Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، «محمدرضا پورابراهیمی» روز یکشنبه و در چهارمین نشست بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در مجلس شورای اسلامی در تذکری بر اساس ماده ۲۰۲  و ۲۰۴ آیین نامه داخلی مجلس گفت: شرایط کشور  به نحوی است که در حال انتقال دولت دوازدهم به سیزدهم هستیم و تا پایان همین هفته وزرای پیشنهادی دولت با رای مجلس در وزارتخانه های مربوطه مستقر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: اما در این فاصله زمانی شاهد اتفاقات عجیب و غریبی هستیم و به رغم اینکه هنوز وزرای پیشنهادی دولت تعیین تکلیف نشدند، روز گذشته خبر رسیده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در بخش از مجموعه‌های خود از جمله سازمان شستا تغییراتی ایجاد کرده است.

نماینده مردم کرمان و راور ادامه داد: این شرایط با آنچه که ما در حال انتقال قدرت با انتخاب وزرای پیشنهادی هستیم مغایر است که باید در این باره رییس جمهوری یا معاون اول ایشان ورود کرده و این شرایط را بررسی کنند.

وی با اشاره به شرایط خاص کرونایی کشور با تشکر از همه افرادی که در این حوزه تلاش کرده و زحمت کشیدند، گفت: دراین زمان که نمایندگان مجلس و دولت برای انتخاب وزرای پیشنهادی فعال هستند، دولت مستقر شرایط خاص کرونایی را فراموش نکند و رسیدگی به این موضوع مهم نیز کمرنگ نشود.

پور ابراهیمی خاطرنشان کرد: تا زمانی که وزیر پیشنهادی دولت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مستقر می‌شوند، باید در این باره تدبیرهای لازم انجام شود.

قالیباف در پاسخ به تذکر پورابراهیمی گفت: رییس جمهوری محترم مستقر هستند و معاون اول ایشان نیز اکنون در مجلس حضور دارند و  حتی زمانی که رییس جمهوری مستقر نبودند، تمشیت امور در دست ایشان بود و آقای مخبر می‌توانند در این زمینه پیگیری های لازم را انجام دهند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی قالیباف کرمان ایرنا کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دولت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دولت دوازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی قالیباف کرمان مجلس شورای اسلامی قالیباف کرمان ایرنا کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دولت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دولت دوازدهم وزرای پیشنهادی پیشنهادی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۳۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد

دفتر ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که نخستین پرواز انتقال پناهجویان به روآندا هماهنگ شده است. این پرواز ظرف ۱۰ تا ۱۲ هفته دیگر انجام خواهد شد و به دنبال آن، چندین پرواز دیگر برنامه‌ریزی خواهد شد.

طرح جنجالی اخراج پناهجویان از خاک انگلیس دوشنبه گذشته پس از ماه‌ها بحث و بررسی، در پارلمان انگلیس تائید شد و راه را به گفته کارشناسان، برای ایجاد «سابقه‌ای خطرناک در نقض قوانین حقوق بشری» باز کرد.

با قانونی شدن این طرح، پناهجویانی که از یکم ژانویه ۲۰۲۲ به صورت غیرقانونی از یک کشور امن مانند فرانسه وارد انگلیس شده‌اند، به رواندا منتقل می‌شوند تا پرونده آنها توسط وزارت کشور انگلیس بررسی شود. آنها ظرف ۲۸ روز از انگلیس اخراج می‌شوند؛ حق اعتراض ندارند و از بازگشت به این کشور در آینده منع خواهند شد.

اگر پرونده این افراد پذیرفته شد، به انگلیس منتقل می‌شوند؛ در غیر اینصورت می‌توانند برای اقامت در رواندا یا هر کشور دیگری به‌غیر از انگلیس درخواست پناهندگی کنند. دولت انگلیس معتقد است که این طرح پناهجویان را از ورود غیرقانونی به خاک این کشور منصرف می‌کند.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت؛ نخستین گروه پناهجویان برای انتقال به روآندا انتخاب شده‌اند. وی افزود که دولت سرگرم پیگیری مقدمات حقوقی انتقال این افراد است.

این درحالیست که موسسات خیریه هشدار داده‌اند که «تصمیم ظالمانه و ناپسند» دولت برای انتقال پناهجویان به هزاران کیلومتر دورتر، نه تنها در پاسخ به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه «به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد».

آنها قصد دارند تا از ظرفیت دادگاه اروپایی حقوق بشر برای توقف انتقال پناهجویان استفاده کنند. نهاد‌های حقوق بشری دو سال پیش هم با ارجاع این پرونده به دادگاه اروپایی حقوق بشر، مانع اخراج پناهجویان شدند.

از سویی ۱۶۰ موسسه خیریه و فعال حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر انگلیس طرح دولت در این زمینه را محکوم کرده و آن را ظالمانه و شرم‌آور خواندند.

سازمان ملل متحد هم هشدار داده است که این طرح، بر خلاف کنوانسیون پناهندگان است و سابقه‌ای خطرناک در سطح جهانی ایجاد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد