Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین معروفی فرمانده سپاه ثارالله کرمان ظهر یکشنبه در جلسه قرارگاه امام رضا (ع) با حضور فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه کرمان در حوزه مقابله با ویروس کرونا از ابتدا تا الان جزو استان‌های هماهنگ و متحد برای مقابله با این بیماری بوده است، گفت: امروز بحث ما طرح شهید حاج قاسم سلیمانی است که از ۸ آذر سال ۹۹ در استان کرمان پایه گذاری و شروع شد که در فرآیند این طرح در بحث محدودیت‌ها مجموعه سپاه و بسیج به کمک نیروی انتظامی آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار معروفی افزود: در حوزه گشت‌های نظارتی، اطلاعاتی و برای جلوگیری از احتکار، کم کاری و قاچاق همچنین رهگیری، بیماریابی، اقدامات پیش بیمارستانی و اقدامات مراقبتی برای کمک به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر استان نیروهای بسیج را اعزام کردیم.

وی همچنین اظهار کرد: همچنین با کمک و حمایت معاونت بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر استان با اعزام نیروهای بسیجی، توزیع بسته‌های کمک مومنانه بهداشتی و معیشتی را سامان دادیم.

توزیع ۵۷۱ هزار بسته معیشتی در کرمان

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: مفتخریم که در یک سال و نیم گذشته توانسته‌ایم ۵۷۱ هزار بسته معیشتی به ۶۲ هزار خانواده شناسایی شده تحویل دهیم و از این تعداد ۱۳۶ هزار بسته معیشتی در طرح شهید سلیمانی برای خانواده‌های گرفتار این بیماری اهدا شده است.

معروفی افزود: این اقدامات در پیک چهارم انجام شده است و رهگیری بیماران کرونایی در کرمان باعث شد در حدود دو ماه بین ۸۰ تا ۹۰ درصد ابتلاء، بستری و فوت افراد کاهش یابد.

وی در رابطه با اقدامات انجام شده در پیک پنجم تشریح کرد: از اقداماتی که می‌توان به آن اشاره کرد تشکیل جلسه تخصصی با حضور رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان و تشکیل جلسه با تبادل نظر تخصصی، تشکیل جلسه ستاد مقابله با کرونای استان با حضور نماینده ولی فقیه و اعضای شورای تأمین برای تصمیم سلبی برای بعضی از حوزه‌ها و ورودی و خروجی استان و همچنین تشکیل قرارگاه بهداشتی امام رضا، برگزاری قرارگاه امام حسن مجتبی برای ساماندگی کمک‌های مومنانه، اقدامات مراقبتی، نظارتی و حمایتی و در حوزه واکسیناسیون می‌باشد.

معروفی افزود: برای اعمال محدودیت‌ها در ۱۶ نقطه استان که بر اساس تصمیم شورای تأمین مشخص شده بود، ۶۱۵ هزار نیروی بسیجی برای کمک به نیروی انتظامی در سراسر استان به ناجا واگذار شد و کنترل تفرجگاه‌ها نیز با کمک ۳۸۰ نیروی بسیجی انجام شد.

وی با اشاره به تأمین امنیت مراکز تست کرونا و واکسیناسیون گفت: برای تأمین امنیت مراکز تست و واکسیناسیون از ۴۴۹ نفر نیروی بسیجی و از ۲۰۰ موتور گردان‌های امام علی در سراسر استان برای پخش کمک‌های مومنانه، دارو و بسته‌های حمایتی برای خانواده‌های گرفتار استفاده کردیم.

وی همچنین افزود: در حوزه رهگیری، اقدامات مراقبتی و پزشکی ۳۹۰ تیم مراقبتی با ۱۰ هزار و ۸۰ نیروی بسیجی با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی فعال هستند؛ از هفت مرکز منتخب تست کرونا در شهر کرمان یک مرکز مربوط به سپاه است.

فعالیت بیش از ۱۰۰ مرکز واکسیناسیون در استان کرمان

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در رابطه به مراکز واکسیناسیون گفت: تعداد مراکز واکسیناسیون استان کرمان ۹۹ مرکز بود که اکنون به بیش از ۱۰۰ شعبه رسیده است. از این تعداد ۹ مرکز آن توسط سپاه راه اندازی شده و در این حوزه‌ها ۴۵۰ نیروی بسیجی داوطلب مشغول به فعالیت هستند. همچنین ۹۱۶ نیروی داوطلب بسیجی، تخصصی و خدماتی برای کمک به کارکنان بیمارستان‌ها از طریق فراخوان نیروهای پیشکسوت، دانشجو و بسیجی متخصص در امر بهداشت و درمان جذب و به بیمارستان‌ها اعزام شده‌اند.

معروفی در رابطه با اقدامات در دست اجرا توضیح داد: در طرح جدید توزیع ۱۲ هزار و ۲۵۸ بسته معیشتی در روز تاسوعا و عاشورا و توزیع ۱۰ هزار ۵۵۸ بسته بهداشتی انجام شده است که ۴۶۴ تیم حمایتی شامل ۲ هزار و ۴۸۰ نفر نیروی بسیجی است. اقدامات حمایتی و معیشتی در دست اقدام آنها مرحله اول در روز تاسوعا، مرحله دوم دوشنبه ۳ شهریور و مرحله سوم آن ۸ شهریور می‌باشد.

وی همچنین افزود: به سازمان تبلیغات اسلامی پیشنهاد دادیم که سه روز قبل از تاسوعا به همه هیئت‌ها ابلاغ کنند که ۳۰ درصد نذورات را پخت و بقیه را به بسته‌های معیشتی تبدیل کنند و این کار جواب داد و حسینه ثارالله نیز در این اقدام پیش قدم شد.

وی در رابطه با تعداد تیم‌های نظارتی عنوان کرد: ۴۳۲ تیم شامل ۹۴۷ نفر نیروی بسیجی کار نظارت از صنوف و اماکن عمومی را با مسئولیت معاونت بهداشت و محیط دانشگاه‌ها بر عهده گرفتند.

اعلام آمادگی سپاه ثارالله برای افزایش تعداد مراکز واکسیناسیون

معروفی در رابطه با ظرفیت بیمارستان‌ها عنوان کرد: ۶۴ تخت بستری به بیمارستان فاطمه زهرا افزوده شده است و آمادگی افزایش مراکز تست ۱۶ ساعته به ۲۰ مرکز در همه شهرستان‌ها و افزودن ۲۰ مرکز دیگر به مراکز واکسیناسیون توسط سپاه را داریم.

وی افزود: آماده ایجاد نقاهتگاه و مراکز پیش بیمارستانی در ۲۰ مرکز و اعزام نیروی داوطلب بیماربر و خدماتی هستیم که تاکنون یک هزار و ۵۰۰ نفر اعلام آمادگی کرده‌اند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تاکید کرد: با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی می‌توانیم روزانه ۵۰ هزار دوز تزریق واکسن داشته باشیم و اگر واکسن به مقدار کافی تأمین بشود این کار شدنی است.

معروفی با اشاره به آمار واکسیناسیون در استان کرمان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۷ هزار و ۲۱۲ دوز واکسن برای نوبت اولی‌ها و ۱۰ هزار و ۷۸۱ دوز واکسن نیز برای متقاضیان دوز دوم تزریق شد. در مجموع تعداد واکسن‌های تزریقی در استان ۶۱۹ هزار و ۸۸۰ دوز برای نوبت اولی‌ها و تعداد ۱۸۹ هزار دوز برای نوبت دومی‌هاست که مجموعاً حدود ۸۰۸ هزار واکسن در دو دوز برای هم استانی‌ها تزریق شده است.

وی یادآور شد: روزانه به طور میانگین حدود ۲ هزار ۱۰۰ تست تشخیص انجام می‌شود که از این تعداد به طور میانگین تست ۹۲۴ نفر مثبت و حدود ۲۰۰ نفر بستری می‌شوند. در حال حاضر از ظرفیت ۲ هزار و ۳۰۰ تخت مخصوص بیماران کرونایی در استان یک هزار و ۹۵۰ تخت و از ۲۶۰ تخت مراقبت‌های ویژه ۲۵۸ تخت اشغال شده است که این نکته بحث قرنطینه و اقدامات پیش بیمارستانی را حائز اهمیت می‌کند.

وی در پایان خطاب به فرمانده کل سپاه گفت: استدعا داریم در صورت صلاحدید کمک ویژه ای در حوزه کمک به واگذاری دستگاه اکسیژن ساز و واگذاری واکسن به استان کرمان انجام بشود که اگر این دو موضوع انجام شود با هماهنگی‌های خوبی که در استان وجود دارد قادر هستیم طوری مدیریت و هماهنگی کنیم که در پیک ششم خسارت ما خسارت سنگینی نشود.

فرمانده کل سپاه پاسداران در این جلسه دستور خرید دستگاه ثابت اکسیژن ساز برای بیمارستان و ۲۰۰ دستگاه اکسیژن ساز خانگی را صادر کرد و گفت: هزینه مورد نیاز برای کار تا فردا تأمین می‌شود.

کد خبر 5286673

منبع: مهر

کلیدواژه: سپاه ثارالله کرمان حسین معروفی واکسن کرونا محرم 1400 ویروس کرونا عاشورا ماه محرم مراسم عزاداری عکس استانها آمار کرونا واکسن کرونا شیوع کرونا تاسوعا و عاشورا بوشهر محدودیت های کرونایی نماز ظهر عاشورا کرمانشاه فرمانده سپاه ثارالله مراکز واکسیناسیون بسته معیشتی نیروی بسیجی سراسر استان استان کرمان دانشگاه ها اکسیژن ساز علوم پزشکی انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد

 

 

ظهر امروز هیات های صلح و شعبه شورای حل اختلاف ویژه کارکنان و خانواده های فراجا با حضور مقامات ارشد قضایی و انتظامی استان کرمان  افتتاح شد 

رئیس کل دادگستری استان کرمان  ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های نیروی فراجا در اجرای طرح نور در کرمان، گفت: خوشبختانه نیروی انتظامی تاکنون در استان در اجرای طرح نور موفق بوده است که آثار و برکات زحمات آنان قابل تقدیر می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در آئین افتتاح شورای حل اختلاف ویژه نیروی انتظامی و اعطای احکام صلح یاران مستقر در کلانتری ها بیان داشت:امروز  برای ۲۱۹ نفر از کارکنان کلانتری های سراسر استان کرمان ابلاغ صلح یاری صادر شد.

عالی ترین مقام قضائی استان کرمان با اشاره به اینکه همگان قدردان  زحمات شبانه روزی پلیس هستند، اظهار کرد:فراجا با توجه به تعدد مسئولیت ها و وظایف خود، همچنان در جهت افزایش امنیت و ارامش مردم تلاش می کنید که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: ۴هزار و ۵۰۰پرونده به هیات های صلح در استان ارجاع شده است که بیش از ۷۰درصد پرونده های ارجاع شده به این هیات ها منتهی به صلح وسازش شده است.

حجت الاسلام حمیدی تصریح کرد: از آنجایی که نیروی انتظامی بیشترین ارتباط را با مردم دارد و در جریان مشکلات و مسائل جامعه می باشد، به هیات های صلح و صلح یاران بیش از پیش نیاز می باشد.

وی با بیان این مطلب که نیاز به تعامل و همکاری بیشتر نیروی انتظامی و دستگاه قضائی در راستای ترویج فرهنگ صلح و سازش می باشد،افزود: بایستی کارکنان نیروهای انتظامی و دادگستری در جهت ترویج فرهنگ صلح و‌سازش در خانواده و جامعه  تلاش کنند.

معاون حل اختلاف دادگستری استان کرمان در ابتدای این جلسه گفت: کرمان دومین استانی است که هیات های حل اختلاف و صلح یاری در کلانتری ها راه اندازی می  کند. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدامیر ابراهیمی افزود: هدف و چشم انداز شورای حل اختلاف استان این است که اختلاف و مشکلات بوسیله خود مردم رفع شود و از ارجاع پرونده ها به سیستم دادگستری جلوگیری شود.

فرمانده انتظامی  استان کرمان در این نشست گفت: راه اندازی هیات های حل اختلاف منجر به افزایش صلح و کاهش اختلافات در جامعه می شود.

سردار ناصر فرشید بیان کرد: چندین سال است که در کلانتری های استان مشاور یا مددکار اجتماعی فعالیت دارند و پرونده های زیادی را به صلح و سازش رسانده اند.

وی افزود: امیدواریم همگی بتوانیم در راستای ارتقا ارامش و امنیت جامعه قدم برداریم.

 این مراسم  با حضور رییس کل دادگستری استان کرمان،فرمانده انتظامی استان ،معاون توسعه حل اختلاف،رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح،دادستان انتظامی نیروهای مسلح،رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهر کرمان وجمعی از مسئولین انتظامی استان کرمان برگزار شد و  به تعدادی از کارکنان فراجا ابلاغ صلح یاری اعطا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • همه آن چیزی که باید از ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران بدانیم+ عکس
  • برای نخستین بار؛ ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه گذشت
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا گذشت