Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز (یکشنبه) از پیشنهاد غرب در خصوص اسکان پناهجویان افغان در کشورهای آسیای مرکزی قبل از دریافت روادید ایالات متحده و اروپا انتقاد کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری تاس، رئیس‌جمهور روسیه در دیدار با نمایندگان حزب «روسیه واحد» در واکنش به تحولات اخیر افغانستان گفت که «وضعیت افغانستان مستقیماً با امنیت فدراسیون روسیه در ارتباط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکای غربی ما با اصرار، مسئله اسکان پناهجویان (افغان) در کشورهای آسیای مرکزی قبل از دریافت روادید از ایالات متحده و کشورهای دیگر را مطرح می‌کنند. این چه رویکرد مضحکی برای حل این موضوع است».

رئیس‌جمهور روسیه در ادامه افزود که موضوع اسکان پناهجویان افغانستان در نشست «سازمان پیمان امنیت جمعی» (CSTO) و نشست‌های دیگر مورد بحث و ارزیابی قرار خواهد گرفت و روسیه در تماس‌های مداوم با شرکای خود در جمهوری‌های آسیای مرکزی است.

پوتین در خصوص ایده اسکان پناهجویان افغان در کشورهای آسیای مرکزی گفت: «آن‌ها (کشورهای آسیای مرکزی) به هرحال نزدیک‌ترین شرکا و متحدان ما هستند. ما مرزهای مشترکی با آن‌ها داریم اما محدودیتی برای روادید وجود ندارد. تصور کنید: پناهجویان وارد هریک از این کشورها شوند. چطور بفهمیم این پناهجویان چه کسانی هستند و چه کسی بین آن‌ها است؟ ممکن است هزاران یا شاید صدها هزار یا شاید میلیون‌ها نفر باشند و ما و این نزدیک ترین همپیمانانمان حتی هیچ محدودیت روادیدی نداریم. اما چه نوع مرزی؟ هزاران کیلومتر! من (پناهجوی افغان) سوار هر چیزی شوم، حتی خودرو، خر یا هرچیز دیگری و از مرز عبور کنم و آن وقت باید در آن خصوص چه کنیم؟».

رئیس‌جمهور روسیه سپس با اشاره به این موارد تصریح کرد که تأمین امنیت ملی یکی از مهمترین وظایف ارگان‌های روسیه از جمله وزارت خارجه روسیه است.

در پی تحولات اخیر افغانستان از ۲۴ مردادماه و قدرت گرفتن طالبان، پوتین طی یک کنفرانس خبری با «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان از جامعه جهانی درخواست کرد که از فروپاشی افغانستان جلوگیری کنند.

به دنبال قدرت گرفتن طالبان در افغانستان، مسئله خروج شهروندان خارجی و اتباع افغان از افغانستان به یک معضل جدی تبدیل شده است به طوری که برخی کشورها از جمله اتریش اعلام کرده‌اند که به هیچ عنوان حاضر به پذیرش پناهجویان افغان که در حال گریز از کشورشان هستند، نیستند.

طبق جدیدترین گزارش‌ها، دست‌کم ۲۰ نفر در جریان تلاش برای خروج از افغانستان از طریق فرودگاه کابل جان خود را از دست داده‌اند./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: پوتین پناهجویان افغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی

برخی پناهجویان افعان در «جاکارتا» نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، تجمع اعتراض‌آمیز برگزار کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، برخی از پناهجویان افغان در «جاکارتا» پایتخت اندونزی با برپایی تجمع در برابر دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله‌شان در این کشور، دست به اعتراض زدند و خواستار حمایت این نهاد برای اسکان در کشورهای دیگر شدند.

خیابان‌های شهرهای مختلف اندونزی در سال‌های اخیر شاهد تجمعات و اعتراضات بسیاری از سوی پناهجویان افغان بوده است.

بسیاری از پناهجویان افغانستانی، بیش از 10 سال است که به اندونزی آمده‌اند با این حال پس از گذشت این مدت، جز سرگردانی و بلاتکلیفی چیزی عایدشان نشده است.

گفته می‌شود بیشتر این پناهجویان خواستار ورود نهادهای بین‌المللی به موضوع و کمک به انتقال آنها به کشور ثالث هستند.

ضرب و شتم پناهجویان افغان در اندونزیرنج بسیار پناهجویان افغانستانی در ترکیه و اندونزیجان باختن صدها پناهجوی افغان در مسیر مهاجرت به دیگر کشورها

براساس آمارها، حدود 14 هزار پناهجو در اندونزی حضور دارند که حدود نیمی از آنها را شهروندان افغانستان تشکیل می‌دهند.

این پناهجویان به امید رسیدن به استرالیا راهی اندونزی شده‌اند اما به دلیل برخی سیاست‌های دولت کانبرا، راهی برای ورود ندارند و با حالت سرگردانی و بلاتکلیفی در اندونزی متوقف مانده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • تمدید ۲ ماهه کارت «پی‌.او‌.آر» پناهجویان افغان در پاکستان
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی