذکرات انقلابی را طلب می‌کند که این می‌تواند از حیثیت نظام اسلامی دفاع کند و متقابلا جلوی تفکرات ظالمانه و تروریسم‌پرور استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌المللی را بگیرد. آقای امیرعبداللهیان در سیاست خارجی باید ابتکار عمل را به دست گرفته و انتظار داریم که به هیچ وجه به دنبال تصمیمات و سیاست‌های منفعلانه و عکس‌العلمی نباشید. 

وی اظهار داشت: آقای امیرعبداللهیان برنامه خود را درباره تقویت دفاتر نمایندگی‌های مستقر در استان‌ها عنوان کنید. بعضی از استان‌های مرزی ما واقعا کم‌برخوردار هستند. بنا بر این است که دیپلماسی شما در داخل کشور هم فعال باشد. انتظار داریم که در این بخش هم شما راهکارهایتان را بفرمائید. 

وی افزود: آقای امیرعبداللهیان انتظار است که در مورد حوادث گذشته از جمله حادثه منا، اقدام ضدانسانی آمریکا در به شهادت رساندن عالیترین مقام نظامی ایران یعنی حاج قاسم سلیمانی اعلام موضع کنید و اقدامات قانونی و دیپلماسی شما جهت مقابله با جنایت‌های مشابه آن را باید در برنامه‌هایتان صریح و شفاف اعلام کنید. 

وی خاطرنشان کرد: در مورد سرنوشت شهید متوسلیان و همراهان ایشان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد آیا برنامه‌ای دارید یا خیر؟ 

نماینده مردم رضوان‌شهر در مجلس اظهار داشت: اخیرا ما مطلع شدیم که متأسفانه فعالیت دانشکده امور بین‌الملل به حاشیه کشیده شده و منفعلانه عمل می‌کند. با توجه به اینکه برخی از دوستان در این باره دل‌نگرانی‌هایی دارند برنامه شما برای تقویت این دانشکده و نهایتا خروج دانشجویان دانشکده امور بین‌الملل برای همراهی شما در مجموعه بزرگ وزارت امور خارجه چیست؟ 

وی افزود: بنده اعتقاد دارم که سیاست خارجی کشور نباید دوگانه و میدان سهم‌خواهی جریانات سیاسی باشد.  آقای امیرعبداللهیان شما به عنوان یک عنصر انقلابی که از بدنه وزارت امور خارجه مراحل ترقی را طی کردید با موضع خودتان در خصوص برجام را مشخص کنید. 

وی خاطرنشان کرد: مردم سؤال دارند نتیجه برجام چه خواهد شد. شما در مورد این موضوع صحبت می‌کنید و ما را اقناع خواهید کرد. 

محمدیاری اظهار داشت: با توجه به شیطنت‌هایی که استکبار جهانی علیه نظام جمهوری اسلامی داردو هجمه‌های وارد شده در این راستا آقای وزیر پیشنهادی آیا شما یک روش خاص دارید که ما شاهد یک تحول در دیپلماسی بین‌المللی به ویژه در بحث برجام باشیم. موضوع برجامی که به بن‌بست کشیده شده و شاید زوایای پنهانی داشته باشد و با ابتکارعمل شما بشود این گره‌های کور را باز کرد و ما شاهد گشایش در همه عرصه‌ها به ویژه در حوزه اقتصادی که مردم واقعا تحت فشار هستند. 

وی خاطرنشان کرد: ما از سه بعد آقای رئیسی را فرد برجسته می‌دانیم، یکی مبارزه با فساد در قوه قضائیه. آیا اگر خدای نکرده ما شاهد فسادی در بدنه مجموعه بزرگ وزارت امور خارجه بودیم این اقتدار را در مبارزه فساد در شما خواهیم دید؟ برجستگی دوم، آقای رئیسی متابعت محض از مقام معظم رهبری است به ویژه در عرصه‌های بینالمللی آیا این متابعت و ذوب در رهبری را در شما هم خواهیم دید؟ و برجستگی سومی که آقای رئیسی دارند روش و افتادگی ایشان در مواجهه با دوستان است. آیا شما پاسخگوی خوبی در قبال مجلس خواهید بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آقای امیرعبداللهیان وزارت امور خارجه وزیر پیشنهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۳۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید اعضای بریکس بر توقف نسل‌کشی در غزه

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، نشست معاونان وزرای امور خارجه و نمایندگان ارشد کشور‌های عضو گروه اقتصاد‌های نوظهور موسوم به «بریکس»، روز پنجشنبه با دستور کار بررسی تحولات غرب آسیا و شمال آفریقا در مسکو پایتخت روسیه برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات: علی باقری کنی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه

این نشست با سخنان میخائیل باگدانوف نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور کشور‌های خاورمیانه و شمال آفریقا و معاون وزیر امور خارجه این کشور آغاز شد و در ادامه این نشست، نماینده سازمان ملل متحد، گزارشی از آخرین وضعیت غزه و بحران انسانی در فلسطین و نیز حملات به کارکنان سازمان ملل در نوار غزه را ارائه کرد.
علی باقری کنی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه، که به نمایندگی از کشورمان در این نشست حضور داشت، با اشاره به گذشت بیش از شش ماه از حملات مرگبار رژیم صهیونیستی به نوار غزه گفت: در این مدت بیش از ۳۴ هزار نفر از مردم غزه جان خود را در نتیجه حملات وحشیانه این رژیم از دست داده‌اند که دو سوم آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. 
در این نشست که کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران و اعضای هیات کشورمان هم حضور داشتند، علی باقری گفت: بیش از ۷۰ درصد زیرساخت‌های حیاتی در نوار غزه از جمله بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی، مساجد و کلیساها، ساختمان‌های مسکونی و شبکه‌های خدمات رسانی، تخریب یا آسیب جدی دیده‌اند و حدود دو میلیون نفر از ساکنان غزه آواره شده‌اند. 
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان افزود: صلح و امنیت منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا در سایه معضل اساسی و بنیادین اشغالگری، نقض گسترده حقوق بشر، جنایت جنگی و نسل کشی اعمالی از سوی رژیم صهیونیستی به مخاطره افتاده است. 
وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران معتقد است صلح، ثبات و امنیت کامل و حقیقی در منطقه تا زمان "رفع کامل اشغال" و "اعمال حق بنیادین تعیین سرنوشت مردم فلسطین" محقق نخواهد شد. 
معاون وزیر امور خارجه افزود: از همین رو، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کنشگر مسئول و فعال و حامی صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، از چند سال قبل ابتکار دموکراتیک خود را ارائه نموده است که بر اساس این طرح ثبت شده در دبیرخانه سازمان ملل، برگزاری همه پرسی ملی در سرزمین فلسطین با مشارکت ساکنان حقیقی و اصلی فلسطین اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی برای تعیین سرنوشت خویش و تعیین نظام سیاسی آینده فلسطین است. 
علی باقری گفت: متأسفانه آنچه که هم اکنون در نوار غزه از سوی رژیم اشغالگر اسرائیل در حال انجام است، ایجاد شرایط فروپاشی اجتماعی در غزه است. 
معاون سیاسی وزیر امور خارجه، حمله رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق را که به شهادت چند تن از مستشاران نظامی ایران و کارکنان سفارت منجر شد، نقض آشکار اصول و قواعد بین‌المللی دانست و گفت: پس از جنایت متخلفانه رژیم اسرائیل علیه سفارت کشورمان در سوریه، حق دفاع مشروع برای جمهوری اسلامی ایران نیز محفوظ بود و بر این اساس، رژیم اشغالگر، پاسخ جنایت خود در دمشق را در اراضی اشغالی فلسطین دریافت کرد. 
وی تاکید کرد: راه حل صیانت از ثبات و آرامش در منطقه، سر جای خود نشاندن متجاوز است.
علی باقری کنی پیش از آغاز رسمی این نشست، با میخائیل باگدانوف معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کرد.

 

دیگر خبرها

  • اسپانیا قصد دارد ۴ کشور دیگر را به رسمیت بشناسد
  • امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل تنش‌ها در منطقه است
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه پرتغال با امیرعبداللهیان درباره کشتی اسرائیلی توقیف شده
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • ترکیه به تلاش برای توقف جنگ وحشیانه علیه غزه ادامه می دهد
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • بلینکن: چین می‌تواند نقش میانجی‌گر را در خاورمیانه ایفا کند
  • وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند
  • تاکید اعضای بریکس بر توقف نسل‌کشی در غزه
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است